سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

الان این اندروید4.4 به میشه دانلود کرد ؟؟؟ کی میاد اصلا ؟
برای Google Nexus ها که یا اومده یا میاد (اطلاع ندارم)
ولی ما بدبخت بی چاره ها (بقیه برند ها:دی) باید وایستیم تا اول به 4.3 آپدیت بشیم بعد به 4.4 که امیدوارم حداقل سونی بیاد اون گوشی هایی که اعلام کرده بود (خانواده Z و SP جونم:دی) رو به جای 4.3 مستقیم به 4.4 آپدیت کنه!

برای Google Nexus ها که یا اومده یا میاد (اطلاع ندارم)
ولی ما بدبخت بی چاره ها (بقیه برند ها:دی) باید وایستیم تا اول به 4.3 آپدیت بشیم بعد به 4.4 که امیدوارم حداقل سونی بیاد اون گوشی هایی که اعلام کرده بود (خانواده Z و SP جونم:دی) رو به جای 4.3 مستقیم به 4.4 آپدیت کنه!
هنوز نیومده، هنوز حتی تاریخ ریلیز هم اعلام نکردن. :d
ممکنه مثل Htc One Developer Edition یا Galaxy Note 2 که آپدیت 4.2 رو برای 4.3 Skip می کنند، بعضی گوشی ها مستقیم برن به 4.4 ولی قطعا طول میکشه.

هنوز نیومده، هنوز حتی تاریخ ریلیز هم اعلام نکردن. :d
ممکنه مثل Htc One Developer Edition یا Galaxy Note 2 که آپدیت 4.2 رو برای 4.3 Skip می کنند، بعضی گوشی ها مستقیم برن به 4.4 ولی قطعا طول میکشه.
Moto X با 4.2 میاد نمیدونم بقیه گوشی ها چطوری میخوان Skip کنن به 4.4 یا 3 :دی.

درود. دوستان برنامه pc companion رو که نصب میکنم وقتی MTP رو دانلود میکنه موقع نصب ارور میده. کسی رو ویندوز 8 این مشکل رو داره؟ گوشی رو نمیتونم وصل کنم.

درود. دوستان برنامه pc companion رو که نصب میکنم وقتی MTP رو دانلود میکنه موقع نصب ارور میده. کسی رو ویندوز 8 این مشکل رو داره؟ گوشی رو نمیتونم وصل کنم.
USB Debugging رو از Developer فعال کن.
درایور های گوشیت رو هم نصب کن درست می‌شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or