سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
این پیام روی سوییچ بنده اومده
fatal error nxboot unable to identify package 1
کسی میدونه باید چکار کنم؟
ظاهرا بچه ها میخواستن آپدیت کنن (دستگاه هکی هستش)
سلام
دستگاه را خاموش کن اول(اگه خاموش نمیشه 12 ثانیه دکمه پاور بگیر) و بعد مموری در بیار هک مورد استفادتون هر چی هست رو اپدیت کنید و بعد پیلود بزنید درست بالا میاد و همیشه هم قبل اپدیت موارد هک رو به روز کنید و از ساپورت اون فریموری که میخواید اپدیت کنید هم مطمئن بشید و بعد اپدیت کنید.

اگه هکتون اتمسفر هست در اموزش زیر یه پک هست و کافیه پک رو در مموری جایگزین کنید و همون پیلود داخل پگ رو بزنید بالا میاد.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

پست زیر و پست دوم صحفه بعدش هم یه موقع خودتون بخواید یاد بگیرید بصورت کامل هک اتمسفر رو به روز کنید از اول تا اخرش من توضیح دادم.

هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !

• Like
Reactions: Z-fan and XENOS
سلام
دستگاه را خاموش کن اول(اگه خاموش نمیشه 12 ثانیه دکمه پاور بگیر) و بعد مموری در بیار هک مورد استفادتون هر چی هست رو اپدیت کنید و بعد پیلود بزنید درست بالا میاد و همیشه هم قبل اپدیت موارد هک رو به روز کنید و از ساپورت اون فریموری که میخواید اپدیت کنید هم مطمئن بشید و بعد اپدیت کنید.

اگه هکتون اتمسفر هست در اموزش زیر یه پک هست و کافیه پک رو در مموری جایگزین کنید و همون پیلود داخل پگ رو بزنید بالا میاد.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

پست زیر و پست دوم صحفه بعدش هم یه موقع خودتون بخواید یاد بگیرید بصورت کامل هک اتمسفر رو به روز کنید از اول تا اخرش من توضیح دادم.

هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !
سلام داداش
ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتی
موضوع اینه که توی اموزشی که گذاشتی، دستگاه باید روشن بشه تا بتونیم برنامه را نصب کنیم
دستگاه من کامل روشن نمیشه
البته پیام قبلی با آپدیت اتمسفر رفع شد
الان این پیام را میده:
error code: 2162-0002 (0x4a2)
program: 0100000000001000
firmware: 11.0.1 (atmosphere M 0.17.1-master~49f07b06)

لطفا اگر میتونی راهنمایی کن
ممنون

• Like
Reactions: Z-fan
سلام داداش
ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتی
موضوع اینه که توی اموزشی که گذاشتی، دستگاه باید روشن بشه تا بتونیم برنامه را نصب کنیم
دستگاه من کامل روشن نمیشه
البته پیام قبلی با آپدیت اتمسفر رفع شد
الان این پیام را میده:
error code: 2162-0002 (0x4a2)
program: 0100000000001000
firmware: 11.0.1 (atmosphere M 0.17.1-master~49f07b06)

لطفا اگر میتونی راهنمایی کن
ممنون

خواهش.شما اون پکی که مال بود احتمالا استفاده نکردید یا روی پوشهای مموری خودتون جایگزین کردید که روش درست این بود اول باید پوشه های مموری به غیر nintendo حذف میکردید و بعد پک رو میریختید تا اون ارور نیاد.

به هر حال اون ارور 0100000000001000 مال نصب بودن تم theme هست که قبل اپدیت باید تم پاک بشه و بعد اپدیت دوباره نصب بشه تا موقع بالا اومدن اتمسفر ارور نده برای درست کردنش مموری در بیارید و به مسیر atmosphere/contents/01000000001000 برید و فولدر 0100000000001000 پاک کنید بعد دوباره پیلود بزنید تا بالا بیاد.

برای در نیاوردن مموری هم اموزش زیر بخونید و از اخرین ورژن پیلود hekate هم استفاده بشه مال اون اموزش شاید کمی قدیمی باشه.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XENOS and Z-fan
خواهش.شما اون پکی که مال بود احتمالا استفاده نکردید یا روی پوشهای مموری خودتون جایگزین کردید که روش درست این بود اول باید پوشه های مموری به غیر nintendo حذف میکردید و بعد پک رو میریختید تا اون ارور نیاد.

به هر حال اون ارور 0100000000001000 مال نصب بودن تم theme هست که قبل اپدیت باید تم پاک بشه و بعد اپدیت دوباره نصب بشه تا موقع بالا اومدن اتمسفر ارور نده برای درست کردنش مموری در بیارید و به مسیر atmosphere/contents/01000000001000 برید و فولدر 0100000000001000 پاک کنید بعد دوباره پیلود بزنید تا بالا بیاد.

