.:Zangetsu:.
کاربر سایت
از نظر اینکه مشکلی داشته باشه نه! هیچ خبری نیستاقایون من گالاکسی S دارم و امروز یه رم 16 گیگ توشیبا خریدم کلاس 6...ورژن گوشی هم 2.3.3 هستش....
میخواستم بدونم خوب رو این گوشی جواب میده یا بازش نکنم!!!؟
منتظرم جوابتون هستم....!
اما من شنیدم GS هنگ کردن یا اینجور چیزا .... داره ! .......... برای همین سعی کن زیاد پرش نکنی تا خِرخِره
---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------
Palringo یکی از ساده ترین و کاملترین مسنجرها برای موبایل هست، از سایت اصلی برای سیستم عامل های مختلف میشه دان کرد ! صدا هم داره، اما فقط با کسی که همین برنامه رو داشته باشه ......درود
یه مسنجر خوبه عالی برای اندروید بگید بدون دردسر باشه! برای یه شخص ناآشنا با مسنجر واندروید میخام نصب کنم! وُیس هم داشته باشه بهتر! سازگار با اینترنت ایرانسل!
اینجا کسی هست از ویبر استفاده کنه؟
سپاس
Fring هم هست که Voice داره، اما من رو آندروئید امتحان نکردم، Nimbuzz هم هست که دیگه فکر کنم همه بشناسن !
---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:55 PM ارسال شده بود ----------
مسلما تبلت خوب اونقدر سرو صدا میکنه که اسمش به گوش برسه .......... من یکی که این برند رو تاحالا ندیدم .......تا حالا کسی اسم تبلتaishuo a816 به گوشش خورده؟
تبلت خوبی هست؟
لینک مشخصات:http://www.aishuomid.com/listE.asp?ProdId=0058
طبق آخرین رده بندی:
Ipad2
Asus eee pad transformer
samsung galaxy tab 10.1
blackberry playbook
motorola xoom
اینا 5تای اول بودن !
---------- نوشته در 04:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------
اگه نصب شده باشه فکر نکنم ........دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی دونست راهنمایی کنه
میخواستم بدونم آیا امکانش هست که بازی هارو از روی حافظه ی داخلی موبایل روی مموری کارت Move کرد؟!
گوشی من Xperia X10![]()
با اون برنامه ی 91 pc suit که همینجا گذاشتم امتحان کن ببین گزینه ای برای اینکار هست یا نه !