سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام علی آقای عزیز وقت شما بخیر
امروز یه جا بردم برام فریمور ۱۹ رو سوییچ اپدیت کرد فریمور قبلیم ۱۴ بود و چند تا بازی برام ریخت. بعد از اپدیت الان رو تینفویل میزنم صفحه سیاه میاد و لود نمیشه. بازی رد دد رو ریخته اما رو صفحات ابتدایی گیر میکنی و صفحه ابی طبق تصویر پیوست میاد و ریستارت میشه. تو hbmenu هم روی dbi و awoo installer میزنم هم دوباره همین صفحه ابی پیوست میاد و ریستارت میشه. خواهش میکنم کمکم کنید چکار کنم. نکته هم بگم که دستگاهم هک نرم افزاری هست.
با تشکر از لطف و محبت محبت همیشگی شما

Attachments

• 20241226_210418.jpg
    20241226_210418.jpg
    769.6 KB · مشاهده: 6
  • 20241226_210421.jpg
    20241226_210421.jpg
    742 KB · مشاهده: 6
سلام علی آقای عزیز وقت شما بخیر
امروز یه جا بردم برام فریمور ۱۹ رو سوییچ اپدیت کرد فریمور قبلیم ۱۴ بود و چند تا بازی برام ریخت. بعد از اپدیت الان رو تینفویل میزنم صفحه سیاه میاد و لود نمیشه. بازی رد دد رو ریخته اما رو صفحات ابتدایی گیر میکنی و صفحه ابی طبق تصویر پیوست میاد و ریستارت میشه. تو hbmenu هم روی dbi و awoo installer میزنم هم دوباره همین صفحه ابی پیوست میاد و ریستارت میشه. خواهش میکنم کمکم کنید چکار کنم. نکته هم بگم که دستگاهم هک نرم افزاری هست.
با تشکر از لطف و محبت محبت همیشگی شما

سلام داداش وقت شما هم بخیر
همیشه بعد اپدیت فریمور و هک اتمسفر باید یه مواردی هم مثل پلاگین و برنامه ها و غیره هم اپدیت بشه وگرنه اینجور مشکلات ممکنه پیش بیاد و اگرم اپدیتی برای مثال برنامه tinfiol نیومد موقتا استفاده نکنید تا اپدیت بیاد یا از برنامه ای مثل dbi که واقعا بهتر از tinfiol هست استفاده کنید و اون ارور هم اگر فولدری به اسم 01000000000000014 در مسیر atmosphere\contents دیدید در مموری حذف کنید ببینید ارور برطرف میشه یا نه و معمولا پلاگینی اپدیت نشه طبق فریمور جدید اینجور مشکلات پیش میاد.

اخرین ورژن tinfiol هم از سایت رسمی بگیرید و تست کنید و من خودم دستگاه که داشتم ورژن Tinfoil Applet Mode دانلود میکردم چون روی حالت بدون فول رم هم کار میده و شما هر کدوم که لازم داری دانلود کن.

لینک سایت رسمی

دانلود اخرین ورژن نسخه انگلیسی dbi

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KAMRAN123
سلام داداش وقت شما هم بخیر
همیشه بعد اپدیت فریمور و هک اتمسفر باید یه مواردی هم مثل پلاگین و برنامه ها و غیره هم اپدیت بشه وگرنه اینجور مشکلات ممکنه پیش بیاد و اگرم اپدیتی برای مثال برنامه tinfiol نیومد موقتا استفاده نکنید تا اپدیت بیاد یا از برنامه ای مثل dbi که واقعا بهتر از tinfiol هست استفاده کنید و اون ارور هم اگر فولدری به اسم 01000000000000014 در مسیر atmosphere\contents دیدید در مموری حذف کنید ببینید ارور برطرف میشه یا نه و معمولا پلاگینی اپدیت نشه طبق فریمور جدید اینجور مشکلات پیش میاد.

اخرین ورژن tinfiol هم از سایت رسمی بگیرید و تست کنید و من خودم دستگاه که داشتم ورژن Tinfoil Applet Mode دانلود میکردم چون روی حالت بدون فول رم هم کار میده و شما هر کدوم که لازم داری دانلود کن.

