سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام
علی آقا یک سوالی امروز برام پیش اومد
خواستم ماریو کارت رو آپگرید کنم ، دیدم یک آپدیت قدیمی روی دستگاه خودم هست
رفتم داخل سایت ziperto دیدم آپدیت های زیادی هست
حالا سوالم
۱.باید همه آپدیت هارو دانلود کرد و ریخت روی دستگاه؟یا فقط آخری؟
۲.آپدیت روی دستگاه رو باید پاک کنم و آپدیت آخر رو بریزم؟

یک سوال هم در مورد dlc ها ؟همشون رو باید دانلود و نصب کنم؟

و یک سوال فنی اگر میدونی برای اطلاع عمومی میپرسم ، دیدم آپدیت شماره یک مثلا ۵۰۰ مگ هستش و آپدیت شماره دو مثلا ۱.۵ گیگ ولی آپدیت شماره سه یکدفعه کم شده و شده ۹۰۰ مگ؟
چرا این شکلی هستند آپدیت ها کم و زیاد میشن؟

سلام دوستان برای خرید سوییچ به چه نکاتی باید توجه کرد؟ مثلا مثل پلی اسیشن شماره سری داره ادم از کجا میتونه بفهمه سری جدید رو گرفته؟ میخام یه سوییچ اولد تهیه کنم لطفا راهنمایی کنین

سلام وقت بخیر یک سوال داشتم فکر میکنم علی آقا جوابشو داشته باشن.
یک سری ویدیو دیدم از کسایی که بازی wow روی سوییچ اجرا کرده بودند حالا نمیدونم ویندوز روش نصب میکنن یا چی ؟
کسی اطلاعی داره چطوری میشه اینکار انجام داد؟

باتشکر

سلام وقت بخیر یک سوال داشتم فکر میکنم علی آقا جوابشو داشته باشن.
یک سری ویدیو دیدم از کسایی که بازی wow روی سوییچ اجرا کرده بودند حالا نمیدونم ویندوز روش نصب میکنن یا چی ؟
کسی اطلاعی داره چطوری میشه اینکار انجام داد؟

باتشکر

سلام عزیز

ببین برنامه هایی هست مثل SkyNX یا moonlight و chiaki که میشه بین کامپیوتر و سوییچ بازی استریم تصویری یا همون ریموت پلی کرد و با سوییچ بازی کرد و حتی برنامه chiaki بر روی ps4 هم میشه ریموت پلی بازی کرد اموزش تو تابیک برنامه های کاربردی هم هست.

اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx

اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ

نکته بعدی همینکارها با اندروید هم میشه انجام داد و بعد اندرویدی که بر روی سوییچ نصب میشه قابلیتهای nvidia shield game streaming هم بخاطر پردازنده سوییچ روش نصب کرد که بصورت استریم انلاین این بازی رو بشه بازی کرد و نکته اخر هم این بود قرار بوده این بازی بصورت مستقیم روی اندروید و حتی سوییچ هم بیاد ولی خبری فعلا نشده و یه مدت هم توسعه دهنده ها میخواستن پورت کنن مثل بازیهایی که برای سوییچ پورت شد اونم من خبری ندیدم یه چیزی گفتن عملی هم نشد.

