سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

بعد از در اوردن فلش و زدن ok دستگاه خاموش میشه (fw 9)(قبلا درست بود)(حدود ۱۰ ۱۵ بار ای اتفاق پشت سر هم تکرار شد)(‌FULL INITIALIZE رو امتحان کردم فرقی نکرد)
فلش رو فرمت کنید. دوباره اون فایل هک رو روش قرار بدید.کلا بنظرم اگه سه بار پشت سر هم خاموش شد مشکل فلشه که باید اینکاری که گفتمو انجام بدین.

فلش رو فرمت کنید. دوباره اون فایل هک رو روش قرار بدید.کلا بنظرم اگه سه بار پشت سر هم خاموش شد مشکل فلشه که باید اینکاری که گفتمو انجام بدین.
امتحان کردم ولی فرقی نکرد. حتی قبل از جیلبریک صفحه مکرر فریز میشه(یکی دو ثانیه) و برنامه ها و گزینه های ps4 (ستینگ -نوتیف ......) با تاخیر اجرا میشن

امتحان کردم ولی فرقی نکرد. حتی قبل از جیلبریک صفحه مکرر فریز میشه(یکی دو ثانیه) و برنامه ها و گزینه های ps4 (ستینگ -نوتیف ......) با تاخیر اجرا میشن
این بنظرم مشکل جدی تریه و کلا سیستم ps4 ت شاید مشکل پیدا کرده و بنظر ربطی به جیل بریک نداره. چون عملا بعد هربار روشن و خاموش کردن جیل بریک کامل اثراتش باید از بین بره.من بجات بودم کلا ps4 رو تنظیمات کارخونه هارد ریست میکردم.

این بنظرم مشکل جدی تریه و کلا سیستم ps4 ت شاید مشکل پیدا کرده و بنظر ربطی به جیل بریک نداره. چون عملا بعد هربار روشن و خاموش کردن جیل بریک کامل اثراتش باید از بین بره.من بجات بودم کلا ps4 رو تنظیمات کارخونه هارد ریست میکردم.
چجوری اینکارو بکنم

والا من حفظ نیستم چجوریه.باید سیستم ps4 جلوم باشه که الان دسترس ندارم.گوگل سرچ کن راهنماش همجا هست. ولی فک کنم بازیات همه بپره بعد تنظیمات کارخونه. از سیوات یه بک اپ بگیری بهتره قبلش.
مرسی فریمور ۹(فریمور خودم ) رو ریختم رو فلش از طریق safe mode به عنوان اپدیت نصب کردم حل شد

• Like
Reactions: saeedonly
یه جا خوندم اینکه هربار کنسول روشن میشه بهش فلش وصل کنیم باز بکنیم بهش آسیب میزنه و بهتر هست که یک کابل USB همیشه به کنسول وصل باشه و فلش رو به اون وصل کنیم
درسته یا نه؟
از نظر خودم منطقی پشت این حرف نیست ، کامپیوتر و لپ تاپ ممکنه روزی صدتا فلش بهش وصل بشه خراب میشه مگه؟!

یه جا خوندم اینکه هربار کنسول روشن میشه بهش فلش وصل کنیم باز بکنیم بهش آسیب میزنه و بهتر هست که یک کابل USB همیشه به کنسول وصل باشه و فلش رو به اون وصل کنیم
درسته یا نه؟
از نظر خودم منطقی پشت این حرف نیست ، کامپیوتر و لپ تاپ ممکنه روزی صدتا فلش بهش وصل بشه خراب میشه مگه؟!
درود
خودتو درگیر این داستانا نکن،همونطور که خودت گفتی منطقی پشت این حرف نیست،usb کارش همینه اگه قرار باشه با این چیزا خراب بشه یا بشکنه دورش حفاظ میکشیدن که دستی بهش نخوره :))

WhatsApp Image 2022-04-07 at 11.34.19.jpeg

دوستان من کماکان این مشکل رو دارم و فایل رو روی فلش دیگه ای هم رایت کردم ولی نمیدونم چرا جیلبریک نمیشه . کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه ؟

View attachment 251440

دوستان من کماکان این مشکل رو دارم و فایل رو روی فلش دیگه ای هم رایت کردم ولی نمیدونم چرا جیلبریک نمیشه . کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه ؟
مراحل هک رو دوباره برو ، وقتی فلش رو زدی یه پیغام ok میاد ، قبل اینکه رو ok بزنی باید فلش رو در بیاری ، نکتش اینه ، اگ نشد یه بار Clear Cache کن و کلا هر چی تو مرورگره کنسوله پاک کن دوباره از اول انجام بده

• Like
Reactions: mehdi-psp
View attachment 251440

اگر اشتباه نکنم منم این مشکل رو اون اوایل داشتم
شما وقتی فلش رو گذاشتی ، بزار 30 ، 40 ثانیه بگذره بعد دربیار و اوکی رو بزن

• Like
View attachment 251440

هاست رو که باز کردی حدودا یه ۱۰،۱۵ ثانیه صبر کن بعد گزینه golden hen رو بزن وقتی هم که گفت فلش رو وارد کن اونجا هم یه چند ثانیه صبر کن بعد OK رو بزن

• Like
اون که صد البته ولی متاسفانه شاگردان آن بزرگوار تو شیراز که محل زندگی بنده هست دارن از همین روش بچه های مردم رو تیغ میزنن.

دوستانی که شیراز زندگی میکنن میدونن تو پاساژ صدف و پارامونت و داریوش اینکارو دارن انجام میدن ...
ممنون این سایت بازیهای کپی خور رو مذاره دیگه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or