bruce
کاربر سایت
1 میلیون و 100 به بالا هستش......کسی قیمت Galaxy Nexus رو داره ؟!
1 میلیون و 100 به بالا هستش......کسی قیمت Galaxy Nexus رو داره ؟!
فعلا اصلا نمیاد پایینباوو میدونم بع بعی نیستم که ace یا wild fire s بگیرم خودمو بدبخت کنم کی میاد پایین این $ بی صاحاب هان؟خیلی جدی شدم
![]()
کیندل فایر عالیه یه فروشگاه مخصوص داره که اتفاقا خوبه خیلی ضمنا دومین تبلت پر فروشه در مورد ورژن مخصوص زیاد تفاوتی نداره چون فریمورک را نمیتونه تغییر بده پس تفاوت زیادی ندارهسلام.
نمیدونم جاش هست یا نه...
تبلت آمازون یا کیندل فایر میخواستم بدی هاشو بگید.
راست میگن که یه نسخه مخصوص آمازون از آندروی روشه؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم یه موبایل فروشی رفتم evo3d روگفت 650 گفتم چرا ؟ گفت از قبل دارم
میشه اطمینان کرد جایی یا چیزی برای چک کردن اصل بودن هستش![]()
کیندل فایر عالیه یه فروشگاه مخصوص داره که اتفاقا خوبه خیلی ضمنا دومین تبلت پر فروشه در مورد ورژن مخصوص زیاد تفاوتی نداره چون فریمورک را نمیتونه تغییر بده پس تفاوت زیادی نداره
2. برو تو ستینگ گوشی model number را چک کن البته راه دیگشم اینه که imei گوشیا تست کنی که مطمین تره ا
بعد این قضیه انلاک و لاک ش چیه ؟!1 میلیون و 100 به بالا هستش......
تمام مقایستون درست بود فقط اینکه درباره پردازنده اشتباه کردید درسته فرکانس هر دو 1.2 هست اما چیپ هاشون فرق داره که برای SII از چیپ Exynos که ساخت خودش هست استفاده میکنند و G Nexus از TI OMAP 4460 شرکت تگزاس.Galaxy S II ماه اینده به اندروید 4 اپدیت میشه , بیایم با Galaxy Nexus مقایسه کنیم :
پردازنده ی جفتشون 1.2 GHz , و چیپ هاشون هم یکی هستن (Dual Core Cortex A9 )
خوب Galaxy nexus به جرعت جزو 5 گوشی برتر اندروید هست , قیمتشم تقریبا 1.100 هست یه ذره بالا پایین . توی خریدش شک نکن عالیه !سلام
من بيشتر با ios كار كردم و هيچي هم از اندروئيد نميدونم اما حالا ميخوام يه گوشي اندروئيد بگيرم به نظرتون اين galaxy nexus خوبه ؟ قيمتش حدودا چه قدره؟ اگه گوشي بهتري هم هست معرفي كنيد
مرسي
به نظر من کسی الان گوشی نخره
نصل بعدی یعنی پردازنده quad core در راهه . S3 و یا HTC One که معرفی شده 4 هستس که هر کسی میفهمه چهار هسته ای از دو هسته ای بهتره . بهتره صبر کنین که نصل بدی نزدیکه
نه دیگهبا این طرز فکر هیچ وقت نمیشه گوشی خرید![]()