سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

ببخشید که سوال های ابتدایی میپرسم ولی چند روزی هست که گلکسی جیو گرفتم
1- زود شارژ خالی میکنه البته تا وقتی که دست بهش بزنم یعنی هر وقت باهاش کار کنم
وقتی میام اینترنت یک ساعته شارژش خالی میشه
ممنونم اگه جواب بدید

ممنونم اگه جواب بدید
معمولا نباید چین مشکلی داشته باشه
رام رو عوض کنید به سیانوژن 7

ممنونم اگه جواب بدید
دوست عزیز
اول نور ضفحه کم کن
دو صداهای انتخاب قطع کن
سه مواقعی که با وای فای کار نداری خاموش کن
بلوتوث هم همینطور
موفق باشی

---------- نوشته در 08:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 AM ارسال شده بود ----------

معمولا نباید چین مشکلی داشته باشه
رام رو عوض کنید به سیانوژن 7

خوشم میاد ادمو میفرستین دنبال نخود سیاه :d

سلام
من تبلتم اندروید 2.2 روش نصبه و متاسفانه فونت فارسی ساپورت نمیکنه کسی میدونه چطور میشه فونت فارسی بهش اضافه کرد؟ ضمنا به اکانت جی میلم تو اندروید مارکت وصل نمیشه یعنی اصلا به اندروید مارکت وصل نمیشه!

میتونی سیانوژن روش نصب کنی، من هم یه دونه تبلت HP داشتم که همین کار رو کردم و مشکل فارسیش حل شد. تازه آندرویدش هم 2.3.7 میشه.

میتونی سیانوژن روش نصب کنی، من هم یه دونه تبلت HP داشتم که همین کار رو کردم و مشکل فارسیش حل شد. تازه آندرویدش هم 2.3.7 میشه.
ممنون از شما
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟ از کجا میتونم گیر بیارم؟ جایی هست که اموزشی در این مورد داشته باشه؟

سلام دوستان.
من وقتی گوشیم(گلکسی اس 2)رو به کامپیوتر وصل میکنم و وارد برنامه ی Samsung Kies میشم درخواست آپدیت فرمویر میده.چیکار کنم؟؟؟اگه کنم چی میشه؟؟
ممنون

سلام دوستان.
من وقتی گوشیم(گلکسی اس 2)رو به کامپیوتر وصل میکنم و وارد برنامه ی Samsung Kies میشم درخواست آپدیت فرمویر میده.چیکار کنم؟؟؟اگه کنم چی میشه؟؟
ممنون
هیچی ورژن اندروید شما جدید تر میشه . قبلش فکر کنم بک اپ بگیره . اگه نگرفت بگیری که بد پشیمون نشی . (SMS , Contact و .. ) اندروید 4 برا s2 اومده . برو نصب کن . and-roid.ir برو همراه با اموزش هست .

---------- نوشته در 01:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

ممنون از شما
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟ از کجا میتونم گیر بیارم؟ جایی هست که اموزشی در این مورد داشته باشه؟

ViewPad 7 & Variants Android Development - xda-developers

نمیدونم ولی فارسی ساپورت میکنه یا نه . بگرد تو رام هاش هرکدوم عربی ساپورت داشت نصب کن

هیچی ورژن اندروید شما جدید تر میشه . قبلش فکر کنم بک اپ بگیره . اگه نگرفت بگیری که بد پشیمون نشی . (SMS , Contact و .. ) اندروید 4 برا s2 اومده . برو نصب کن . and-roid.ir برو همراه با اموزش هست .

---------- نوشته در 01:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

ViewPad 7 & Variants Android Development - xda-developers

نمیدونم ولی فارسی ساپورت میکنه یا نه . بگرد تو رام هاش هرکدوم عربی ساپورت داشت نصب کن
متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنه....حتی عربی هم نبود!

پ ن: این لینک فارسی ساز کیبورد ویوپد 7 براحتی هم نصب میشه شیوه نصبش هم پایین صفحه توضیح داده شده.

آخرین ویرایش:
توی فروم بازی سنتر جایی مخصوص تبلت ها خالیه
واسه همین سوالم رو اینجا می پرسم
تبلت آندرویدی Archos 101 G9 چنده الان ؟ کلا نظرتون در مورد این تبلت چیه خوبه ؟
نمیشه هیچ طوری ویندوز نصب کرد رو آندروید 3 ؟
گرافیک بازیهای Archos 101 G9 چه طوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or