بهترین روش که من جواب گرفتم ، اینه که از طریق al azif دستگاه رو هک کنید ولی اولش باید گزینه Cache رو بزنید بعد روی 5.05 کلیک کنید وmira+hen رو نصب کنید ، بعد دیگه توی Cache دستگاه ذخیره میشه و حتی وقتی خاموش کنین هم از طریق user guide بدون اینکه دیگه نیازی به چیزی باشه هک انجام میشه.دوستان عزیز یه گلایه دارم این که این سایت متاسفانه خیلی بچه های کم کاری داره و خیلی دیر جواب میدن لطفا راهنمایی کنید
بنده به روش های گفته شده در آموزش هک که (ناقص بود مثلا دانلود نرم افزار گوشی که اصلا لینک اشتباه هست) عمل کردم
دستگاه هم هک شد و تمام ولی بعد از خاموش و روشن کردن زمانی که میخوام مجددا اکسپلوید کنم ارور میده و باید حتما به نت وصل بشم راهی نداره که کاملا بصورت آفلاین بشه کاری کرد ؟
حتی با برنامه kws هم که آموزش داشت انجام دادم ولی ارور میده و حتما باید به نت وصل بشم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
ارهسلام دوستان آیا ps4 pro قابل خک شدن هست؟
از کارخونه چه فریموری روشه؟
روشی هست که بشه مطمئن شد؟اره
کارخونه فریموری پایین تر از 5 داره
کنسولایی که تا الان وارد شدن همه زیر 5.05 هست فریمورشونروشی هست که بشه مطمئن شد؟
مثلا رو جعبه چیزی نوشته باشه
تاریخ ریلیزی چیزی!
نرم 3-4 تومن پول بدم نشه هکش کرد!
خیر فعلا نمیشهبا سلام .ممنون میشم هر چی سریعتر یکی من رو راهنمابی کنه. چرا بعد از هربار روشن کردن پلی استیشن 4 دستگاه رو دوباره باید هک کنیم.ایا روشی هست که هک دائمی شود.
نه عزیزسلام
من یه کنسول دادم در محل زندگیمان تا بازی هکی برام بریزن.
طرف اپدیت کنسول که 4 بود را به 5.05 ارتقاع داد و بازیها را ریخت برام.
بهم گفت کنسول را روشن میکنی بعد یوزر 1 را انتخاب میکنی روی بازیها میری ضربدر را میزنی صفحه سفید میشه بعد میره بازی.
اما کنسول را اوردم خانه زیر همه بازیها قفل اومده اوکی میکنی میخواد وصل شه به اینترنت و اجرا نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست گرامی من زیاد وارد نیستم میشه بگی چگونه باید وارد مرورگر بشم ایا به اینترنت نیاز داره.نه عزیز
شما باید هک رو اجرا کنی
وارد مرورگر یا browser شو
اگر برات تنظیم کرده باشه هک اجرا میشه و میتونی بازی کنی
با هر بار خاموش روشن کردم باید هک اجرا بشه