لینک سایت رسمی

دانلود اخرین ورژن نسخه انگلیسی dbi
سلام مجدد علی اقا وقت بخیر.من برنامه dbi رو دانلود کردم. داخل پوشه سوییچ پوشه dbi از قبل وجود داشت اونو دلیت کردم همه فایلهای تصویر پیوست رو دانلود و داخل یه پوشه dbi جدید داخل سوییچ گذاشتم اما داخل hbmenu که میرم رو dbi میزنم همون ارور آبی میاد. فک کنم مشکل از hbmenu هست چون هرچی فایل که داخل hbmenu هست اعم از tenleaf تا گلد و تین فویل و.... روشون که میزنم ارور آبی میاد. اگر لطف بفرمایید بنده رو راهنمایی کنید . برنامه تینفویل رو هم دانلود کردم کل محتویاتش رو از زیپ خارج کردم و کپی کردم داخل سوییچ .تصاویر فولدر سوییچ از داخل hbmenu دستگاهم رو هم پیوست کردم ببینید هیچکدومشون کار نمیکنه. لطف بفرمایید راهنمایی کنید.خیلی ممنون میشم.من اطلاعاتم خیلی ناقصه و دستگارو تازه گرفتم.
اگر لطف کنید ایدی تلگرامی هم بفرستید خیلی کمک میکنید سپاس

Attachments

• 20241228_200432.jpg
    20241228_200432.jpg
    585.5 KB · مشاهده: 3
  • 20241228_205235.jpg
    20241228_205235.jpg
    486.6 KB · مشاهده: 2
  • 20241228_205241.jpg
    20241228_205241.jpg
    457.6 KB · مشاهده: 2
  • 20241228_205251.jpg
    20241228_205251.jpg
    445.6 KB · مشاهده: 3
  • 20241228_205256.jpg
    20241228_205256.jpg
    448.7 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
سلام مجدد علی اقا وقت بخیر.من برنامه dbi رو دانلود کردم. داخل پوشه سوییچ پوشه dbi از قبل وجود داشت اونو دلیت کردم همه فایلهای تصویر پیوست رو دانلود و داخل یه پوشه dbi جدید داخل سوییچ گذاشتم اما داخل hbmenu که میرم رو dbi میزنم همون ارور آبی میاد. فک کنم مشکل از hbmenu هست چون هرچی فایل که داخل hbmenu هست اعم از tenleaf تا گلد و تین فویل و.... روشون که میزنم ارور آبی میاد. اگر لطف بفرمایید بنده رو راهنمایی کنید . برنامه تینفویل رو هم دانلود کردم کل محتویاتش رو از زیپ خارج کردم و کپی کردم داخل سوییچ .تصاویر فولدر سوییچ از داخل hbmenu دستگاهم رو هم پیوست کردم ببینید هیچکدومشون کار نمیکنه. لطف بفرمایید راهنمایی کنید.خیلی ممنون میشم.من اطلاعاتم خیلی ناقصه و دستگارو تازه گرفتم.
اگر لطف کنید ایدی تلگرامی هم بفرستید خیلی کمک میکنید سپاس

سلام داداش
برای اجرای برنامه ها باید دکمه R بگیرید و یه بازی به دلخواه اجرا کنید و همینطور R نگه دارید تا بجای اجرای اون بازی بره قسمت برنامه ها و در این حالت از تمام رم دستگاه استفاده میشه و برنامه ها به درستی اجرا میشن و از گالری نباید اجرا بشن که اپلت مد بیاد بالا.

در مورد مشکلتون بهتره یه بار خودتون فایلهای هک از نو برزید و چندان کار مشکلی نیست توضیح میدم راحته و یاد بگیرید نیازی نیست بدید هر دفه براتون بیرون انجام بدن.

اول مموری در بیار یا با حالت mass stroge هکاته با کابل به کامپیوتر وصل شو(اموزش mass stroge با هکاته) و بعد تمامی پوشه ها و فایلهای روی مموری باید یا پاک کنی یا اگه برات مهمه کپی کن به کامپیوتر و فقط پوشه nintendo دست نزن چون بازیهات داخل این پوشه هست.

بعد باید اخرین ورژن اتمسفر به همراه پیلود فیوز Fusee.bin دانلود کنی و از حالت فشرده هم در میاری میریزی تو روت مموری(روت مموری منظور همون اول که وارد مموری میشی) و میتونی نگاه به همون الگوی ریختن فایلهای هک قبلیت کنی طبق همون بریزی(نکته: حتما اخرین پیلود فیوز همراه با اتمسفر دان کن و نری ورژنهای قبلی که داشتی استفاده کنی و این نکته ای هست که خیلیهایی که هک نرم افزاری دارن رعایت نمیکنن مشکلاتی پیش میاد)

لینک رسمی اتمسفر

بعد هکاته رو دانلود و از فشرده در میاری و میریزی تو روت مموری.

