سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام،
دو روز پیش آپدیت JB گوشی های S, SL, Acro S به طور رسمی تایید و ریلیز شد.
همونطور که میدونید آپدیت بر اساس Region عرضه میشه، حالا من یه سوالی واسم پیش اومده؛ ایران هم Region جدا حساب میشه و کد Reg داره، یا اینکه از کشورای دیگه وارد میشه و هر گوشی یه Region داره؟
و اینکه چطور میتونم بفهمم گوشیم برا چه Region هستش.
مرسی.

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk

سلام،
دو روز پیش آپدیت JB گوشی های S, SL, Acro S به طور رسمی تایید و ریلیز شد.
همونطور که میدونید آپدیت بر اساس Region عرضه میشه، حالا من یه سوالی واسم پیش اومده؛ ایران هم Region جدا حساب میشه و کد Reg داره، یا اینکه از کشورای دیگه وارد میشه و هر گوشی یه Region داره؟
و اینکه چطور میتونم بفهمم گوشیم برا چه Region هستش.
مرسی.

تا اونجایی که من میدونم ایران جزو خاور میانه حساب میشه و این اپدیت واسه خاور میانه نیومده .:d

تازه اپدیتش مشکل داره . وای فای ش کار نمیکنه .

تا اونجایی که من میدونم ایران جزو خاور میانه حساب میشه و این اپدیت واسه خاور میانه نیومده .:d

تازه اپدیتش مشکل داره . وای فای ش کار نمیکنه .

ممنون بابت پاسختون.
تا اونجایی که من فهمیدم، ایران زودتر از خاورمیانه آپدیت رو دریافت میکنه؛ وای فای هم وقتی که ایرانسل یا همراه اول رو گوشی باشه کار نمیکنه، باید Airplane روشن باشه.
حالا من فعلا منتظر میمونم، چند وقت یه بار چک میکنم. هروقت آپدیت اومد اعلام میکنم و مشکلات و مزایای آپدیت رو میگم.

اپدیت سونی معمولا تا یک ماه بعد برای همه ی مناطق میاد انصافا هم اپدیت های خوبی می ده برعکس lg که هنوز اپدیت خاور میانه یا شاید اسیا نیاده.

سلام یه سوال

بازی هایی که باید دیتا هم دانلود کرد گفته شده باید ریخت تو فولدر obb توی اندروید ولی من میریزم میگه باز دانلود کن چرا؟

یکی دیگه اینکه مکس پین روی ورژن 4 هر گوشی باشه میاد ؟

سلام یه سوال

بازی هایی که باید دیتا هم دانلود کرد گفته شده باید ریخت تو فولدر obb توی اندروید ولی من میریزم میگه باز دانلود کن چرا؟

یکی دیگه اینکه مکس پین روی ورژن 4 هر گوشی باشه میاد ؟

در مورد سوال اول؛ بعضی دیتاها، Android >> Data و بعضی دیتاها، Android >> Obb.
سوال دوم هم مبهم هستش، متوجه نشدم منظورتون رو.

سوال دوم هم مبهم هستش، متوجه نشدم منظورتون رو.

منظورم این بود که روی همه ورژن اندرویدی میاد بازیش یا مدل گوشی باید مدل خاصی باشه ؟ ( توی یه سایت دانلود مدل گوشی هارو زده براش فقط )
ورژن من 4.0.2 ه

منظورم این بود که روی همه ورژن اندرویدی میاد بازیش یا مدل گوشی باید مدل خاصی باشه ؟ ( توی یه سایت دانلود مدل گوشی هارو زده براش فقط )
ورژن من 4.0.2 ه
تا اونجایی که من تست کردم میاد،ولی بسته به سخت افزار دستگاه یا خوب اجرا می شه یا افتضاح.
در مورد سوال اولتون هم باید بگم که دیتا متناسب با چیپ دستگاه خودتون رو باید دانلود کنید تا گیم اجرا بشه،با توجه به لغو محدودیت های نرم افزاری فکر می کنم دیگه راحت بشه با وای فای دانلودشون کرد.
*فعلا که پلی استور بدون هیتلرشکن نصفه نیمه باز می شه.*

کسی میدونه چطوری باید وارد Play Store شد؟

قدم اول: شما حتما می‌بایست به *** و یا هر سرویس دیگری دسترسی داشته باشید تا IP اینترنتی شما از ایران تشخیص داده نشود، در هنگام دانلود نرم‌افزار از گوگل‌پلی نیز حتما باید به سرویس مورد نظر خود متصل شوید.

قدم دوم: فایل apkdownloader-1.3.1.zip را دانلود نموده و فایل زیپ را از حالت فشرده خارج کنید. (همواره می‌توانید با مراجعه به انجمن XDA آخرین نسخه از این افزونه را دریافت کنید.)

قدم سوم: مرورگر گوگل کروم را باز نموده و از قسمت تنظیمات(آچار گوشه سمت راست بالا) settings را انتخاب کنید و سپس از گزینه‌های سمت چپ extensions را برگزینید، چک مارک Developer Mode را تیک بزنید و گزینه load unpacked extension را انتخاب کنید و مسیر فولدری که apkdownloader را از حالت فشرده خارج کرده‌ بودید به آن بدهید و در نهایت روی دکمه OK کلیک کنید.