سلام دوستان برای خرید سوییچ به چه نکاتی باید توجه کرد؟ مثلا مثل پلی اسیشن شماره سری داره ادم از کجا میتونه بفهمه سری جدید رو گرفته؟ میخام یه سوییچ اولد تهیه کنم لطفا راهنمایی کنین
به طور کلی سوییچ در چهار مدل عرضه شده
مدل استاندارد که خودش به دو سری تقسیم میشه
معمولا بهشون میگن ورژن یک و دو، ورژن دومش باطری بهتری داره
بخوای این دو ورژن رو از هم شناسایی کنی هم میشه از کد دستگاه فهمید و هم از رنگ جعبه
مدل دوم همون نسخه لایت هست که به تلویزیون وصل نمیشه، نانچاک ها از دستگاه جدا نمیشن و صفحه کوچکتری هم داره و طبیعتاً قیمتش ارزونتره
جدیدترین مدل هم مدل OLED هست که شما قصد خریدشو دارید که دارای صفحه OLED هست که مقداری هم بزرگتره و کیفیت بهتری هم داره و چند ویژگی مثبت دیگه هم بهش اضافه شده از جمله پایه نگهدارنده بهتر، حافظه بیشتر برای ذخیره سازی، بلندگو بهتر و چند بهبود جزئی دیگه
حالا شما اگر بخوای ارجینال بازی کنی که خیلی گرون تموم میشه که نیازی به توضیح اضافه نیست جدیدترین ورژن که همون OLED رو تهیه میکنی که بهترین گزینه هم هست و لذتشو می‌بری
ولی اگر میخوای هکش کنی موضوع یکم پیچیده میشه
اول باید بدونی قابل هک هست یا نه
طبق اطلاعات کمی که من دارم تمام مدل های قبل جولای سال ۲۰۱۸ قابلیت نصب کاستوم فرمویرو دارن بعد از این تاریخ تنها مدل هایی ممکنه قابل هک باشن که فرمویر اصلیشون روی ۰-۱-۴ یا قبل از این باشه
البته باید تاکید من دستگام ارجیناله و هکی بازی نمی‌کنم در نتیجه اطلاعاتی زیادی در این زمینه ندارم
پس باید یا از بچه های همین جا بپرسید تا راهنماییت کنند یا منابع دیگه

• Like
Reactions: ho3ein70 and A92Ta
ممنون از راهنماییتون،با اینترنت مخابرات امتحان کردم جواب نمیده.
خواهش میکنم من خودم با همراه اول امتحان کردم نتیجه گرفتم
اروری که دریافت میکنی در واقع به dns اشاره میکنه اما میتونه مشکل دیگه ای هم در میان باشه
من پیشنهاد میکنم اینترنت موبایلت رو شیر کنی و با این dns امتحان کنی البته قبلش تنظیمات اینترنت دستگاهتو(نینتندو) ریست کن که مشکلی وجود نداشته باشه
اگر جواب گرفتی بعدش روی مخابرات با یک dns دیگه امتحان کن ببین چی میشه

• Like
Reactions: Z-fan
به طور کلی سوییچ در چهار مدل عرضه شده
مدل استاندارد که خودش به دو سری تقسیم میشه
معمولا بهشون میگن ورژن یک و دو، ورژن دومش باطری بهتری داره
بخوای این دو ورژن رو از هم شناسایی کنی هم میشه از کد دستگاه فهمید و هم از رنگ جعبه
مدل دوم همون نسخه لایت هست که به تلویزیون وصل نمیشه، نانچاک ها از دستگاه جدا نمیشن و صفحه کوچکتری هم داره و طبیعتاً قیمتش ارزونتره
جدیدترین مدل هم مدل OLED هست که شما قصد خریدشو دارید که دارای صفحه OLED هست که مقداری هم بزرگتره و کیفیت بهتری هم داره و چند ویژگی مثبت دیگه هم بهش اضافه شده از جمله پایه نگهدارنده بهتر، حافظه بیشتر برای ذخیره سازی، بلندگو بهتر و چند بهبود جزئی دیگه
حالا شما اگر بخوای ارجینال بازی کنی که خیلی گرون تموم میشه که نیازی به توضیح اضافه نیست جدیدترین ورژن که همون OLED رو تهیه میکنی که بهترین گزینه هم هست و لذتشو می‌بری
ولی اگر میخوای هکش کنی موضوع یکم پیچیده میشه
اول باید بدونی قابل هک هست یا نه
طبق اطلاعات کمی که من دارم تمام مدل های قبل جولای سال ۲۰۱۸ قابلیت نصب کاستوم فرمویرو دارن بعد از این تاریخ تنها مدل هایی ممکنه قابل هک باشن که فرمویر اصلیشون روی ۰-۱-۴ یا قبل از این باشه
البته باید تاکید من دستگام ارجیناله و هکی بازی نمی‌کنم در نتیجه اطلاعاتی زیادی در این زمینه ندارم
پس باید یا از بچه های همین جا بپرسید تا راهنماییت کنند یا منابع دیگه
توضیحات ایشون جامع بود. برای تکمیلش راجع به هک هم باید بگم که تنها ورژن یک از مدل استاندارد به صورت نرم افزاری هک میشه (که بنده همین مدلو به صورت کارکرده خریدم) و سایر مدل ها فقط به صورت سخت افزاری هک میشه که خب باید شخص ماهر کارشو براتون انجام بده. مثل اینکه سایت مایتندو با هزینه چند میلیونی این کارو انجام میده و حتی کنسول اولد کپی خور شده رو هم برای فروش گذاشته حاضر و آماده.

