shakib zero
کاربر سایت
تست کن اگه کش نشده بود از هاست زیر استفاده کن :
PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads
درودسلام دوستان الان ورژن ps4 ۵.۰۵ هست آپدیت کنیم یا هنوز ورژن ۶.۷۲ خاموشی داره
دروددوستان یه بازی ریختم تو کامپیوتر .بعد از اکسترکت چند تا فایل pkg بهم داده ولی با pkg sender نمیریزه .لطفا راهنمایی کنید
PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads
به نظرتون اگه به تنظیمات کارخانه برش گردونم درست میشه ؟؟؟؟سلام دوستان
من یه ps4 هک شده دارم خواستم از قابلیت بکاپ گیری از سیو بازی استفاده کنم تا یه سیو که بخاطر خاموشی پرید رو برگردونم ولی وقتی انجام دادم ps4 ری استارت شد و همه ی بازی ها پرید ولی وقتی خواستم نصبشون کنم ارور حافظه داد
کش نشده بود و یه لحظه ام پیغام آپدیت سافت ویر اومد نزدیک بود سکته کنم ?
این هاست که شما دادید رو چجوری باید بهش وصل بشم
قبلی رو تو برازر دستی آدرس رو وارد کردم و خودش وارد هاست شد
این لینک که فرستادید رو هر چی بالا پایین کردم چیزی دستگیرم نشد
: PS-Phwoar__v1.4_USB_Installer.zip رو دانلود کن بازش کن کپی کن تو روت usb . بعد وصل کن به کنسولت اینوکش نشده بود و یه لحظه ام پیغام آپدیت سافت ویر اومد نزدیک بود سکته کنم ?
این هاست که شما دادید رو چجوری باید بهش وصل بشم
قبلی رو تو برازر دستی آدرس رو وارد کردم و خودش وارد هاست شد
این لینک که فرستادید رو هر چی بالا پایین کردم چیزی دستگیرم نشد
بله فک میکنم نسخه هک شده نیست چون هشت تا فایل pkg هست .بازی god of war 3remaster بود که هک شده نیست لینک نسخه هکی رو ندارید .؟درود
بازیتون مطمئنید نسخه هکی هست؟ لطفا عکس بدید + بعضی بازیها با pkg sender قابل نصب نیستن و ارور میده ...
: PS-Phwoar__v1.4_USB_Installer.zip رو دانلود کن بازش کن کپی کن تو روت usb . بعد وصل کن به کنسولت اینو
https ://leeful.github.io/usb
/ بزن تو ادرس مرورگرت خودش اتوماتیک کش میشه صبر کن تموم بشه بعد تموم .دیگه برا دفعه بعد فقط مرورگرت رو باز میکنی و هنو اجرا میکنی
اون ادرسو میخوای وارد کنی یه لحظه باید انلاین بشی فقط مواظب باش اپدیت نکنه تیک اتوماتیک اپدیتو بردار به نت وصل شدی حواست به نوتیفیکیشنم باشه .قبلش کوکی مرکرگرتو هم پاک کن اگه میخوای کلا به نت وصل نشی باید usb رو وصل کنی از هاست فعلی که داری BinLoader رو بزنیدیگه نیاز به آنلاین شدن هم نیست؟
بله شما فلشو وصل میکنیتو هاستی که داری گزینه backup رو میزنی کپی میگیره .البته خیلی به ندرت پیش میاد سیو بازی ها خراب بشه لا اقل برا من که تا حالا پبش نیومدهسلام راهی هست از سیو بازیها کپی بگیریم تا موقع خاموش شدن تو هین بازی سیو بازیها خراب نشن