سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

یهسوال، من ایکسپریا ری م رو بدون روت برنامه هاشو منتقل میکنم ، جریان چیه؟

در گوشی های نسبتا قدیمیتر میشد، مثل گوشی قبلی خودم incredible s ولی در گوشیهای جدید این حالت برداشته شده و به حافظه داخلی منتقل میشه مثل GS3 و...

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

با سلام می خواستم بدونم می شه بدون روت برنامه رو انتقال داد یا نه راستی app 2 sd رو معرفی نکنید چون روت می خواد اگر هم نمی شه خواهشا ضررات روت رو بگید

بستگى به گوشى و يا ورژن اندرويد داره
، مثلا Galaxy S4 ميشه به SD منتقل كرد .

Sent from my iPad using Tapatalk

ترو خدا کمک کنید ، نوت 10.1 دارم اتوماتیک 77 مگابایت فریمور دانلود کرده میخواد نصب کنه شارژم کم بود گفتم 3 ساعت دیگه نصب کن ، مسله اصلی اینه که بعد اپدیت عکسام پاک نمیشه؟ کیبوردم فارسی میمونه؟ اگه فارسی نموند چیکار کنم؟

ترو خدا کمک کنید ، نوت 10.1 دارم اتوماتیک 77 مگابایت فریمور دانلود کرده میخواد نصب کنه شارژم کم بود گفتم 3 ساعت دیگه نصب کن ، مسله اصلی اینه که بعد اپدیت عکسام پاک نمیشه؟ کیبوردم فارسی میمونه؟ اگه فارسی نموند چیکار کنم؟
رام رسمی روش داری؟ اگه اره که نه هیچ مشکلی پیش نمیاد (با توجه به حجم اپدیت چیزه مهم نیست ، در حد برطرف کردن باگ یا مشکلات تاچ ویز).

دوستان جوابت رو دادن
آپديت كن هيچ مشكلى پيش نمياد.

سلام
آپدیت به 4.3 برای Nexus 4 مشکل ایجاد میکنه؟

ویرایش:

اموزش ارتقاع ش رو هم بدید اگر هست :دی (نوع رسمی نه از این روت موت ها :دی).
من که کسیو ندیدم از نزدیک آپدیت کرده باشه اما تو نت چندتا اشکال جزیی گفتن..هر چند احتمالا تا یک هفته دیگه اوکی بشه...
پ.ن:آپدیتش که بصورت OTA هست با وایرلس گوشی وصل شی برای گوشیت اپدیت اومده باشه خودش پیغام میده که آپدیت کنه یا نه که میتونی آپدیت کنی(روش رسمی :d)
غیر رسمیشم از نت رام رو میگیری فلش میزنی روی گوشیت با PC :d

سلام
آپدیت به 4.3 برای Nexus 4 مشکل ایجاد میکنه؟

ویرایش:

اموزش ارتقاع ش رو هم بدید اگر هست :دی (نوع رسمی نه از این روت موت ها :دی).
مشکل ایجاد نمیکنه.
طریقه غیر رسمی::d
دانلودش کردی از طریق ریکاوری بنصبش.
البته برنامه های google apps رو هم دانلود کن و باز از طریق ریکاوری نصبشون کن.
نکسوس 4 داشتم واقعا عالیه و اس 3 رو به راحتی قورت میده با رام سیناژون ازش بنچمارک گرفتم تا 21 هزار و خورده ای رفت ولی اس 3 خودشو بکشه از 17000 هزار بیشتر نمیشه..(ولی چه کنم سینه چاک ویندوز فون ایم و فروختیمش)

بچه ها گوشیم اکسپریا ری هست از حدود تقریبا نیم سال پیش ک5 اپلیت رسمیشو ریختم مشکلی نداشتم ورژنش 4 و خورده ایه . منتها مشکل اینه که جدیدا صفحه رو لاک میکنم دوباره روشن میکنم کل صفحه سیاهه حتی صداها هم پخش میشن! روشن خاموش که میکنم( باتری رو درمیارم ) درست میشه دوباره اونجوری میشه ، چیکار کنم؟ قبلا تو جیبم شکلات بود آآبشد رفت تو ااسپیکراین:دی( از این دوستیای خاله خرسه دیگه :| ) اسپیکر ممکالمهش ضعیف شد به ااونکه ربطی نداره؟

بچه ها گوشیم اکسپریا ری هست از حدود تقریبا نیم سال پیش ک5 اپلیت رسمیشو ریختم مشکلی نداشتم ورژنش 4 و خورده ایه . منتها مشکل اینه که جدیدا صفحه رو لاک میکنم دوباره روشن میکنم کل صفحه سیاهه حتی صداها هم پخش میشن! روشن خاموش که میکنم( باتری رو درمیارم ) درست میشه دوباره اونجوری میشه ، چیکار کنم؟ قبلا تو جیبم شکلات بود آآبشد رفت تو ااسپیکراین:دی( از این دوستیای خاله خرسه دیگه :| ) اسپیکر ممکالمهش ضعیف شد به ااونکه ربطی نداره؟
يه Reset بكنيد ممكنه مشكل از رام دستگاه باشه اگر با تعويض رام مشكل پا بر جا بود مشكل از سخت افزار هست.

دوستان گلم میخوام گوشیم رو آپدیت کنم به آندروید 4.0.4
اکسپریا سولا
6.0B.3.184
ممنون میشم لینک دانلود فلش تولز و خود رام رسمی رو بذارید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or