يعني اينطوري نيست كه بازي رو دانلود كني بعد بازي كني ؟ يعني از خود كلود بازي به صورت آنلاين اجرا ميشه ؟از طريق سيستم ابري (كلود)ميتونيد بازي كنيد ولي نت قدرت مند ميخواد كه نت ايران جوابگو نيست
يعني اينطوري نيست كه بازي رو دانلود كني بعد بازي كني ؟ يعني از خود كلود بازي به صورت آنلاين اجرا ميشه ؟از طريق سيستم ابري (كلود)ميتونيد بازي كنيد ولي نت قدرت مند ميخواد كه نت ايران جوابگو نيست
نه دانلودي نيست از طريق كلود فقطيعني اينطوري نيست كه بازي رو دانلود كني بعد بازي كني ؟ يعني از خود كلود بازي به صورت آنلاين اجرا ميشه ؟
وقتي كه كنسول بياد كسايي كه كنسولو بخرن قطعا بازيهاشو هم ميخرن ميتونيد با بچه ها بازيهارو عوض كنيد يا ازشون بخريددوستان این بازیاش که بخریم اینجا بازار راه میندازن بشه فروخت ! با این قیمتای نجومی فکر نکنم اصلا بشه خرید !
چجوری میشه بازیارو راخت فروخت !؟ من تازه واردمهیچی بلد نیستم تو انجمن ! یه سوال بازی ها به خوبی فروش میره تو سایت کلا؟
من خیلی میترسم فروش نره بدبخت بشم ! کسایی که اینحا خرید فروش میکنن بهم توضیح میدن ! حداقل تو پیام خصوصی ! بعد یه سوال دیگه تو قوانین نوشته که کلا 3 تا بازی میشه فروخت ! یعنی در طول کلی که تو انجمن هستیم فقط 3 تا بازی ؟؟؟ خب بعد 3 تا چی !
نسخه injustice که قراره برای ps4 منتشر شه از نسخه pc گرافیک بالاتری خواهد داشت؟؟
![]()
جایی اعلام نشده قیمت بازیهاش چنده .....من فکر کنم هر بازیش 300 یا 400 بشه حداقل.......تا 20 سال دیگه هم باید فکر هکو از ذهنمون بیرون کنیم یه ویتا که به اندازه یه فبلترو نمیتونن هک کنن اونوقت ps4 با اون سیستم پیچیدش که هیچ...
در نهایت فقط رزولوشن و فریم و aa بیشتری خواهد داشت..
یک سوال:
بازیهای mmo مثل the division یا deep down به صورت فیزیکی هم میاد؟
خود dc گفت که 20 تا 30 تومن گرونتر هست چون تو دوبی 30 درهم بالاتر میدن...الان بازی های ps3 رو 170 پیش فروش میکنه در نتیجه ps4 رو هم نهایت 200 تا 210 پیش فروش میکنه ..الکی جو قیمت های بالا تر ندیدحداكثر 260
170 كجا بود:d بازي هاي جديد ps3 210 هستش بعد DC گفت ٢٠-٣٠ تومان بيشتر ميشه يعني همون ٢٤٠-٢٥٠ :dخود dc گفت که 20 تا 30 تومن گرونتر هست چون تو دوبی 30 درهم بالاتر میدن...الان بازی های ps3 رو 170 پیش فروش میکنه در نتیجه ps4 رو هم نهایت 200 تا 210 پیش فروش میکنه ..الکی جو قیمت های بالا تر ندید
چيزي زدي؟خود dc گفت که 20 تا 30 تومن گرونتر هست چون تو دوبی 30 درهم بالاتر میدن...الان بازی های ps3 رو 170 پیش فروش میکنه در نتیجه ps4 رو هم نهایت 200 تا 210 پیش فروش میکنه ..الکی جو قیمت های بالا تر ندید
بعدشم گفتم حداكثر260 .حداكثر ميدوني چه معني اي ميده؟170 كجا بود:d بازي هاي جديد ps3 210 هستش بعد DC گفت ٢٠-٣٠ تومان بيشتر ميشه يعني همون ٢٤٠-٢٥٠ :d
اگه آخرین پیش فروش های dc پیگیر باشی 170 میداد...:d حالا الان چنده نمیدونم...تاکید میکنم پیش فروش170 كجا بود:d بازي هاي جديد ps3 210 هستش بعد DC گفت ٢٠-٣٠ تومان بيشتر ميشه يعني همون ٢٤٠-٢٥٠ :d
مصطفی جان کنترل کن چرا دعوا داری......چيزي زدي؟بعدشم گفتم حداكثر260 .حداكثر ميدوني چه معني اي ميده؟
بعدشم قيمت بازيهاي جديد PS3 رو هم از صادق پرسيدم و اون جمله رو نوشتم گرفتي؟