برای در نیاوردن مموری هم اموزش زیر بخونید و از اخرین ورژن پیلود hekate هم استفاده بشه مال اون اموزش شاید کمی قدیمی باشه.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
داداش دمت گرم
حل شد
چند ساعت گیر همین داستان بودم
فقط ایرادی که الان هست اینه که برنامه های قبلی الان اجرا نمیشن
چکار کنم؟

• Like
داداش دمت گرم
حل شد
چند ساعت گیر همین داستان بودم
فقط ایرادی که الان هست اینه که برنامه های قبلی الان اجرا نمیشن
چکار کنم؟

کدوم برنامه ها؟بازیها که منظورت نیست؟
اگه برنامه ای تو فریمور جدید اجرا نمیشه باید اون برنامه اخرین ورژن بگیری.اون پکی که من گذاشتم همه برنامه هاش به غیر از گلدلیف به روز هست و بدون مشکل کار میده و همون گلدلیفش هم کار میکنه با اینکه یه ورژن قدیمی تره و بازم میگم اون پک استفاده کن اگه نکردی.
قسمت برنامه ها هم از طریق رفتن به گالری عکس وارد نشو در اتمسفر و برای اینکار اول دکمه R بگیر و همزمان یه بازی با تاچ کردن اجرا کن و اینجوری بصورت فول رم اجرا میشه و برنامه ها موقع اجرا بدون مشکل اجرا میشن.

• Like
کدوم برنامه ها؟بازیها که منظورت نیست؟
اگه برنامه ای تو فریمور جدید اجرا نمیشه باید اون برنامه اخرین ورژن بگیری.اون پکی که من گذاشتم همه برنامه هاش به غیر از گلدلیف به روز هست و بدون مشکل کار میده و همون گلدلیفش هم کار میکنه با اینکه یه ورژن قدیمی تره و بازم میگم اون پک استفاده کن اگه نکردی.
قسمت برنامه ها هم از طریق رفتن به گالری عکس وارد نشو در اتمسفر و برای اینکار اول دکمه R بگیر و همزمان یه بازی با تاچ کردن اجرا کن و اینجوری بصورت فول رم اجرا میشه و برنامه ها موقع اجرا بدون مشکل اجرا میشن.
هم بازی، هم برنامه
برای همشون اینو مینویسه
Unable to start sowfware.
Return to the HOME Menu and try again.

• Like
هم بازی، هم برنامه
برای همشون اینو مینویسه
Unable to start sowfware.
Return to the HOME Menu and try again.

داداش شما فقط به من بگو پک زیر که گفتم ریختی یا نه و اگه ریختی قبلش به غیر پوشه nintendo در مموری پوشه قبل رو پاک کردی یا همینجوری روی اونها کپی کردی؟اون ارور مال اپدیت نبودن یا نریختن سیگ پچ هست و شما پگ زیر میریختی باید همه چیش کامل بود و به هر حال اخرین سیگ پیچ از این لینک بگیر و بریز تو پوشه اتمسفر در مموری و مشگلت حل نشد از پک زیر دیگه استفاده کن همونطور که گفتم.

میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee Primary.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 11.0.1 با این پک قابل هک میباشد)

لینک دانلود پک هک اتمسفر 17.1

• Like
Reactions: XENOS and Z-fan
دوستان ممنون میشم اگر سایت و یا فروشگاهی میشناسید که قابل اعتماد و منصف باشه برای خرید سوییچ، تو پی وی بهم معرفی کنید.
جدا از اون،به ذهنم رسید، برای خرید و فروش شریکی بازی ها میتونیم جمع بشیم از این کانال های تلگرامی که خودشون خرید و بعدش فروش رفتن اکانت های اشتراکی رو هندل میکنن، بخوایم اکانت های سوییچ هم بیارن ( البته اگه آلردی همچین کانالی نیست). اگر ببینن مشتری داره فکر میکنم قبول میکنن. من خودم ۴ ۵ ساله اینجوری بازی ها رو میگیرم و کلا خیلی ارزون میشه اینطوری بازی ها رو تجربه کرد.

• Like
داداش شما فقط به من بگو پک زیر که گفتم ریختی یا نه و اگه ریختی قبلش به غیر پوشه nintendo در مموری پوشه قبل رو پاک کردی یا همینجوری روی اونها کپی کردی؟اون ارور مال اپدیت نبودن یا نریختن سیگ پچ هست و شما پگ زیر میریختی باید همه چیش کامل بود و به هر حال اخرین سیگ پیچ از این لینک بگیر و بریز تو پوشه اتمسفر در مموری و مشگلت حل نشد از پک زیر دیگه استفاده کن همونطور که گفتم.

میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee Primary.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 11.0.1 با این پک قابل هک میباشد)

از اونجایی که من دستگاه را هک شده گرفتم و از هک سر در نمیاوردم، کسی که برام هک کرده بود بهم گفته بود هرکاری کردی، دست به فایل ها نزار و چیزی پاک نکن چون برات فول برنامه ها را ریختم...
منم فایل های قبلی را پاک نکردم و فقط اونایی که شما دادی را اضاف کردم...
الان اون برنامه ها اصلا اجرا نمیشن
میتونم اونا را درست کنم؟
یا باید همشون را پاک کنم و از دوباره پیدا کنم و نصب کنم؟

• Like

داداش، الان برنامه tinfoil و لیتیوم هم اجرا نمیشه
آپدیتشون کنم درست میشن؟
برای آپدیت کردنشون تو پست خاصی توضیح دادین؟

• Like
از اونجایی که من دستگاه را هک شده گرفتم و از هک سر در نمیاوردم، کسی که برام هک کرده بود بهم گفته بود هرکاری کردی، دست به فایل ها نزار و چیزی پاک نکن چون برات فول برنامه ها را ریختم...
منم فایل های قبلی را پاک نکردم و فقط اونایی که شما دادی را اضاف کردم...
الان اون برنامه ها اصلا اجرا نمیشن
میتونم اونا را درست کنم؟
یا باید همشون را پاک کنم و از دوباره پیدا کنم و نصب کنم؟

شما باید بشینی وقت بزاری مطالب رو بخونی اگه میخوای کامل یاد بگیری و الان دیگه کامل راهنماییت هم کردم که شما برای اپدیت هکت باید پوشه های مربوط به هک به غیر از پوشه nintendo که نباید پاک بشه قبلش یا پاک کنی یا اگه سر در میاری و برات مهمه یه جای دیگه بریزی مثل کامپیوتر و غیره چون بعضیها که واردن چیت و غیره اضاف میکنن مثلا به پوشه اتمسفر که بعدا خواستن از اون بردارن بریزن تو فایلهای جدید و اینا رو گفتم که بدونی قضیه چیه و اینکه شما فایلهای هک جدید بریزی تو قبلی شاید درست کار بده ولی خیلی وقتها قاطی میشن و مشکلاتی پیش میاد که اگه صدبار هم راه حل درست شدنش اینجا بخوای کسی نتونه جواب بده.

داداش، الان برنامه tinfoil و لیتیوم هم اجرا نمیشه
آپدیتشون کنم درست میشن؟
برای آپدیت کردنشون تو پست خاصی توضیح دادین؟

اتفاقا تو همون پکی که گذاشتم یه فایل متنی به اسم "راهنمایی" گذاشتم که طریقه نصب تاینفویل برای همین هنگ کردنش تو فریمور 11 رو توضیح میده.

• Like
جالبی اپدیت ها اینه من هر بار فریمور اپدیت میکنم باید انیمال کراسینگ رو پاک کنم دوباره نصب کنم وگرنه unable میزنه، مشکلش چی میتونه باشه؟؟

@alitriple
آقا من فایلای قبلی رو پک نکردم روی همونا اوررایت کردم چند تا اپ هستن که ارور میدن البته حیاتی نبودن ولی خواسنم بدونم پاک کنم دوباره بریزم یا مشکلی نداره همین؟

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• Like
Reactions: Sega_genesis
جالبی اپدیت ها اینه من هر بار فریمور اپدیت میکنم باید انیمال کراسینگ رو پاک کنم دوباره نصب کنم وگرنه unable میزنه، مشکلش چی میتونه باشه؟؟

@alitriple
آقا من فایلای قبلی رو پک نکردم روی همونا اوررایت کردم چند تا اپ هستن که ارور میدن البته حیاتی نبودن ولی خواسنم بدونم پاک کنم دوباره بریزم یا مشکلی نداره همین؟

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

سلام
ببین اگه شما قبل اپدیت موارد مربوط به هک مثل خود اتمسفر و سیگ پچ به درستی به روز کنید یا مطمئن باشید همین اتمسفری که دارید فریمور بعدی ساپورت میکنه معمولا هیچ مشکلی بعد اپدیت مثل اجرا نشدن بازیها به وجود نمیاد مثل همون که در مورد انیمال کراسینگ گفتید و من خودم این بازی رو دارم مشکلی هم نداره.

بارها گفته شده که موارد هک روی همون قبلی نریزید یا اوررایت نکنید و اینو من نگفتم اون فورمهای خارجیش هم میگن و شما از هک قبلیت چیزی لازم داری از پوشه اتمسفر بردار مثل چیت و ماژول برنامه ها و غیره بریز تو جدیده و من خودم همیشه پوشه content در پوشه اتمسفر و چندتای دیگه بر میدارم میریزم تو جدیده و چیزهایی هم که به هک ربط نداره در مموری هم نمیخواد دست بزنید مثل پوشه امولاتور ریتروارچ در صورت استفاده و حتی برنامه های درون پوشه switch و اگه برنامه ای هم سازگار با فریمور جدید نبود باید اپدیت جدیدش در صورت وجود داشتن بگیرید.

نکاتی هم هست رعایت بشه مشکلات کمتر میشه مثل استفاده از فرمت fat 32 و قبلا این مورد هم دلیلشس بارها گفتم که چرا.

• Like
Reactions: faraz_n

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or