سلام
دوستان چطوری میشه این مشکل آپدیت فریمور موقع روشن کردن کنسول و اجرای بازی رو حل کرد قبل از اینکه اپلیکیشن بیاد با مرورگر هک میکردم و با اینکه اتو آپدیت رو آف کردم ظاهرا خودش فریمور 5.5 رو دانلود کرده و آمادست برای نصب توی نوتیفیکیشن. چطوری میشه هم اون پاک کرد هم کنسول رو از آپدیت سیف کرد درواقع
دوم اینکه یه سوال یه مقدار نامربوط تر دارم کسی سایتی برای نت مخابرات میشناسه که کار شاتللند رو بکنه یعنی بشه لینک رو منتقل کرد به اون سرور و نیم بها دانلود کرد ؟
آموزش خاصی داره من چند تا راه پیدا کردم ولی کدوم رو باید اجرا کنم میشه یکم بیشتر توضیح بدینباید با FTP به کنسول متصل بشید، توی فولدر آپدیت فایل PS4UPDATE.PUP رو پاک کنید
آموزش خاصی داره من چند تا راه پیدا کردم ولی کدوم رو باید اجرا کنم میشه یکم بیشتر توضیح بدین
دوستان الان من میخوام کنسول بخرم از کجا بفهمم ورژنش چنده ؟ راهی داره
میترسم بخرم ورژنش بالا باشه نتونم هک کنم
نو میخوام بخرم دو دسته ، پس بخرم خیالم راحت باشه ؟نو بخری زیر 5.05 هست
دست دو بخری از خود طرف موقع خرید بپرس، حضوری هم برو پیشش جلوت بره توی تنظیمات کنسول فرم ویر رو بهت نشون بده
نو میخوام بخرم دو دسته ، پس بخرم خیالم راحت باشه ؟
تو شهر ما یکی دو جا هست برای رفیقم میخواستم کنسول بگیرم فریمور هاشون چه اسلیم چه پرو پایین تر از 5.05 بودن.دوستان الان من میخوام کنسول بخرم از کجا بفهمم ورژنش چنده ؟ راهی داره
میترسم بخرم ورژنش بالا باشه نتونم هک کنم
در مورد پاسخ سوم من فایل pkg در هارد کامپیوتر دارم ایا میشه تبدیل به دیتای هکی کرد یا باید حتما در ps4 بازی نصب شده باشه؟1- خیر، همون بازی ها کار می کنه
2- برای آپدیت بازی، باید فایل آپدیت رو در کنار fpkg قرار بدید و Repackage کنید، پروسه اش یکمی اذیت کنندست، یک ابزار اوتوماتیک براش هست به اسم Duxa PS4 patch repackager
3- بازی رو باید دامپ کنید
در مورد پاسخ سوم من فایل pkg در هارد کامپیوتر دارم ایا میشه تبدیل به دیتای هکی کرد یا باید حتما در ps4 بازی نصب شده باشه؟
درود میخاستم برای کسی دستگاه بخرم یه سری pro واردات جدید تو بازار دیدم 5.10 بودن حواستون باشه دوستان.