برین صفحه گوگل پلی ببینین top دانلودترین برنامه هایی که ایرانی ها دانلود کردن چیه!![]()
تا حالا برای گوشی های 2013 تایید شده!(خیالت راحت به احتمال زیاد هم برای SP بیاد! چون SP هم یکی از اسمارت فون های 2013 است!)آندروید 4.4 برای xperia sp هم میاد دوستان؟
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
آندروید 4.4 برای xperia sp هم میاد دوستان؟
تا حالا برای گوشی های 2013 تایید شده!(خیالت راحت به احتمال زیاد هم برای SP بیاد! چون SP هم یکی از اسمارت فون های 2013 است!)
الان اسم سری که این مشکلات رو ندارن 5303 هست؟یا فرقی نمیکنه؟
عزيز موضوع sudden death شانسي هست و اتفاقي فقط حواست باشه به محض خريد سريعا دستگاه رو ota اپديت كن.دوستان جواب سوالم رو بدید خیلی حیاتیه!!!
این سری هم مشکل یهو خاموش شدن و دیگه روشن نشدن رو دارن؟؟؟
عزيز موضوع sudden death شانسي هست و اتفاقي فقط حواست باشه به محض خريد سريعا دستگاه رو ota اپديت كن.
مدل اين گوشي ٥٣٠٣c و ٥٣٠٦c هست كه فرقشون داشتن lte هست.فقط حواست باشه شارژش اورجينال ep800 باشه.
مربوط به گوشی Xperia SP پست های قبلی رو می خوندی می فهمیدی!دوستان میتونم بپرسم بحث سر چه گوشی هستش؟ ممنون میشم.
Sent from my LT26ii using Tapatalk 4
ببخشید سوال عیب نیست!:d ota چی هست؟چی رو آپدیت کنم؟یعنی اینکه گوشی رو گرفتم توسط خود گوشی فورا آندروید رو آپدیت کنم؟عزيز موضوع sudden death شانسي هست و اتفاقي فقط حواست باشه به محض خريد سريعا دستگاه رو ota اپديت كن. مدل اين گوشي ٥٣٠٣c و ٥٣٠٦c هست كه فرقشون داشتن lte هست.فقط حواست باشه شارژش اورجينال ep800 باشه.
نه چرا عیب باشه ! OTA مخفف Over The Air هست و اصطلاح متداول در موضوع اپدیتهای نرم افزاری سازندگان دستگاهای مختلف هست و مفهومش اینه که اپدیتها یا ورژنهای جدید نرم افزار ابتدا به صورت دریافت با خود دیوایس و از طریق اینترنت و اعمال تغییرات به صورت مستقیم بر روی نرم افزار گوشی یا تبلتتون در دسترس هست ، به این نوع ارائه Update اصطلاحآ OTA گفته میشه.ببخشید سوال عیب نیست!:d ota چی هست؟چی رو آپدیت کنم؟یعنی اینکه گوشی رو گرفتم توسط خود گوشی فورا آندروید رو آپدیت کنم؟
مربوط به گوشی Xperia SP پست های قبلی رو می خوندی می فهمیدی!