لینک دانلود رسمی هکاته (فقط همین فایل hekate_ctcaer_6.2.2_Nyx_1.6.4.zip کافیه دانلود کنی)

در اخر باید اخرین سیگ پچ رو بگیری همونم از حالت فشرده در بیاری بریزی تو مموری و دقت کن مسیرها با فولدر مشخصه یه موقع گیج نشی.

لینک دانلود سیگ پچ

حالا میتونی پیلود فیوز بزنی تا دستگاه بالا بیاد و یا قبل اینکار پوشه switch در مموری برنامه هایی مثل tinfiol و dbi و غیره اضاف کن و این نکته هم بگم بعضی برنامه ها باید داخل فولدرشون باشن مثل dbi که فایل کانفیگش هم به همراه فایل اجرایی باید هر دو دانلود و داخل پوشه بریزی و tinfiol هم که خودش داخل فولدره وقتی از حالت فشرده در میاری همون فولدر کپی میکنی داخل پوشه سوییچ و در کل هر برنامه ای لازم داری بریزداخل پوشه سوییچ و من یه پک هک دارم داخل اموزش زیره و چندان قدیمی نیست میتونی دانلود کنی و فقط برنامه های داخل پوشه سوییچ رو اضاف کن و بقیش نمیخواد و تینفویل و dbi رو فقط اخرین ورژن خودت دانلود و بریز.

نکته بعد برای بالا اوردن دستگاه مستقیم پیلود فیوز بزن و روشهای فرعی مثل با هکاته و اینها استفاده نکن ببینیم مشکل رفع میشه یا نه.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

@alitriple

سلام آقا علی خسته نباشید.
یه سوالی داشتم کنسول من هک نرم افزاری راهی هست که کنسول که خاموش میکنم با خوده کنسول روشن کنم بدون نیاز به کامپیوتر؟یا اگرم بشه با گوشی روشن کرد؟
و اینکه آخرین آپدیت کنسول و با برنامهاشو میزارید اینجا؟چون هروقت خودم آپدیت میکنم کنسول کرش میکنه اما با فایلا خودتون نه.

سوال آخر برای آپدیت کنسول اول باید کنسول آپدیت کرد بعد پک اتمسفر ...ریخت یا قبل آپدیت؟

آخرین ویرایش:
@alitriple

سلام آقا علی خسته نباشید.
یه سوالی داشتم کنسول من هک نرم افزاری راهی هست که کنسول که خاموش میکنم با خوده کنسول روشن کنم بدون نیاز به کامپیتر؟یا اگرم بشه با گوشی روشن کرد؟
و اینکه آخرین آپدیت کنسول و با برنامهاشو میزارید اینجا؟چون هروقت خودم آمدیت میکنم کنسول کرش میکنه اما با فایلا خودتون نه

سوال آخر برای آپدیت کنسول اول باید کنسول آمدیت کرد بعد پک اتمسفر ...ریخت یا قبل آپدیت؟

سلام داداش ممنون
کنسول با برنامه Rekado که روی گوشی اندرویدی نصب میشه میتونی پیلود بزنی و کافیه کابل بین گوشی و دستگاه وصل کنید و اگرم سوکتها به گوشی نخورد از تبدیل otg استفاده کنید.
اگرم بدون کامپیوتر و غیره میخواید دانگلهایی هم قدیم بودن شبیه فلش دیسک که پیلود خاصی رو روش رایت میکردی مثل پیلود فیوز یا هکاته و وصل میکردی به دستگاه روشن میشد و حسنی که داشت همین بود که بی نیاز از کامپیوتر و غیره میشدید و روش اخر که اصلا توصیه نمیشه هم اینه میشه روی کنسولی که نرم افزاری هک میشه هم مدچیپ کار گذاشت دیگه با زدن دکمه پاور روشن میشه راحت و البته اصلا توصیه نمیشه و نرم افزاری بهتره و شما یه پیلود بزن همیشه و دستگاه بزار روی حالت استند بای و طولانی مدت مثل بیشتر از یه هفته استفاده نداشت خاموش کامل کن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد خودم و بقیه سالها همینجوری کنسول روی استندبای یود و تو این ضمینه نینتندو خوب عمل کرده مشکلی برای کنسول پیش نمیاد.

