ریست فکتوری کردم زمانی که گوشی بالا میاد زبونش روسی بود الانم که زبون فارسی رو پشتیبانی نمیکنه دیگه نداره! ولی مشکل تصویر مخاطب درست شد.
گوشیتون مدلش چی هست؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ریست فکتوری کردم زمانی که گوشی بالا میاد زبونش روسی بود الانم که زبون فارسی رو پشتیبانی نمیکنه دیگه نداره! ولی مشکل تصویر مخاطب درست شد.
G600 فکر کنم البته کیبورد فارسی روش ریختم ولی زبان فارسی توی Setting نداره!گوشیتون مدلش چی هست؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
G600 فکر کنم البته کیبورد فارسی روش ریختم ولی زبان فارسی توی Setting نداره!
این کار رو کردم و باهاش مشکلی ندارم ولی دیگه زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه یعنی توی تنظیمات فارسی رو دیگه نداره! مثلا منوش دیگه فارسی نمیشهشما برای تایپ فارسی باید یک کیبورد دانلود کنی و زبان فارسی رو براش بگیری
برای مثال a. I. Keyboard یا swift keyboard گزینه های خوبی هستن
سلام من گوشیم xperia ray هست 2.3.3 هست وقتی گوشی میره لوک اسکرین میزنم که بیاد بالا صفحه سیاه میشه یعد از چند ثانیه ذوباره که میزنم درست میشه الان چیکار کنم ؟
G600 فکر کنم البته کیبورد فارسی روش ریختم ولی زبان فارسی توی Setting نداره!
قبلا به 4.0.4 آپدیت شده بود؟
تا حالا سوکت شارژش تعمیر شده؟
اره اول شده بود
نه تا حالا هیچگونه تعمیر سختافزاری نخورده
دوستان یک نفر میتونه یه توضیح خیلی کامل برای نصب کاستوم رام روی گوشی برام بفرسته. گوشیمم سونی xperia L هست.
Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro
دوستان یک نفر میتونه یه توضیح خیلی کامل برای نصب کاستوم رام روی گوشی برام بفرسته. گوشیمم سونی xperia L هست.
Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro
دوستان من MX Player ورژن 1.7.22 رو با کدک مخصوصش نصب کردم ولی هر ویدیویی که پخش میکنم بعد چند دقیقه خودش از نرم افزار خارج میشه چیکار باید کرد؟
تبلت fonepad 7 رو دارم.
دوستان من MX Player ورژن 1.7.22 رو با کدک مخصوصش نصب کردم ولی هر ویدیویی که پخش میکنم بعد چند دقیقه خودش از نرم افزار خارج میشه چیکار باید کرد؟
تبلت fonepad 7 رو دارم.