سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام
اگه بعد خاموشی کامل دستگاه با زدن دکمه پاور دستگاه روشن میشه که سخت افزاری و با چیپ هک شده و اگه بعد خاموشی دکمه پاور روشن نکنه و مجبوری پیلود بزنی نرم افزاری و فقط هم سریهای اول هک نرم افزاری بود و دستگاه اولد و یا لایت داری صدرصد سخت افزاری بدون هیچ تستی.
ممنون دوست عزیز
دستگام اولده ولی موقع روشن کردن دستگاه دکمه پاور رو نگه میدارم دستگاه روشن میشه،
کلا فقط میخواستم مطمعن شم که خودم بازی دانلود کنم بریزم داخل دستگاه حالا یک سریا میگفتن مموری رو نباید از دستگاه جدا کنی چون اگه جدا کنی کپی خوره دستگاه میپره حالا این چیزی که میگن درسته؟
چون میخواستم DBI داخل دستگاه نصب کنم فقط ترس داشتم که کپی خورم بپره

ممنون دوست عزیز
دستگام اولده ولی موقع روشن کردن دستگاه دکمه پاور رو نگه میدارم دستگاه روشن میشه،
کلا فقط میخواستم مطمعن شم که خودم بازی دانلود کنم بریزم داخل دستگاه حالا یک سریا میگفتن مموری رو نباید از دستگاه جدا کنی چون اگه جدا کنی کپی خوره دستگاه میپره حالا این چیزی که میگن درسته؟
چون میخواستم DBI داخل دستگاه نصب کنم فقط ترس داشتم که کپی خورم بپره

کپیخور یا هک سوییچ چه سخت افزاری و چه نرم افزاری پریدنی نیست بر خلاف بعضی هکهای کنسولهای دیگه و فقط باید مواردی رعایت بشه یکیش بکاب از ناند هست که یه موقع به ندرت کنسول بریک کرد و بالا نیومد ناند رو ریستور کنی مشکل حل بشه و اموزش بکاب هم هست میزارم در زیر.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ

مموری مشکلی نداره در بیاری خصوصا برای شما که هک سخت افزاری دارید و راحت میتونید در بیارید ولی قبلش حتما دستگاه کامل خاموش بشه تا یه موقع فایلها روی مموری خراب نشن و این نکته هم بگم وقتی راحت بشه کابل بین دستگاه و کامپیوتر زد و فایل ریخت اونم در حالت Mass Stroge نیازی به دراوردن مموری نداری چون مموری هم زیاد در بیاری و جا بزنی به مرور ممکنه خود مموری گاها سره ورودیش اسیب ببینه یا در اثر بد جا زدن مموری اون ریدر دستگاه خراب بشه و این موارد ما اینجا داشتیم که میگم و حالت MTP هم داره سوییچ با برنامه های مختلف مثل همون DBI ولی این حالت توصیه میشه برای انتقال فایل و خصوصا برای ریختن فایلهای هک جدید مثل بروز کردن اتمسفر و غیره.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

با DBI هم راحت بدون دراوردن مموری میتونی مستقیم بازی نصب کنی اگه کامپیوتر داری با اموزش زیر که هم برای DBI و هم Tinfiol و لیتیوم مشترکه این اموزش و اول اموزش هم نوشته قرمز رنگ توجه کن اون رو دنبال کن.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

آخرین ویرایش:
کپیخور یا هک سوییچ چه سخت افزاری و چه نرم افزاری پریدنی نیست بر خلاف بعضی هکهای کنسولهای دیگه و فقط باید مواردی رعایت بشه یکیش بکاب از ناند هست که یه موقع به ندرت کنسول بریک کرد و بالا نیومد ناند رو ریستور کنی مشکل حل بشه و اموزش بکاب هم هست میزارم در زیر.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ

مموری مشکلی نداره در بیاری خصوصا برای شما که هک سخت افزاری دارید و راحت میتونید در بیارید ولی قبلش حتما دستگاه کامل خاموش بشه تا یه موقع فایلها روی مموری خراب نشن و این نکته هم بگم وقتی راحت بشه کاب بین دستگاه و کامپیوتر زد و فایل ریخت اونم در حالت Mass Stroge نیازی به دراوردن مموری نداری چون مموری هم زیاد در بیاری و جا بزنی به مرور ممکنه خود مموری گاها سره ورودیش اسیب ببینه یا در اثر بد جا زدن مموری اون ریدر دستگاه خراب بشه و این موارد ما اینجا داشتیم که میگم و حالت MTP هم داره سوییچ با برنامه های مختلف مثل همون DBI ولی این حالت توصیه میشه برای انتقال فایل و خصوصا برای ریختن فایلهای هک جدید مثل بروز کردن اتمسفر و غیره.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

با DBI هم راحت بدون دراوردن مموری میتونی مستقیم بازی نصب کنی اگه کامپیوتر داری با اموزش زیر که هم برای DBI و هم Tinfiol و لیتیوم مشترکه این اموزش و اول اموزش هم نوشته قرمز رنگ توجه کن اون رو دنبال کن.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
ممنون از توضیح کاملتون 💐🌹

سلام دوستان خسته نباشید
برای دانلود بازی معمولا تو بیشتره سایتا دوتا لینک گذاشته مثلا یکی زده خوده بازی یکیم زده اپدیت، بعد جالب اینجاس حجم اون اپدیتش از خورده بازی بیشتره
میخواستم بدونم که حتما باید اپدیشم باشه؟ یعنی موقع نصب دوتاشو کپی کنیم و بریزیم؟

سلام دوستان خسته نباشید
برای دانلود بازی معمولا تو بیشتره سایتا دوتا لینک گذاشته مثلا یکی زده خوده بازی یکیم زده اپدیت، بعد جالب اینجاس حجم اون اپدیتش از خورده بازی بیشتره
میخواستم بدونم که حتما باید اپدیشم باشه؟ یعنی موقع نصب دوتاشو کپی کنیم و بریزیم؟
بعضی بازیا هستن که بدلیل جای کم کارتریج یه بخشی از بازی رو روی کارتریج گذاشتن و بقیه‌ش رو وقتی کارتریج رو داخل دستگاه بذاری به شکل یه آپدیت باید دانلود کرد.
معمولا هم بازیایی که آپدیتشون از خود بازی حجم بیشتری داره نصب آپدیت برای اجراشون اجباریه.

