shakib zero
کاربر سایت
درودممنون این سایت بازیهای کپی خور رو مذاره دیگه درسته؟
کدوم سایت؟ پست 4 سال پیش بود یادم نیست در مورد چیه
درودممنون این سایت بازیهای کپی خور رو مذاره دیگه درسته؟
داشم به شما که ریپلای ندادمدرود
کدوم سایت؟ پست 4 سال پیش بود یادم نیست در مورد چیه
پست منو ریپلای کردیداشم به شما که ریپلای ندادم
3 پست قبل اینو ببین شاید سایتشو بشناسی
مدل ۱۲۱۶ فت خوبهسلام خدمت دوستان یه سوال داشتم میخام ps4 بگیرم چه نسخه ای بگیرم بهتره چه ورژنی باشه تا برا کپی خور حال و اینده بهتر باشه زیاد بازی میکنم هاردش چی باشه راهنمایی کنید ممنون میشم
منظورتون از 9 به پایین همون نرم افزاری هست درسته ؟ بعدش بازیا رو خودم میتونم بریزم اگه اپدیت بیاد مشکلی هست براش چون میخام انلاین هم بازی کنممدل ۱۲۱۶ فت خوبه
ورژن ۹ به پایین همه کپی خور میشن
هاردشم ۱ ترابایت بنظرم کافیه براتون
آنلاین نمیتونید بازی کنید اگه میخواید کپی خور کنیدمنظورتون از 9 به پایین همون نرم افزاری هست درسته ؟ بعدش بازیا رو خودم میتونم بریزم اگه اپدیت بیاد مشکلی هست براش چون میخام انلاین هم بازی کنم
اره همون نرم افزاریمنظورتون از 9 به پایین همون نرم افزاری هست درسته ؟ بعدش بازیا رو خودم میتونم بریزم اگه اپدیت بیاد مشکلی هست براش چون میخام انلاین هم بازی کنم
دشمنت شرمنده
درسته. پس این اکانتای ظرفیتی میفروشن چیه با اونا انلاین نمیشه مگه ؟اره همون نرم افزاری
بازیا رو خودت میتونی بریزی
اپدیت کنی کپی خور میپره در ضمن در حالت کپیخور نمیتونی انلاین بری تا جایی که من میدونم قبلنا رو ps3 کپی خور اسپوف روش میزاشتی میتونستی انلاین بری که اونم خطر بن شدن کنسولو داشت
پ.ن >>> من خودم مهاباد هستم الان اطراف ما مثلا ارومیه اینا کنسول کپی خور نباشه نمیخرنش بخرنم 2 میلیون زیر قیمت
پس باید یکیو انتخاب کنم اصلا راهی نداره ؟آنلاین نمیتونید بازی کنید اگه میخواید کپی خور کنید
بله ،چون جلبریک رو فریمور قدیمی انجام میشهپس باید یکیو انتخاب کنم اصلا راهی نداره ؟
ظرفیت 1 نمیشه انلاین زددرسته. پس این اکانتای ظرفیتی میفروشن چیه با اونا انلاین نمیشه مگه ؟
یعنی فقط همین یه سایت هستش؟دشمنت شرمنده
بله این سایت از قدیم بازیهای کپلی خور رو میزاره فقط لینکاش از آپلودسنترایی مثل zippy و 1file هست ...
PS4 Archives - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free