دانلود برنامه Rekado

در مورد اپدیت کردن همین پست بالا نگاه کنید کامل راهنمایی کردم و روش کار همینه منم کنسول سوییچ دیگه ندارم خودم تست کنم و خیلی راحته و شما همیشه اول باید هکت اپدیت کنی و بعد کنسول اپدیت کنی و اینکار نکنی کنسول تو بوت گیر میکنه و البته مشکلی هم نیست هک رو اپدیت کنید باز بالا میاد ولی بهتره اول هک رو اپدیت کنید و اینم بگم همیشه لازم نیست تا فریمور جدیدی اومد برید روی اون و اگر بازی لازم داشت که فریمور اپدیت کنید و اون زمان اپدیت کنید وگرنه اپدیتهای نینتندو که قابلیتی معمولا به کنسول اضاف نمیکنن و همش برای جلوگیری و سنگ اندازی تو کنسولهای هک شده هست.

سلام داداش ممنون
کنسول با برنامه Rekado که روی گوشی اندرویدی نصب میشه میتونی پیلود بزنی و کافیه کابل بین گوشی و دستگاه وصل کنید و اگرم سوکتها به گوشی نخورد از تبدیل otg استفاده کنید.
اگرم بدون کامپیوتر و غیره میخواید دانگلهایی هم قدیم بودن شبیه فلش دیسک که پیلود خاصی رو روش رایت میکردی مثل پیلود فیوز یا هکاته و وصل میکردی به دستگاه روشن میشد و حسنی که داشت همین بود که بی نیاز از کامپیوتر و غیره میشدید و روش اخر که اصلا توصیه نمیشه هم اینه میشه روی کنسولی که نرم افزاری هک میشه هم مدچیپ کار گذاشت دیگه با زدن دکمه پاور روشن میشه راحت و البته اصلا توصیه نمیشه و نرم افزاری بهتره و شما یه پیلود بزن همیشه و دستگاه بزار روی حالت استند بای و طولانی مدت مثل بیشتر از یه هفته استفاده نداشت خاموش کامل کن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد خودم و بقیه سالها همینجوری کنسول روی استندبای یود و تو این ضمینه نینتندو خوب عمل کرده مشکلی برای کنسول پیش نمیاد.

دانلود برنامه Rekado

در مورد اپدیت کردن همین پست بالا نگاه کنید کامل راهنمایی کردم و روش کار همینه منم کنسول سوییچ دیگه ندارم خودم تست کنم و خیلی راحته و شما همیشه اول باید هکت اپدیت کنی و بعد کنسول اپدیت کنی و اینکار نکنی کنسول تو بوت گیر میکنه و البته مشکلی هم نیست هک رو اپدیت کنید باز بالا میاد ولی بهتره اول هک رو اپدیت کنید و اینم بگم همیشه لازم نیست تا فریمور جدیدی اومد برید روی اون و اگر بازی لازم داشت که فریمور اپدیت کنید و اون زمان اپدیت کنید وگرنه اپدیتهای نینتندو که قابلیتی معمولا به کنسول اضاف نمیکنن و همش برای جلوگیری و سنگ اندازی تو کنسولهای هک شده هست.
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون🙏🏼

آخرین ویرایش:
@alitriple
من یک ترا بازی دارم تنها بازی که باهاش مشکل دارم 3 گانه استالکر هست همشون بعد از انتخاب نوع دسته black screen می دن
هم saltynx هم سیگ پچ هم اتمسفر هم اپدیت هستن فقط فریمور قدیمیه نسخه 17 هست
حتی بازی که نسخه 19 هم می خواد اجرا می کنه الا استالکرها

@alitriple
من یک ترا بازی دارم تنها بازی که باهاش مشکل دارم 3 گانه استالکر هست همشون بعد از انتخاب نوع دسته black screen می دن
هم saltynx هم سیگ پچ هم اتمسفر هم اپدیت هستن فقط فریمور قدیمیه نسخه 17 هست
حتی بازی که نسخه 19 هم می خواد اجرا می کنه الا استالکرها

سلام.دیگه خودت واردی باید مواردی مثل پلاگینها مثل همون saltynx و غیره رو غیرفعال کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه یه بار اتمسفر با سیگپچ و هکاته بصورت کلین بریز و چیزی اضاف نکن و از اول هم دانلود و بریز روی دستگاه نتیجه ببین چیه و حتی شده اپدیت کن 19 و اگه بازم بلک اسکرین داد به فایل بازیها شک کن شاید از سورسی که دانلود کردی مشکل داره و میتونی بدون نصب اپدیت یا اگه dlc هم داره اونم نصب نکنی و چک کنی.

