درود،
ps4 proهای موجود در بازار هم همگی ۵.۰۵ هستند ؟ لا اطمینان میشود خرید ؟
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
همه زیر یا خود 5.05 هستند
اگر کنسولی خریداری کردید و بالای این بود، مطمئن باشید دست دوم هست
درود،
ps4 proهای موجود در بازار هم همگی ۵.۰۵ هستند ؟ لا اطمینان میشود خرید ؟
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
این یعنی این که بازی مثلا GTA sa رو میشه به صورت تمام صفحه بازی کرد ؟؟ آخه من نصب کردم تصویر 4:3 هستش و 16:9 نیستش . آیا راهی داره ؟؟کنسول بازی رو Upcsale می کنه به 1080P
Emulator اش خیلی فرق داره نسب به PS3، به صورت اساسی هم می شه کانفیگش کرد
از تو تنظیمات بازی ببین قسمت screen تنظیماتش باید باشه،بازی های ps2 بیشترشون از 16:9 پشتیبانی میکنناین یعنی این که بازی مثلا GTA sa رو میشه به صورت تمام صفحه بازی کرد ؟؟ آخه من نصب کردم تصویر 4:3 هستش و 16:9 نیستش . آیا راهی داره ؟؟
درود دوستان.چه جوری سیوهای قبلی که از سیستم قبلیم که اپدیت 5.50 بود و رو usb flash ریختم رو میتونم رو کنسول هکیم کپی کنم؟مراحلشو بگید مرسی
تا اونجا که یادمه بازی ها روی کنسول هک شده فقط و فقط روی هارد داخلی قابل نصب و اجرا هستند و لا غیر، از هارد اکسترنال تنها برای آرشیو کردن پکیج های نصبی بازی ها می تونید استفاده کنید.سلام بروبچ
من کنسولم 500 گیگه هک رو انجام دادم و راحت هم گاد رو اجرا کردم
الان برا کنسول هارد اکسترنال 4 ترا خریدم
اما هر کاری میکنم بازی رو هارد نصب نمیشه
میشه راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام بروبچ
من کنسولم 500 گیگه هک رو انجام دادم و راحت هم گاد رو اجرا کردم
الان برا کنسول هارد اکسترنال 4 ترا خریدم
اما هر کاری میکنم بازی رو هارد نصب نمیشه
میشه راهنمایی بفرمایید
ممنون
به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش چیه
تیک تمام گزینه های قسمت "اتومات دانلود" رو برداشتم با اینحال وقتی مودم روشن میکنم بالای صفحه پیام میده که کنسول داره اپدیت میشه بعد که میرم تو قسمت notifications میبینم آپدیت 5.55 تو لیست دانلود قرار گرفته و سریع قطعش میکنم ولی با این وضعیت نگرانم یه وقت هک بپره و دیگه نشه کاری کرد
به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش چیه
تیک تمام گزینه های قسمت "اتومات دانلود" رو برداشتم با اینحال وقتی مودم روشن میکنم بالای صفحه پیام میده که کنسول داره اپدیت میشه بعد که میرم تو قسمت notifications میبینم آپدیت 5.55 تو لیست دانلود قرار گرفته و سریع قطعش میکنم ولی با این وضعیت نگرانم یه وقت هک بپره و دیگه نشه کاری کرد
مربوط به آفلاین نیست هر بار کنسول روشن میشه باید از طریق www وارد psbrew 5.05 شد در غیر اینصورت بازیها اجرا نمیشنترجیحا از هک های آفلاین استفاده کن، در غیر این صورت:
این DNS ها رو ست کن:
165.227.83.145
108.61.128.158
غیر فعاله ولی بازم موقع وصل شدن اینترنت اتومات آپدیت میشهبرید ستینگ auto update بردارید.
همتون بن می شید
مربوط به آفلاین نیست هر بار کنسول روشن میشه باید از طریق www وارد psbrew 5.05 شد در غیر اینصورت بازیها اجرا نمیشن
چطوری؟ توضیح بدین؟؟؟؟!!!!
هک رو شما آفلاین هم می تونید انجام بدید