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
chrome_extension.jpg

قدم چهارم: حالا باید apkdownloader را در لیست افزونه‌های کروم مشاهده کنید. بر روی گزینه options افزونه apkdownloader کلیک نموده و آدرس جیمیل و رمزعبور آن را وارد کنید.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
apk_downloader.jpg

Android Device Id را با وارد کردن کد زیر در قسمت شماره گیر گوشی طبق شکل زیر پیدا کنید و در کادر مربوطه وارد کنید:

*#*#8255#*#*
[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
uid.jpg

صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش Main Endpoint برسید سپس کدی که پس از عبارت Device Id: android- ذکر شده است را یاداشت نموده و در کادر مربوطه در قسمت پایین Email و Password وارد نمایید و در نهایت برروی دکمه login کلیک نموده و در صفحه بعدی بر روی Save Setting کلیک کنید.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
login.jpg

قدم پنجم: از طریق کروم، Google Play را باز کنید و هر اپلیکیشنی را که می‌خواهید جستجو کنید، زمانی که صفحه نرم‌افزار مورد نظر خود را باز می‌کنید، آیکون شبیه به شکل زیر در نوار آدرس نمایان می‌شود که با کلیک بر روی آن دانلود App شروع می‌شود.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
google_play.jpg

در نهایت فایل .apk دانلود شده را به تلفن یا تبلت خود منتقل نموده و آن را نصب کنید.

- - -ویرایش - - -

کسی میدونه چطوری باید وارد Play Store شد؟

قدم اول: شما حتما می‌بایست به *** و یا هر سرویس دیگری دسترسی داشته باشید تا IP اینترنتی شما از ایران تشخیص داده نشود، در هنگام دانلود نرم‌افزار از گوگل‌پلی نیز حتما باید به سرویس مورد نظر خود متصل شوید.

قدم دوم: فایل apkdownloader-1.3.1.zip را دانلود نموده و فایل زیپ را از حالت فشرده خارج کنید. (همواره می‌توانید با مراجعه به انجمن XDA آخرین نسخه از این افزونه را دریافت کنید.)

قدم سوم: مرورگر گوگل کروم را باز نموده و از قسمت تنظیمات(آچار گوشه سمت راست بالا) settings را انتخاب کنید و سپس از گزینه‌های سمت چپ extensions را برگزینید، چک مارک Developer Mode را تیک بزنید و گزینه load unpacked extension را انتخاب کنید و مسیر فولدری که apkdownloader را از حالت فشرده خارج کرده‌ بودید به آن بدهید و در نهایت روی دکمه OK کلیک کنید.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
chrome_extension.jpg

قدم چهارم: حالا باید apkdownloader را در لیست افزونه‌های کروم مشاهده کنید. بر روی گزینه options افزونه apkdownloader کلیک نموده و آدرس جیمیل و رمزعبور آن را وارد کنید.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
apk_downloader.jpg

Android Device Id را با وارد کردن کد زیر در قسمت شماره گیر گوشی طبق شکل زیر پیدا کنید و در کادر مربوطه وارد کنید:

*#*#8255#*#*
[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
uid.jpg

صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش Main Endpoint برسید سپس کدی که پس از عبارت Device Id: android- ذکر شده است را یاداشت نموده و در کادر مربوطه در قسمت پایین Email و Password وارد نمایید و در نهایت برروی دکمه login کلیک نموده و در صفحه بعدی بر روی Save Setting کلیک کنید.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
login.jpg

قدم پنجم: از طریق کروم، Google Play را باز کنید و هر اپلیکیشنی را که می‌خواهید جستجو کنید، زمانی که صفحه نرم‌افزار مورد نظر خود را باز می‌کنید، آیکون شبیه به شکل زیر در نوار آدرس نمایان می‌شود که با کلیک بر روی آن دانلود App شروع می‌شود.

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
google_play.jpg

در نهایت فایل .apk دانلود شده را به تلفن یا تبلت خود منتقل نموده و آن را نصب کنید.

سلام من Batman Arkham City Lockdown رو دانلود کردم حجمش هم 1 گیگ حدودا ریختم روی گوشی اجرا هم میشه ولی قبل تو منو رفتن این پیام رو میده :

Authentication failed
the game could not be validated via Google play... would you like to retry ?

retry هم بزنم باز ارور میده کسی میدونه چیه اشکال فکر نکنم ماله فایل باشه ایراد

سلام من Batman Arkham City Lockdown رو دانلود کردم حجمش هم 1 گیگ حدودا ریختم روی گوشی اجرا هم میشه ولی قبل تو منو رفتن این پیام رو میده :

Authentication failed
the game could not be validated via Google play... would you like to retry ?

retry هم بزنم باز ارور میده کسی میدونه چیه اشکال فکر نکنم ماله فایل باشه ایراد

پردازنده گوشیتون چیه؟

آخه این بازی بر روی پردازنده tegra اجرا میشه فقط..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or