سلام.دیگه خودت واردی باید مواردی مثل پلاگینها مثل همون saltynx و غیره رو غیرفعال کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه یه بار اتمسفر با سیگپچ و هکاته بصورت کلین بریز و چیزی اضاف نکن و از اول هم دانلود و بریز روی دستگاه نتیجه ببین چیه و حتی شده اپدیت کن 19 و اگه بازم بلک اسکرین داد به فایل بازیها شک کن شاید از سورسی که دانلود کردی مشکل داره و میتونی بدون نصب اپدیت یا اگه dlc هم داره اونم نصب نکنی و چک کنی.
تقریبا همه این کارها کردم نشد فقط هم این یک دونه بازی این شکلیه سورشم اوکیه چون هر 3 تاشم اینجوری می شه
سالتی غیر فعال کنم که اصلا بازی اجرا نمی شه درسته؟
فقط به 19 هنوز اپدیت نکردم می ترسم اپدیت کنم داستان شه
دیروز فقط اتمسفر جدید با سیگپچ جدید ریختم به کل دیگه بالا نیومد دوباره بک اپ قبلیم ریختم
حالا روی هر بازی قدیمی که کلیک می کنم می زنه کراپتد شده فکر کنم باید چون پاک نکردم بک اپ اور کردم این شکلی شد قبلنم یک سری ایجوری شد بدیش اینکه هر بازی که اینجوری بشه باید از اول نصبش کنی یعنی گندش می زنه به دیتای بازی

تقریبا همه این کارها کردم نشد فقط هم این یک دونه بازی این شکلیه سورشم اوکیه چون هر 3 تاشم اینجوری می شه
سالتی غیر فعال کنم که اصلا بازی اجرا نمی شه درسته؟
فقط به 19 هنوز اپدیت نکردم می ترسم اپدیت کنم داستان شه
دیروز فقط اتمسفر جدید با سیگپچ جدید ریختم به کل دیگه بالا نیومد دوباره بک اپ قبلیم ریختم
حالا روی هر بازی قدیمی که کلیک می کنم می زنه کراپتد شده فکر کنم باید چون پاک نکردم بک اپ اور کردم این شکلی شد قبلنم یک سری ایجوری شد بدیش اینکه هر بازی که اینجوری بشه باید از اول نصبش کنی یعنی گندش می زنه به دیتای بازی

من که چند مدته سوییچ فروختم دیگه نمیتونم تست کنم ولی اتمسفر میریزی با سیگ پچ حتما هکاته هم باشه.
اگه بکاب ناند بریزی چون تغییراتی انجام میشه مثل اپدیت بازی یا نصب بازی جدید و یا حذف اینجوری میشه و البته میتونی هر چند وقت از ناند بکاب بگیری و از پوشه نیننتدو روی مموری هم یه کپی بگیری و اینجوری هر دو رو در مواقع مشکلات اینجوری ریستور کنی عین همون روز اولش میشه و من بازیهایی که همیشه روی مموری پاک نمیکردم به همراه ناند همینجوری بکاب میگرفتم و یه موقع اینجور میشد راحت همه برمیگشت و فقط میموند نصب بازیهای دیگه و از سیوها هم که با برنامه های بکاب سیو بکاب بگیر هر چند وقت اونام ریستور کن و البته بدی اینکار به غیر از گرفتن وقت یه فضای ذخیره زیاد هم میخواد.

