میشه بیشتر توضیح بدیناون h/d رو بکن s/d یا بالعکس باید درست بشه...
آخرین ورژن رو دارم ولی بازم مشکل دارهمن هم قبلا همین مشکل رو داشتم آپ رو آپگرید کردم درست شد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
میشه بیشتر توضیح بدیناون h/d رو بکن s/d یا بالعکس باید درست بشه...
آخرین ورژن رو دارم ولی بازم مشکل دارهمن هم قبلا همین مشکل رو داشتم آپ رو آپگرید کردم درست شد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام دوستان. می خوام نوت 3 بگیرم مدل n9005 بعد این tegera k1 بیچارم کرد. یه کلام. آیا با اومدن k1 فلگ شیپ های حال حاضر بیچاره میشن؟ چیپ aderno 330 چقدر دووم میاره در برابر این اتفاقات؟ چون من با گوشیم زیاد گیم خواهم زدپس برام مهمه ساپورت بازی های جدید. کلا اینکه برای 1.5 سال میشه با پول نوت یه سیستم جم کرد تا برسن این گرافیکا؟
- - -ویرایش - - -
کلا یعنی خرید نوت 3 الان کار عقلانی هست؟
برای اینکار (نصب بازی ها) نیازی به روت نیست. برا نصب برنامه هم بدی به مغازه دار مشکلی نیست. هر چند کار سختی نیست و خودت می تونی با یه مارکت ایرانی یا خارجی (ایرانی مثل پلازا، مایکت و بازار) این کار رو بکنی.سلام
من در زمینه گوشی از نوبم اونور ترم
حالا میخوام یه ZR بخرم اینو نمیدونم که برای نصب کردن بازی هایی که پولی اند ویا غیره نیازی به روت کردن هست؟
بعد اگه بدم یه مغازه داری بکنه امکان بریک شدن هست؟![]()
مرسی بازی ها ی دیتا دار چی؟برای اینکار (نصب بازی ها) نیازی به روت نیست. برا نصب برنامه هم بدی به مغازه دار مشکلی نیست. هر چند کار سختی نیست و خودت می تونی با یه مارکت ایرانی یا خارجی (ایرانی مثل پلازا، مایکت و بازار) این کار رو بکنی.
برای روت کردن هم باید به اون مغزه دار اعتماد داشته باشی که یه وقت نزنه خرابش کنه.
نه عزیز برای کارهای دیگه ای مثل دسترسی و تغییر در فایل های سیستمی و دسترسی و شخصی سازیهای اضافی اینکارارو میکنند. اگه استفاده معمولی بکنی اصلا بهش احتیاجی نیست.مرسی بازی ها ی دیتا دار چی؟
این دیتاهایی که پسوندشون .obb هست باید گوشی روت باشه تا اجرا شه؟؟ اصلا تو فولدر obb کپی نمیشههه
دوستان من اگه روت کنم واسه یسری چیزا چیزیو از دست میدم مثلا عین XBox که ممکنه بن بشی؟
پ.ن:ببخشید انقدر سوال میپرسم![]()
شما دستگاه رو آپدیت کردید ؟!میشه بیشتر توضیح بدین
آخرین ورژن رو دارم ولی بازم مشکل داره
منم سوال دوست بالایی مون رو دارم. واسه افزایش عمر باتری چه برنامه ای خوبه؟
برنامه battery guru یا یه همچین چیزی داریم؟ خوبه؟