معمولا نباید چین مشکلی داشته باشهببخشید که سوال های ابتدایی میپرسم ولی چند روزی هست که گلکسی جیو گرفتم
1- زود شارژ خالی میکنه البته تا وقتی که دست بهش بزنم یعنی هر وقت باهاش کار کنم
وقتی میام اینترنت یک ساعته شارژش خالی میشه
ممنونم اگه جواب بدید
دوست عزیزببخشید که سوال های ابتدایی میپرسم ولی چند روزی هست که گلکسی جیو گرفتم
1- زود شارژ خالی میکنه البته تا وقتی که دست بهش بزنم یعنی هر وقت باهاش کار کنم
وقتی میام اینترنت یک ساعته شارژش خالی میشه
ممنونم اگه جواب بدید
معمولا نباید چین مشکلی داشته باشه
رام رو عوض کنید به سیانوژن 7
خوشم میاد ادمو میفرستین دنبال نخود سیاه :d
مارکش ویوسونیک هست و مدلش ویوپد7درود
عزیز مدل تبلت شما چیه؟
در مورد دوم هم کلا مارکت برای ایران تحریم هست و بدیهی است که وصل نخواهد شد!
ممنون از شمامیتونی سیانوژن روش نصب کنی، من هم یه دونه تبلت HP داشتم که همین کار رو کردم و مشکل فارسیش حل شد. تازه آندرویدش هم 2.3.7 میشه.
هیچی ورژن اندروید شما جدید تر میشه . قبلش فکر کنم بک اپ بگیره . اگه نگرفت بگیری که بد پشیمون نشی . (SMS , Contact و .. ) اندروید 4 برا s2 اومده . برو نصب کن . and-roid.ir برو همراه با اموزش هست .سلام دوستان.
من وقتی گوشیم(گلکسی اس 2)رو به کامپیوتر وصل میکنم و وارد برنامه ی Samsung Kies میشم درخواست آپدیت فرمویر میده.چیکار کنم؟؟؟اگه کنم چی میشه؟؟
ممنون
ممنون از شما
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟ از کجا میتونم گیر بیارم؟ جایی هست که اموزشی در این مورد داشته باشه؟
متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنه....حتی عربی هم نبود!هیچی ورژن اندروید شما جدید تر میشه . قبلش فکر کنم بک اپ بگیره . اگه نگرفت بگیری که بد پشیمون نشی . (SMS , Contact و .. ) اندروید 4 برا s2 اومده . برو نصب کن . and-roid.ir برو همراه با اموزش هست .
---------- نوشته در 01:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------
ViewPad 7 & Variants Android Development - xda-developers
نمیدونم ولی فارسی ساپورت میکنه یا نه . بگرد تو رام هاش هرکدوم عربی ساپورت داشت نصب کن
متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنه....حتی عربی هم نبود!
پ ن: این لینک فارسی ساز کیبورد ویوپد 7 براحتی هم نصب میشه شیوه نصبش هم پایین صفحه توضیح داده شده.