در مورد خراب شدن بازیها که با اجرای اون ارور چک میزنه تو دستگاه هکی هیچ وقت چک نزن و اگه مطمئنی دیتا خراب نیست و طی یه جور هنگ یا اجرای نادرست اینجور شده یه راه حل من پیدا کرده بودم و کافی بود با برنامه Dbi یا اپدیت بازی یا اگه dlc داره اون رو پاک کنی و حتی در مورد dlc برا بازیهایی که dlc زیاد دارن حذف یدونش کافیه و بعدش بری بازی رو اجرا کنی میبینی درست شده و dlc هم میری باز نصب میکنی و دیگه لازم نیست از نو نصب کنی کامل و البته نصب اپدیت جدید یا dlc جدید هم باید جواب بده ولی میخوای کار تمیز باشه همون روش من پیاده کنه و یه بار دستگاه تونستی ریست بزن و حتی مموری فرمت کن از نو و همه بازیهای فقط ضروی که نمیخوای پاک بشه نصب کن و تنظیمات دستگاه و هک هم تمیز از نو انجام بده و دست اخر یه بکاب از ناند و یه کپی از پوشه نینتندو و حتی هک بگیر حداقل دفعات دیگه راحتی و من برای نصب بازی هم که الاف نشم یه مموری یا هارد فرمت exfat میکردم بازیهایی که میخواستم همه میریختم روش و برای مثال میخواستم 400 گیگ بازی نصب کن و دهن سرویسی بود بخوای دونه دونه نصب کنی و میریختم روی هارد و میزاشتم با برنامه هایی که نصب یکجا دارن مثل Tinwoo یا Awoo و غیره یجا خودش نصب کنه.

در مورد کرش اون سه گانه برا خودم هم پیش اومده بود بازی خاصی اینطور باشه و که یا حالا از همون پلاگینها بود یا از سیو بازی و یا از فایلهای نصبی بازی که خراب بودن یا حتی از موارد مربوط به هک که در اپدیتهای بعدی اتمسفر حل میشد و شده بود از حل مشکل واقعا عاجز بودم و با ریست کنسول دیدم حل شده و تو گیت هاب اتمسفر مشکل رو بگو شاید راه حلی بدن و یا سایت gbatemp.

• Like
Reactions: Persia Tech
من که چند مدته سوییچ فروختم دیگه نمیتونم تست کنم ولی اتمسفر میریزی با سیگ پچ حتما هکاته هم باشه.
اگه بکاب ناند بریزی چون تغییراتی انجام میشه مثل اپدیت بازی یا نصب بازی جدید و یا حذف اینجوری میشه و البته میتونی هر چند وقت از ناند بکاب بگیری و از پوشه نیننتدو روی مموری هم یه کپی بگیری و اینجوری هر دو رو در مواقع مشکلات اینجوری ریستور کنی عین همون روز اولش میشه و من بازیهایی که همیشه روی مموری پاک نمیکردم به همراه ناند همینجوری بکاب میگرفتم و یه موقع اینجور میشد راحت همه برمیگشت و فقط میموند نصب بازیهای دیگه و از سیوها هم که با برنامه های بکاب سیو بکاب بگیر هر چند وقت اونام ریستور کن و البته بدی اینکار به غیر از گرفتن وقت یه فضای ذخیره زیاد هم میخواد.

در مورد خراب شدن بازیها که با اجرای اون ارور چک میزنه تو دستگاه هکی هیچ وقت چک نزن و اگه مطمئنی دیتا خراب نیست و طی یه جور هنگ یا اجرای نادرست اینجور شده یه راه حل من پیدا کرده بودم و کافی بود با برنامه Dbi یا اپدیت بازی یا اگه dlc داره اون رو پاک کنی و حتی در مورد dlc برا بازیهایی که dlc زیاد دارن حذف یدونش کافیه و بعدش بری بازی رو اجرا کنی میبینی درست شده و dlc هم میری باز نصب میکنی و دیگه لازم نیست از نو نصب کنی کامل و البته نصب اپدیت جدید یا dlc جدید هم باید جواب بده ولی میخوای کار تمیز باشه همون روش من پیاده کنه و یه بار دستگاه تونستی ریست بزن و حتی مموری فرمت کن از نو و همه بازیهای فقط ضروی که نمیخوای پاک بشه نصب کن و تنظیمات دستگاه و هک هم تمیز از نو انجام بده و دست اخر یه بکاب از ناند و یه کپی از پوشه نینتندو و حتی هک بگیر حداقل دفعات دیگه راحتی و من برای نصب بازی هم که الاف نشم یه مموری یا هارد فرمت exfat میکردم بازیهایی که میخواستم همه میریختم روش و برای مثال میخواستم 400 گیگ بازی نصب کن و دهن سرویسی بود بخوای دونه دونه نصب کنی و میریختم روی هارد و میزاشتم با برنامه هایی که نصب یکجا دارن مثل Tinwoo یا Awoo و غیره یجا خودش نصب کنه.