• Like
Reactions: ho3ein70 and Z-fan
توضیحات ایشون جامع بود. برای تکمیلش راجع به هک هم باید بگم که تنها ورژن یک از مدل استاندارد به صورت نرم افزاری هک میشه (که بنده همین مدلو به صورت کارکرده خریدم) و سایر مدل ها فقط به صورت سخت افزاری هک میشه که خب باید شخص ماهر کارشو براتون انجام بده. مثل اینکه سایت مایتندو با هزینه چند میلیونی این کارو انجام میده و حتی کنسول اولد کپی خور شده رو هم برای فروش گذاشته حاضر و آماده.
من میخام کپی خورشو بخرم از همون سایته مگه اینکه جای قابل اعتمادتر سراغ داشته باشین ممنون میشم خبر بدین.
۲. بنظرتون کپی خور سخت افزاری بخرم یا اورجینال بخرم صبر کنم نرم افزاریش بیاد؟ بدبختی اینه مشخص نیس اصلا هک نرم افزاری بیاد یا نه یا اصلا کی بیاد؟
۳. بازیاشو بصورت دیجیتالی میشه از سایتای ایرانی تهیه کرد یا خیر؟ البته فک نکنم بصرفه
۴. این هک سخت افزاری به سلامت کنسول صدمه میزنه یا نه کسی اطلاعی داره؟ عمرشو کم کنه یا همچین چیزی

آخرین ویرایش:
من میخام کپی خورشو بخرم از همون سایته مگه اینکه جای قابل اعتمادتر سراغ داشته باشین ممنون میشم خبر بدین.
۲. بنظرتون کپی خور سخت افزاری بخرم یا اورجینال بخرم صبر کنم نرم افزاریش بیاد؟ بدبختی اینه مشخص نیس اصلا هک نرم افزاری بیاد یا نه یا اصلا کی بیاد؟
۳. بازیاشو بصورت دیجیتالی میشه از سایتای ایرانی تهیه کرد یا خیر؟ البته فک نکنم بصرفه
۴. این هک سخت افزاری به سلامت کنسول صدمه میزنه یا نه کسی اطلاعی داره؟ عمرشو کم کنه یا همچین چیزی
۲ -ارجینال بگیر
۳-بله میشه
۴- ممکنه

• Like
Reactions: eeeeee
سلام دوستان
امکان اینکه از بازی ها و مخصوصا سیو ها بکاپ بگیرم و به یه کنسول دیگه (با همون اکانت) انتقال بدم هست و به چه صورته؟
۱- انتقال سیو ۲ راه داره
الف) اگر اکانت نینتدو داشته باشی، سیوها رو از روی دستگاه قدیمی روی کلاود آپلود کنی و با دستگاه جدید دانلود​
ب) از یه دستگاه مستقیم به یه دستگاه دیگه منتقل کنی​
*: در خصوص animal crossing مدل خاص خودش رو داره و فقط از یه دستگاه به دستگاه دیگه منتقل میشه

۲- دیتای بازی های یه کنسول به هیچ شکلی قابل انتقال به کنسول دیگه نیستن و باید روی کنسول جدید مجدداً دانلود بشن.

• Like
Reactions: NEXT GEN GAMER
دوستان میخواستم فارسی ساز اسکاریم روی نسخه نینتندو سوییچ نصب بکنم اما خب چون کلا یدونه فایل داریم امکان تغییر فایل ها نیست کسی میدونه چطوری باید اینکارو انجام بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or