سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام به همگی دوستان یه سوال من یه Xperia Ray دارم وقتی میخوام باهاش از اینترنت فایل حجم بالا مثلا 5،10،15 MB به بالا دانلود کنم Download Failed میده و دانلود نمیشه هر چی تو تنظیماتم گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم که به دانلود ربط داشته باشه کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟
فایل با حجم KB رو دانلود میکنه ولی به MB رو نه :-/
-------------------------------------------------------------
جواب سوال : با مرورگر Mozila Firefox مشکل حل شد و فایلها با حجم بالا دانلود شدن این مشکل موقعی هست که با مرورگر خود گوشی بخواید دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان من یه Ace دارم بعد امروز که میخواستم توی یه سایت خارجی عضو شم زد که شمارتو بده کد بفرستیم!زدم و کد اومد.بعد که مسیج رو پاک کردم هنوز توی Notifications ـم هست و نمیره!انو پایین رو روی عکس پاکت نامه (مسیج) 1 زده و نمیره!اما اصلا توی گوشی من دیگه این مسیج نیست!چیکار کنم درست شه!خیلی رو اعصابمه :| :| :|

سلام به همگی دوستان یه سوال من یه Xperia Ray دارم وقتی میخوام باهاش از اینترنت فایل حجم بالا مثلا 5،10،15 MB به بالا دانلود کنم Download Failed میده و دانلود نمیشه هر چی تو تنظیماتم گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم که به دانلود ربط داشته باشه کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟ فایل با حجم KB رو دانلود میکنه ولی به MB رو نه :-/ ------------------------------------------------------------- جواب سوال : با مرورگر Mozila Firefox مشکل حل شد و فایلها با حجم بالا دانلود شدن این مشکل موقعی هست که با مرورگر خود گوشی بخواید دانلود کنید.
از نرم افزار های مدیریت دانلود تو اندروید استفاده کن. IDM هم یه نسخه زده برای آندروید
راهی نیست که بدون چیز پی ان به مارکت وصل شد؟ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
هیتلر شکن و ساک...س داره آندروید. البته به گوشی روت شده نیاز هست

اقا سلام من یه گوشی دست دوم X8 خریدم که دیشب طبق لینک سایتی که داداش علی گذاشته بود رفتمش اپدیت کردم (همون سیم بزن به کامپیوتر و بعدش...)خلاصه اپدیت شد اما انگاز هیچ چیزی اضافه یا تغییر نکرد خلاصه دوباره زدم به PC گفتش که شما اخرین اپدیت رو دارید.خلاصه اقا با هزار زور بعدش رفتیم باز همون سایتی که داداش علی داده بود تونستیم اینترنت گوشی رو دستی راه بندازیم.حالا MMS رو راه انداختم اما کار نمیکنه
من الان میخواستم که روی گوشیم برنامه های خوب و مفید بریزم یه کمک میکنید؟راستی رام چیه؟هی میگفتند بوت شده یعنی چی؟

اقا سلام من یه گوشی دست دوم X8 خریدم که دیشب طبق لینک سایتی که داداش علی گذاشته بود رفتمش اپدیت کردم (همون سیم بزن به کامپیوتر و بعدش...)خلاصه اپدیت شد اما انگاز هیچ چیزی اضافه یا تغییر نکرد خلاصه دوباره زدم به PC گفتش که شما اخرین اپدیت رو دارید.خلاصه اقا با هزار زور بعدش رفتیم باز همون سایتی که داداش علی داده بود تونستیم اینترنت گوشی رو دستی راه بندازیم.حالا MMS رو راه انداختم اما کار نمیکنه
من الان میخواستم که روی گوشیم برنامه های خوب و مفید بریزم یه کمک میکنید؟راستی رام چیه؟هی میگفتند بوت شده یعنی چی؟

MMS هم برا گوشی من هم کار نمیکنه (Nexus S)
رام همون سیستم اندروید روی گوشیت هست
روت شده یا بوت شده؟! :)) اینکه میگن رام روت شده یعنی اینکه میتونی به فایل های سیستمی دست پیدا کنی به فرض مثال CPU تو اورکلاک کنی به طور نرم افزاری ریبوت کنی و....
اخرین اپدیت فارسی رو هم اضافه میکنه

برای ریختن نرم افزار 2 تا PC Suite هست یکی Pannda 91 Mobile و دیگری Mobile GO

ایز لینک زیر این نرم افزار رو بگیر و نصب کن بعدش برو تو نرم افزار و گوشی رو بزن به کامپیوتر و صبر کن که گوشیت رو بشناسه اگه نشناخت برو تویه این مسیر و این تیک رو بزن

PC Suite Android For Sonyericsson X8

Setting->Applications->Develompet->USB Debugging
دیگه الان گوشیت شناخته شده هست از برنامه خارج شو ولی گوشی رو بزار به کامپیوتر وصل باشه بعدش برو جایی که نرم افزار داری روش دو تا کلیک میکنی یه پنجره ی کوچیک باز میشه چون زبانش چینی هست سمت چپی ترین گزینه رو بزن و نرم افزار شروع به نصب میکه

برای بار های بعدی فقط گوشی رو بزن و نرم افزار رو انتخاب کن و انستال کن

آخرین ویرایش:
ایول داداش علی دمت گرم.
همون روت شده :D
راستی از کجا بفهمم روت شده؟من مبتدی هستم:D
سایتی که دادی خیلی عالی بود من میخوام روش برنامه و بازی بریزیم گوشی خوبی هست کلی کار میشه باهاش انجام داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or