سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

evo 3d می خوام بگیرم.
نظرتون چیه؟

نكير حاجي نكير!!
الان بخاي اينو بكيري بايد حداقل 800~850 بياده بشي فعلا كوشي بالاي 200تومن نخر اخه كدوم ادم عاقلي باور ميكنه سامسونace 520تومن لااقل صبر كن اين 4 هسته اس ها بياد تو بازار قيمت اين كوشي هاي مزخرف بياد بايين

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

سلام بچه ها میشه رو گوشی ویندوز فون اندروید ریخت ؟

من كه نديدم همجين جيزي رو قبلا رو كوشي نوكيا N900 ميشد ريخت كه خيلي مشكل داشت برا خودش الان هم براي n9 ميشه همجين كاري كرد ولي ويندوز فون فكر نكنم

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

من خودم هم این گوشی رو دارم شما باید بری رام خاورمیانه بگیری براش تا مشکل زبان فارسی درست بشه!!

برای فرستادن اسمس فارسی نمیدونم والا قضیش چه جوری هست چون من خودم روی کیبرد گوشیمفارسی هم هست باید با نرم افزار حلش کنی که با توجه به صفحه ی کوچیک گوشی کار عاقلانه ای نیست

دوستان تا سقف 600 تومن گوشی اندروید خوب چیه؟ فقط سونی اریکسون باشه
سامسونگ ها اندروید هاش خوبه؟
اگه نو بخوای بگیری که گزینه هات خیلی کم میشه.
دست دو تمیز میتونی رو اینا حساب کنی:arc-arc s از سونی و از سامسونگ:s1 -s1+ و گوگل(همون سامسونگ)i9020-i9023 (همون نکسوس) از htc هم دیزایر hd خوبه از ال جی هم اپتیموس 2x خوبه.

سلام دوستان
من تازه یه Cha cha گرفتم...
یه سری بازی و نرم افزار روش نصب کردم که اجرا نمیشه و این ارور رو میده : the application has stopped unexpectedly
راه حلش چیه؟؟؟

روش استفاده از نت گوشی روی PC رو هم اگه ممکنه بگید...من گوشی رو وصل کردم و گزینه Share رو هم زدم ولی کانکت نمیشه...

اق ICS4کی میاد واسه نئو وی؟
قرار بود از ماه قبل منتشر بشه ولی انگار هنوز خبری ازش نیس

سلام دوستان
من تازه یه Cha cha گرفتم...
یه سری بازی و نرم افزار روش نصب کردم که اجرا نمیشه و این ارور رو میده : the application has stopped unexpectedly
راه حلش چیه؟؟؟

روش استفاده از نت گوشی روی PC رو هم اگه ممکنه بگید...من گوشی رو وصل کردم و گزینه Share رو هم زدم ولی کانکت نمیشه...

این ارور چنتا دلیل میتونه داشته باشه مثل مشکل رامت، نصب برنامه ای که مناسب برای پردازنده گوشیت نیست یا سورسی که دانلود کردی مشکل داشته باشه

برای استفاده از اینترنت گوشی روی PC اول باید APNگوشیتو نتظیم کنی ینی تنظیمات اپراتورت برای اندروید بعد از طریق تترینگ که از طریق usb یا wifi هست به PCشر کنی که بازهم برمیگرده به اینکه رام گوشیت این قابلیتو داشته باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or