vahid shakeri
کاربر سایت
من منظورم این نبود که شما قصد توهین دارید.ولی به هر حال خیلی ممنون بابت جواباتون مشکلم حل شد اونجاهم دانلود میخواست دیگه دارم بازی میکنم بازیشم قشنگه ممنون
من منظورم این نبود که شما قصد توهین دارید.ولی به هر حال خیلی ممنون بابت جواباتون مشکلم حل شد اونجاهم دانلود میخواست دیگه دارم بازی میکنم بازیشم قشنگه ممنون
میشه یه نفر بگه که بازی reyman رو چجوری نصب کنم من طبق توصیحات پیش رفتم ولی وقتی اجذاش میکنم میگه برنامه از کار وایساد نکته در رابطه با نصب این بازی هست که بدونم ؟ من نفیدم خود پوشه رو توو obb کپی کنم یا محتویاتش رو![]()
اقا سلام :d
اقا ما گوشی htc explorer امروز گرفتم از قبل میدونستم فارسی پشتیبانی نمیکنه ولی تو سایت های مختلف خوندم با ارتقاء اندرویدش فارسی ساپورت میکنه . من میخواستم بدونم راهی نیست بشه کاری کرد گ.شی فارسی ساپورت کنه ؟؟؟
به این موبایل تعمیر کار ها بگو به احتمال زیاد روش یجوری نصب میکنن - توو سایت دیجی کالا خوندم اگه روشون فارسی نصب باشه موقع تایپ حروف ها به هم نمیچسبن - مال من htc one x plus هستخودش بصورت پیش فرض فارسی روش نصب بوود
- - -ویرایش - - -
کسی بازی توو سبک ماریو سراغ نداره معرفی کنه ؟ با کیفیت hd ؟؟ از همونا که 2 بعدی هست که بالا پایین میپری دشمن میکشی (( پلتفورمر :d ))
با سلام می خواستم بدونم می شه بدون روت برنامه رو انتقال داد یا نه راستی app 2 sd رو معرفی نکنید چون روت می خواد اگر هم نمی شه خواهشا ضررات روت رو بگید
دوستان عزیز برای این که برنامه ها و بازی ها رو sd card نصب و ریخته بشن دقیقا باید چیکار کنم؟ اندروید هم 4.0.1 هست.
بعد بهترین روت برای Sola چی هست؟
Sent from my MT27i
Sent from my MT27i