در مورد کرش اون سه گانه برا خودم هم پیش اومده بود بازی خاصی اینطور باشه و که یا حالا از همون پلاگینها بود یا از سیو بازی و یا از فایلهای نصبی بازی که خراب بودن یا حتی از موارد مربوط به هک که در اپدیتهای بعدی اتمسفر حل میشد و شده بود از حل مشکل واقعا عاجز بودم و با ریست کنسول دیدم حل شده و تو گیت هاب اتمسفر مشکل رو بگو شاید راه حلی بدن و یا سایت gbatemp.
مشکل از سیگپچ بود با اپدیتش حتی دیگه بازی های XCI نصب نمی شدن گویا چون من 4IFIR ریختم باید با همونم همیشه اپدیت کنم که البته اونم اپدیت جدیدش ریختم دیگه بوت نمی شد
کلا برگشتم به چند هفته پیشم بک اپ اونم داشتم همه چیز درست شد هر چند بازی کراپ شد از ابتدا نصبش کردم
هر چند همچنان استالکر ران نمی شه احتمالا با اپدیت اتمسفر با سیگپچ جدید 4IFIR حل بشه
البته من کاملا فعالش نکردم 4IFIR که می گه از HAKATE فعالش کن چون اساسا پارامترهای اور دستگاه زیادی دستکاری می کنه می ترسم اسیب بزنه خلاصه که از اول سمتش نرفتم همون اورکلاک ساده سیف با فرکانس ثابت به نظرم بهتره
اگرم نشد دیگه چیز لقش قبلا بازیش کردم نسخه 2 شم که اومده

مشکل از سیگپچ بود با اپدیتش حتی دیگه بازی های XCI نصب نمی شدن گویا چون من 4IFIR ریختم باید با همونم همیشه اپدیت کنم که البته اونم اپدیت جدیدش ریختم دیگه بوت نمی شد
کلا برگشتم به چند هفته پیشم بک اپ اونم داشتم همه چیز درست شد هر چند بازی کراپ شد از ابتدا نصبش کردم
هر چند همچنان استالکر ران نمی شه احتمالا با اپدیت اتمسفر با سیگپچ جدید 4IFIR حل بشه
البته من کاملا فعالش نکردم 4IFIR که می گه از HAKATE فعالش کن چون اساسا پارامترهای اور دستگاه زیادی دستکاری می کنه می ترسم اسیب بزنه خلاصه که از اول سمتش نرفتم همون اورکلاک ساده سیف با فرکانس ثابت به نظرم بهتره
اگرم نشد دیگه چیز لقش قبلا بازیش کردم نسخه 2 شم که اومده

میخوای کلا مشکل استالکر حل بشه اتمسفر خالی و هکاته از لینک اصلی توسعه دهنده در گیت هاب بریز و سیگ پچم از gbatemp یا این لینک بگیر.

• Like
Reactions: Persia Tech
میخوای کلا مشکل استالکر حل بشه اتمسفر خالی و هکاته از لینک اصلی توسعه دهنده در گیت هاب بریز و سیگ پچم از gbatemp یا این لینک بگیر.
خوب یک مموری دیگه اوردن کلین 4IFIR جدید روش ریختم هم همه ی قابلیت هاش باز شد هم اینکه بازم بازی اجرا نشد :D
در نتیجه فهمیدم قطعا از فریمور دستگاه هست و اپدیت زدم به 19 که درست شد و بازی اجرا شد

اما چیزی که برگ ها ریزوند اوردن قابلیت VRR حتی برای سوییچ اولد بود مد 45 هرتز 45 فریمشم عالی کار می کنه دیگه می شه خیلی از بازی ها روش با نهایت گرافیک رفت

این گروه روسی خیلی موجودات خفنی هستن تا عمق ریشه سوییچ نفوذ کردن چیزهای خیلی زیاد دیگه م داره دستگاه
خودشونم البته به گروهی که سالتی با اف اس لاکر ساخته تیکه هم انداختن که می گفتید امکان نداره نمی شه ما انجامش دادیم

• Like
Reactions: alitriple
سلام علی آقای عزیز وقت بخیر. من یک رم ۲۵۶ میخام بخرم. رم فعلی دستگاهم ۱۲۸ هست بخاطر کمبود فضا میخام عوض کنم. اگر کل محتویات رم ۱۲۸ رو داخل رم ۲۵۶ کپی کنم و رم ۲۵۶ رو بزارم تو دستگاه بالا میاد یا اینکه باید از اول کپی خور کنم? سپاس فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or