سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

با سلام.
کسی اینجا گوشی xprila play یا sony arc نداره ببینم میرزه برم یکی بخرم.اگه کسی داره معایب و مزایا رو بگه ممنون میشم.
پیشاپیش سپاسگذارم:d

من اصلا راضی نبودم ازش....

به نظرم نخر. یه نمه پول بزار یه چیز بهتر بخر. به قیافش نگاه ننداز. نه دوربین نه تاچ خوب ،کلا حال نکردم باحاش .

galaxy s2 هم دارم اون فوق العاده بهتره. اگه پول داری صبر کن برای nexus بعدی،نداری که گزینه های htc فکر میکنم بهتر باشه.

من اصلا راضی نبودم ازش....

به نظرم نخر. یه نمه پول بزار یه چیز بهتر بخر. به قیافش نگاه ننداز. نه دوربین نه تاچ خوب ،کلا حال نکردم باحاش .

galaxy s2 هم دارم اون فوق العاده بهتره. اگه پول داری صبر کن برای nexus بعدی،نداری که گزینه های htc فکر میکنم بهتر باشه.
با تشکر از این جواب دندان شکن:d
حالا شما نظراتتون در مورد arc هست دیگه؟درسته.
اخه من با گالکسی 1 و n8 بازی کردم خیلی حالم نکردم گفتم یهxprila play بخرم چون دکمه داره شاید بازی باهاش راحت باشه.از ایفون خیلی خوشم میاد ولی دردسر زیاد داره.در کل اولویت بازی هست. شما چی پیشنهاد میکنید؟تا زیر 600 .

اگه اولویتت بازی هست که به نظرم یه ipod بخر. من galaxy s 2 رو برای بازی نگرفتم. ولی خیلی بازی توپ هم نداره یا من سمتش نرفتم.ipod ،وق العاده قوی تره قیمتش هم کمتره .

ولی کلا هیچ رقمه سمت سونی اریکسون نرو واقعا افتضاح هست .

htc اگه بخوای incridible s هست
nexus s هم با صفحه ی amoled هست
galaxy s plus هست

با تشکر از این جواب دندان شکن:d
حالا شما نظراتتون در مورد arc هست دیگه؟درسته.
اخه من با گالکسی 1 و n8 بازی کردم خیلی حالم نکردم گفتم یهxprila play بخرم چون دکمه داره شاید بازی باهاش راحت باشه.از ایفون خیلی خوشم میاد ولی دردسر زیاد داره.در کل اولویت بازی هست. شما چی پیشنهاد میکنید؟تا زیر 600 .
برای بازی اصلا اکسپریا پلی پیشنهاد نمی شه
شما فقط به صرف اینکه کلید برای بازی دار می گید بخرم ولی وقتی تمام بازیهای آندروید برای تاچ بهینه شدن و از کلید های سخت افزاری پشتیبانی نمی کنن چه فاید
در موقع ورود این گوشی سونی اریکسون قول بازی های زیادی رو داد بود ولی الان که خبری نیست و شما خیلیییی کمی بازی مخصوص این گوشی می تونید پیدا کنید که از کلیدهای سخت افزاری پشتیبانی می کنه
من دسته ی ps3 رو به گوشیم ( HD2 با سیستم عامل آندروید ) وصل کردم ولی بازی پیدا نمی کنم که از کلیدهای سخت افزاری پشتیبانی کنه ( چندتا پیدا کردم ) فقط می شینم بازیهای ps1 رو باهاش بازی می کنم

کم کم دنیای بازیهای آندروید و IOS دارن به سمت CPU های دوهسته ای کشید می شن به همین دلیل خرید گلکسی اس 2 از بقیه بیشتر پیشنهاد می شه ( اگر محدودیت بودجه ندارین )
مثلا بازی های جدید گیم لافت یک ورژن مخصوص گلکسی اس 2 دارن که حجمشون بیشتر از نسخه ی آندروید های معمولی هست....... بازی 9mm برای گوشی های تک هسته ای آندروید 1.5 گیگ هست ولی نسخه ی گلکسی اس 2 دو گیگ حجم دار

آیفون و ایپاد هم برای بازی از آندروید بهترن
اینکه می گید آیفون دردسر دار یکم اشتباست :
شما توی آیفون یا ایپاد یک بار جیلبریک می کنید و دیگه می تونید تمام بازیهارو به راحتی اجرا کنید ( البته بازیهارو حتما باید از روی PC نصب کنید یا برای ریختن فایل به ایتونز نیاز دارید و... )
ولی توی آندروید یک بازی می خواین دانلود کنید باید حواستون باشه فایل های دیتای مربوط به گوشی خودتون رو دانلود می کنید یا بیشتر وقت ها مشکلاتی از نظر کرک به وجود می یاد که باز باید یک ورژن دیگه رو دانلود کنید
به نظر من دردسر بازی نصب کردن توی آندروید بیشتر

سلام دوستان
من اولی که موبایل خریدم گفت یه جیمایل بساز منم ساختم تا امروز خوب بود
ولی امروز سیم کارت اوردم بیرون (یه کاری داشتم)
بعد دوباره وقتی گذاشتم گفت رمز جیمایل بزار
رمزش هم یادم نیس
الان نمیشه کاری کنی
حتی کسی نمیونه بهت زنگ بزنه
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
نمیشه ایمیل عوض کنی ؟

باید بری پسورد جیمیلت رو گیر بیاری. راه نندازیش مجبوری رامت رو عوض کنی. عوض نشه هم باید رامت رو با باکس عوض کنی. از سایت گوگل پسوردت رو بدست بیار(forget pasword)

من يدونه galaxy s plus دارم ولي نميتونم باهاش برم تو اينترنت.تنظيمات wap رو هم از ايرانسل گرفتم و ذخيره كردم ولي بازم تو اينترنت نميره.چيكار كنم؟

باید بری پسورد جیمیلت رو گیر بیاری. راه نندازیش مجبوری رامت رو عوض کنی. عوض نشه هم باید رامت رو با باکس عوض کنی. از سایت گوگل پسوردت رو بدست بیار(forget pasword)
رام فورمت کنم ؟
یعنی چی ؟
من موبایل کلن فورمت کردم حل شد

سلام.
آقا یک سوال:
بین GALAXY S و DESIRE HD کدام پیشنهاد میشه|؟؟؟:d
ببین سوالت خیلی کلیه ! اما بنده گلکسی اس رو پیشنهاد میکنم ... چون از همه لحاظ برتر هست البته به جز : پخش صدا با هندزفری و کیفیت ساخت بدنه که desire HD نسبت به گلکسی برتری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or