• Like
Reactions: mortezaaa2731
سلام دوستان وقت بخیر

امروز یک نینتندو سوییچ لایت خریدم

هیچ علمی راجع به این کنسول ندارم

میشه راهنمایی بفرمایید و سوالاتم رو جواب بدید

همه بازیهای سوییچ روی این کنسول اجرا میشه یا نه ؟

بازی ها رو میشه به صورت قانونی مثل پلی استیشن از شبکه ش خرید و دانلود کرد ؟

اگر نسخه لایت مشکل آنالوگ( دریفت) پیدا بکنه قابل تعمیر و تعویض هست ؟

بازیهای نینتندو سوییچ چیزی مثل تروفی یا اچیومنت دارن ؟

و اینکه این کنسول به نظرتون تا کی ساپورت میشه ؟

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید​

آخرین ویرایش:
امروز یک نینتندو سوییچ لایت خریدم
مبارکه :x

همه بازیهای سوییچ روی این کنسول اجرا میشه یا نه ؟

یه چند تا بازی خاص هستند که تعدادشون به انگشتای دست میرسه که روی سوییچ لایت اجرا نمیشن
عموما هم بازی هایی هستند که تماما روی قابلیت های جویکان به صورت جدا طراحی شدن
مثل Ring Fit Adventure
Super Mario Party
و سه گانه Fitness Boxing

بقیه بازی های بلااستثناء روی سوییچ لایت قابل اجران

اگر نسخه لایت مشکل آنالوگ( دریفت) پیدا بکنه قابل تعمیر و تعویض هست ؟

نمیدونم حقیقتا
ولی من خودم با کانتکت کلینر ناهید راحت درست می کنم دریفت دسته رو و خیلی وقت هم هست که مشکل پیدا نکرده

بازیهای نینتندو سوییچ چیزی مثل تروفی یا اچیومنت دارن ؟
نه همچین چیزی ندارن

و اینکه این کنسول به نظرتون تا کی ساپورت میشه ؟
اگه به شناخت من از نینتندو باشه، احتمالا کنسول تا یک سال و نیم دیگه ساپورت کامل داشته باشه
ولی خب بازی های قبل ترش هم هنوز کلی ارزش دارن و حالا حالاها سرگرمت می کنه

• Like
Reactions: Seventy One
مبارکه :x

یه چند تا بازی خاص هستند که تعدادشون به انگشتای دست میرسه که روی سوییچ لایت اجرا نمیشن
عموما هم بازی هایی هستند که تماما روی قابلیت های جویکان به صورت جدا طراحی شدن
مثل Ring Fit Adventure
Super Mario Party
و سه گانه Fitness Boxing

بقیه بازی های بلااستثناء روی سوییچ لایت قابل اجران

نمیدونم حقیقتا
ولی من خودم با کانتکت کلینر ناهید راحت درست می کنم دریفت دسته رو و خیلی وقت هم هست که مشکل پیدا نکرده

نه همچین چیزی ندارن

اگه به شناخت من از نینتندو باشه، احتمالا کنسول تا یک سال و نیم دیگه ساپورت کامل داشته باشه
ولی خب بازی های قبل ترش هم هنوز کلی ارزش دارن و حالا حالاها سرگرمت می کنه
دمت گرم و سوال دیگه اینکه میتونم روی این کنسول فیلم و موزیک بریزم ؟؟ و یه اپلیکیشنی که اسمش نمیدونم چی بود توی اینترنت دیدم که باهاش آهنگ پلی میکرد و حتی حین انجام بازی آهنگ پخش میشد . چجوری میتونم اینکارا رو کنم ؟

رفقا سلام. تاپیکی تو این سایت، یا گروه و کامیونیتی تو تلگرام، یا حتی مغازه حضوری و منصفی میشناسید که بشه کارتریج‌های نینتندو سوییچ رو توش با بازی‌های دیگران تعویض کرد؟
تو دیوار متاسفانه تعداد آگهی‌ها از انگشت‌های دست هم کمتره و سایت‌هایی مثل pspro و جاهای دیگه هم واقعا دندون‌گرد هستن.

سلام دوستان
بازی mortal Kombat 11 رو ریختم داخل منو بازی که میشم میزنه: آپدیت دیتا پلیز وایت چیکار کنم بازی کامل ریخته شده به نتم نمیتونم وصل شم دستگاه کپی خوره آیا راه حلی هست که بتونم وارد بازی شم

سلام دوستان
بازی mortal Kombat 11 رو ریختم داخل منو بازی که میشم میزنه: آپدیت دیتا پلیز وایت چیکار کنم بازی کامل ریخته شده به نتم نمیتونم وصل شم دستگاه کپی خوره آیا راه حلی هست که بتونم وارد بازی شم

سلام
این پست بخونید.

• Like
Reactions: mortezaaa2731

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or