سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

دوست گرامی من زیاد وارد نیستم میشه بگی چگونه باید وارد مرورگر بشم ایا به اینترنت نیاز داره.
ممنون
ببرید کنسول رو بهتون‌حضوری یاد بده
اطلاعات تون خیلی پایینه فک نکنم بتونید انجام بدید
مرورگر تو صفحه اصلی کنسول تون هست روش عکس ،www هست

سلام به همه بچه های خوب بازی سنتر من یه مشکلی برام پیش اومده ps4 رم هکی بوده الان موقعیکه کنسولو روشن میکنم این پیغام میاد کسی میدونه چیکار باید بکنم مرسی از پاسختون (cannot find an update file for version 5.05 or later.you can download the update file from playstation.com(su-30649-2
وصلش کردی به اینترنت؟
قبلا استفاده میکردی بعد اینطور شده؟

فک کنم داشته اپدیت می‌کرده دستگاه رو
اگر بالا میاد بگم وصلش کنی ftp بری فایل های آپدیت شو پاک کنی

دوستان من بعد از تقریبا دو هفته خواستم ni no kuni 2 که روی کنسول نسخه ی هکی نصب بود رو بازی کنم دیدم کل save ها پاک شده. تنظیماتی چیزی داره توی debug؟ علتش چیه؟

ببرید کنسول رو بهتون‌حضوری یاد بده
اطلاعات تون خیلی پایینه فک نکنم بتونید انجام بدید
مرورگر تو صفحه اصلی کنسول تون هست روش عکس ،www هست

وصلش کردی به اینترنت؟
قبلا استفاده میکردی بعد اینطور شده؟

فک کنم داشته اپدیت می‌کرده دستگاه رو
اگر بالا میاد بگم وصلش کنی ftp بری فایل های آپدیت شو پاک کنی
سلام بله باهاش وصل شدم به اینترنت -بله قبلش ازش استفاده میکردم-بله بالا میاد فقط اون پیغام که گفتم روصفحه ظاهر میشه جای دیگه کنسول میشه رفت

رفقا ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن

در صورت کپی خور کنسول بعدا امکانش دوباره انلاین شد بدون مشکل؟
منظور اینکه بنده کتسولم 5.55 هست بر فرض که هک امد و بنده هک رو ریختم ایا میشه بعد از هک اگر بازی انلاینی خاستم بخرم مجدد کنسول رو از هک خارج کرد به مارکت وصل شد بازی رو خرید و انلاین بازی کرد؟

دمتون گرم ممنون

منظور اینکه بنده کتسولم 5.55 هست بر فرض که هک امد و بنده هک رو ریختم ایا میشه بعد از هک اگر بازی انلاینی خاستم بخرم مجدد کنسول رو از هک خارج کرد به مارکت وصل شد بازی رو خرید و انلاین بازی کرد؟

دمتون گرم ممنون
میشه - هیچ نگرانی نداره

• Like
Reactions: playliveon
بچه ها آیا Jailbreak بعد از اتصال به اینترنت باعث بن شدن میشه؟ یا اینکه بعد از پاک کردن Jailbreak و وصل شدن به اینترنت؟ در هر صورتی منجر به بن شدن کنسول میشه این مورد؟ تا حالا گزارشی از بن شدن داشتیم؟

دمتون گرم ممنون

بچه ها آیا Jailbreak بعد از اتصال به اینترنت باعث بن شدن میشه؟ یا اینکه بعد از پاک کردن Jailbreak و وصل شدن به اینترنت؟ در هر صورتی منجر به بن شدن کنسول میشه این مورد؟ تا حالا گزارشی از بن شدن داشتیم؟
خواهشن اطلاعات غلط ندید کنسول 5 میلیونی رو به فاک ندید حیفه ..!
دوستان عزیز جیلبریک دستگاه باعث بن دستگاه میشه خیلی شانس بیارید باعث بن اکانت میشه! فکر کردید چرا هکر ها هی میگن آنلاین نشید!؟ به خاطر همین مورده! شما میتونی آنلاین بشی امکان هم داره یهو بن نشید ولی اول تا آخر میشید.. گزارش هم داشتیم تو انجمن های تلگرامی عکس گذاشتن! همچین سوالایی رو از فروشنده ها اگر بپرسید میگن نه آقا اصلا بنی در کار نیست! کنسول شما که برای اون ها مهم نیست میخان پول کاسب شن

• Like
Reactions: playliveon
خواهشن اطلاعات غلط ندید کنسول 5 میلیونی رو به فاک ندید حیفه ..!
دوستان عزیز جیلبریک دستگاه باعث بن دستگاه میشه خیلی شانس بیارید باعث بن اکانت میشه! فکر کردید چرا هکر ها هی میگن آنلاین نشید!؟ به خاطر همین مورده! شما میتونی آنلاین بشی امکان هم داره یهو بن نشید ولی اول تا آخر میشید.. گزارش هم داشتیم تو انجمن های تلگرامی عکس گذاشتن! همچین سوالایی رو از فروشنده ها اگر بپرسید میگن نه آقا اصلا بنی در کار نیست! کنسول شما که برای اون ها مهم نیست میخان پول کاسب شن
میشه لطفا با مستند این حرفتو تائید کنی؟؟؟

میشه لطفا با مستند این حرفتو تائید کنی؟؟؟
توی 5.05 که تا حالا گزارشی ندیدم من تو این چندماه
و با حذف کردن رد پا ها که احتمالش نزدیک صفره
همچنین روش های هک انلاین توی 5.05 هم هست که سایت رو وارد می کنی و هک انجام میشه و در کل می تونید کنسول هک شده رو به اینترنت وصل کنید ولی نمی تونید بازی انلاین انجام بدید فقط چون به اخرین فریمور آپدیت نیستید

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

سلام.یه سوال داشتم.من تازه سونی 4 کارکرده خریدم.اطلاع زیادی هم از کنسول ندارم.توی هارد کنسول من چند تا بازی هس مثل فیفا و گاد اف وار ک بدون سی دی آفلاین راحت بازی میکنم.ورژن دستگاه هم 5.55 اسلیم هست.سوالم اینه ک الان یعنی کپی خور شده کنسولم و چطور میتونم بازم بازی بزنم روی هارد ک اینطوری بازی کنم.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or