Elite قراره در اواخر همین ماه عرضه بشه و فعلاً هم فقط در آمریکای شمالی. با این تفاصیری که من در اینترنت خوندم اگر به پورت HDMI نیازی ندارید، خریدش اصلاً به کار کاربران عادی نمی خوره. چون هارد 120 گیگ تقریباً بدرد کسی نمی خوره مگر کسی که بخواد از Live استفاده کنه و روی هارد پر از دمو و ... کنه.کسی نمیدونه Elite کی میاد واسش صب کنم یا بی خیال elite شم
آقا این 360 های Elite مگه قرار نبود از درایو Benq استفاده کنه چرا کسی ازش حرف نمی زنه نکنه از همون درایوهای قدیمی استفاده می کنه .
آقا این 360 های Elite مگه قرار نبود از درایو Benq استفاده کنه چرا کسی ازش حرف نمی زنه نکنه از همون درایوهای قدیمی استفاده می کنه .
خیر!يه سوال داشتم
مگه x-360 خودش hd-dvd نداره كه مي گيد اومده تو بازار و ....؟
سلام بر گرامیان عزیز
می خواستم ببینم من برای 360 چه چیزای دیگه ای باید بخرم این طور که معلومه فقط هزینه کنسول در کار نیست:confused:
اول یه کنسول پریمیوم j سامسونگ =520
دوم یه کابل مانیتور = 25
سوم یه فن 3نیکون= 40
چهارم شارژر دسته =؟؟
پنجم یدونه گرس آووار دیسک VE... = ده تومن ناقابل:biggrin1:
تا حالا از 610 زده بالا (چون شارژر رو قیمتشونمیدونم)
حالا خواهشا ببینید محاسبات من درسته؟ (امیدوارم نباشه)
به جر ONLY FOR JAP چطوری باید بفهمم که این ASIA هست؟ از توی ترانسش چطوری باید فهمید که این رو خود دستگا بوده یا بعدا گذاشتند؟
بعد اینکه فروشنده به من گفته که بازیهاش روی دیسک Ve... میزنه و 10 تومنه میگه که اینقدر مامان اجرا میشه که دیگه دستگاه نیازی به فن نداره فکر نمی کنم ربطی داشته باشه به هرحال محاسبات CPU در حال انجام است نظر شما چیه؟
و درآخر اینکه این دیسک فلان را باید چطوری تشخیص بدهم که روی همون زده؟
منتظر جوابتونم.
به جر ONLY FOR JAP چطوری باید بفهمم که این ASIA هست؟ از توی ترانسش چطوری باید فهمید که این رو خود دستگا بوده یا بعدا گذاشتند؟
بابا اگه شماها میدونستید این Hdmi چه اهمیتی داره این حرفها رو نمیزدید ( البته برای اونایی که تلوزیون یا مانیتور Hdcp دارند)