IMANOKA
کاربر سایت
به کوری چشم حسودا بن نمیشیمبرید ستینگ auto update بردارید.
همتون بن می شید
زمان ps3 با مولتی من انلاین بازی میکردیم... مارو از چی میترسونی!؟
به کوری چشم حسودا بن نمیشیمبرید ستینگ auto update بردارید.
همتون بن می شید
روش چهارم! ماژول از کجا تهیه کنم همون توپخونه؟
غیر فعاله ولی بازم موقع وصل شدن اینترنت اتومات آپدیت میشه
اینجور که دوستان میگن ظاهرا میشه از کنسولی که بازیهای دیجیتالی روش نصب شده بازی رو دامپ گرفت...درود الان بازیهای دیجیتالی رو واسه دانلود میزارن چه جوری دامپ کردن؟!!
بازیهای Frozen Free Fall: Snowball Fight و tricky towers و Puyo Puyo Tetris رو دیدم گذاشتن واسه دانلود.اینا دیسک نداشتن که فقط دیجیتالی بودن.
درود الان بازیهای دیجیتالی رو واسه دانلود میزارن چه جوری دامپ کردن؟!!
بازیهای Frozen Free Fall: Snowball Fight و tricky towers و Puyo Puyo Tetris رو دیدم گذاشتن واسه دانلود.اینا دیسک نداشتن که فقط دیجیتالی بودن.
روش چهارم! ماژول از کجا تهیه کنم همون توپخونه؟
کدوم گزینه دقیقا؟ حذف که نمیشه غیر فعال میشه1 بار کنسل کلی کنید که از لیست حذف بشه بعد اقدام کنید من زدم مشکلی نیست دیگه نمیاد.
شما خودت ماژول داری؟ پس خیالت راحته از بابت پریدن هکروش دامپش مثل بازی های دیسکی هست
اینایی هم که دامپ گرفتن همونطور که اشاره کردن، از قبل روی کنسول نصب بوده
اونا لطف می کنن ماژول 20-30-40 تومنی رو 300 تومن می فروشن (البته ماژول خالیش به درد شما نمی خوره، باید برد های توسعه اش رو مثل NodeMCU بگیرید)
باید یا توی اینترنت بگردید یا حضوری برید بازار امجد و عباسی ببینید پیدا می کنید یا نه
کلا موجودیش یکمی کم شده، عزیزان سوء استفاده گر ریختن مثل ملخ هرچی توی بازار بوده جمع کردن که 300 تومن بفروشن
شما خودت ماژول داری؟ پس خیالت راحته از بابت پریدن هک
کدوم گزینه دقیقا؟ حذف که نمیشه غیر فعال میشه
دوستان میشه پی لود لاک کردن آپدیت رو بزارید من ندارم
من فعلا نمیتونم بازیهای دانلود شده رو نصب کنم چون هارد اکسترنال ندارم !!
سلام دوستان
من از این لینک
دانلود نسخه هک شده بازی Pro Evolution Soccer 2018 برای PS4
بازی pes 2018 رو گرفتم و بعد از دانلود به فایل به نام biz-peso.pkg داره که طبق آموزش ها با package installer می رم برای نصب فایل.
تقریباْ تا آخر نصب جلو میره ولی آخرش ارور میده. چندین بار پاک کردم و نصب محدد کردم بازم همین اتفاق می افته
کسی میدونه باید چکار کنم؟
نه پی لود ربطی به هارد اکسترنال نداشت ،همینجوری میخوامشالان من متوحه نشدم، پی لود بلاک کردن آپدیت رو برای چی می خواید؟ چون هرچقدر من سعی کردم ربط هارد اکسترنال رو به این بفهمم متوجه نشدم
اون نسخه مشکل داره
سایت p30day یک نسخه جدید گذاشته:
دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2018 برای PS4 – فوتبال تکاملی ۲۰۱۸