سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
من سویچ اولد نداشتم ببینم متریال ساختش بهتره یا نه (روزی کاغذ و طبق تجربه دوستان و ویدیوهای یوتیوب و غیره که بهتره) ولی چندتا سوییچ داشتم و یکیش که اصلا باندل ماریو اودیسه نو گرفتم از اول دست خودم بود خیلی هم مراقبت کردم و سه تا بازی هم به زور روش تموم کردم چون سوییچ دیگم داشتم و حتی برای تمیز کردنش از دستمال نم دار عینک یا دستمال کاغذی نم دار استفاده میکردم و هنوزم ببینی نسبت به بقیه بگی خیلی نو هست و بیشتر مواقع هم خاموش تو کیفیش هست بازی نمیکنم باهاش ولی رنگ روی اولیه خصوصا جوی کان رفته و جوی کان سمت چپ که دریفت گرفت و بعد دور صحفه نمایش همون مشکل زردی تو رنگ سفید بهم زد که معمولا تکنولوژی lcd یا led یه مدت از عمرش بگذره خصوصا اونایی که گرما بیشتر بهشون میخوره چسب دورش وا میده اینجوری میشه و البته کیفیت ساخت پایین این دستگاه هم هست وگرنه ps vita از قبلتر دارم همینجوری نگهداری کردم عین روز اولشه غیر از باتریش که افت کرده و هر چی هست مال همون تولید گرمای سوییچ هست اثر میذاره چون یه تی وی 4k سونی هم دارم همونم سال 2016 خریدم خیلی داغ میشه خصوصا تابستون دست بزنی زیرش دست ادم میسوزه و همونم دورش زرد شده ولی خوب اون دائم استفاده شده و یه روز نبوده روشن نبوده باشه و عمر خودش کرده ولی این مگه من چقدر استفاده کردم اینجوری خودش شده.

12 تومن کمتر یا بیشتر بدی سری اولد و 6 تومنم بدی برای چیپ و دستمزد و اگه 6 تومن دیگه بذارین روش یه لپتاپ خوب میشه گرفت با امولاتور yuzu و غیره خیلی با کیفیت براتون میاره بالا ولی خوب کنسول و خصوصا مدل دستی اگه دوست دارید عین خودم دیگه انتخاب با خودتونه.
البته یه چیزی که هست کارکرده خریدن شرایط فعلی کنسول مشخصه معمولا تا الان دریفت پیدا نکرده باشه شانس دریفت گرفتنش خیلی کمتره من فقط سویچم رو اک گرفتم بقیه کنسولامو همیشه کارکرده میخرم گوشی هم همینطور این سویچ هم اون زمان کارکردش تحت هیچ شرایطی حتی یکدونه هم پیدا نمیشد یا خریدار نداشت یا خریدارای گیمر داشت که نگه میداشتن وگرنه چون طرفدار کم داره کارکردشو خیلی مفت میشه گیراورد من اون زمان که سری جدیدا هک نمیشدن باز یه تومن زیر قیمت اکش فروختم خریدار نداشت
صرفا نظرمو گفتم قطعا سویچ اولد برتری هایی داره ولی شاید برای خیلیا این قیمت و هزینه مقرون بصرفه نباشه و بخاطرش پشیمون بشن از خریدش تو این شرایط کنسولای سری اول گزینه بهتریه
دوستان تفاوت اولد با ورژن عادی خیلی زیاده ارزش هزینه داره؟ بعد این کپی خور کردنش میصرفه؟ مثل ps5 بازی ظرفیتی نداره مثلا با ۸۰۰ ۹۰۰ تومن بشه بازی دانلود کرد؟ در کل به عنوان کنسول دوم بنظرتون ارزش ۱۳ ۱۴ تومن هزینه داره؟ چون خیلی تعریف سوییچ شنیدم موندم بگیرم نگیرم
درمورد تفاوت اولد اطلاعی ندارم دوستان نظر بدن بهتره ولی کپی خورش که قطعا میصرفه اون زمان که قیمتا ارزونتر بود کمر ادم خم میشد زیر هزینه بازیا سویچ :D اکثر بازیا هم پیدا نمیکنید برای همین کپی خور کنید راحت میشید بازیا هم حجمی ندارن راحت میتونید دانلود کنید اگه واسه انلاین بازی کردن نمیخواید جیلبریک کنید من ورژن جدیدارو نمیدونم چجوری شده ولی اونی که من داشتم بین فریمور اورجینال و کاستون فریمور میشد راحت سویچ کرد یعنی هم انلاین میشد بازی کرد بازیای اورجینالو هم میشد هکیارو بازی کرد حالا نمیدونم الان وضع چطوره ولی انلاینم نتونید بازی کنید چیزخاصی از دست نمیدید
درمورد اینکه ۱۲-۱۳ تومن ارزش داره تصمیمش با خودتونه چقدر دوست دارید هزینه کنید من باشم نظر شخصیم اینه به عنوان کنسول دوم نه ارزش نداره یه سری اول ارزون قیمت پیدا میکنم دیگه هزینه کپی خور کردن هم نداره خالا شما از پس هزینش برمیاید دوست دارید اولد بگیرید دیگه تصمیمش با خودتونه بیس کنسول همونه یه سری اپگرید داره دیگه ولی اینکه تعریفشو شنیدید و موندید بگیرید یا نه باید بگم ۱۰۰٪ ارزششو داره حالا شاید من ژاپنی بازم و بازیایی که بیشتر بیسشون برای ژاپنه رو ترجیح میدم برام اینطور بود ولی بعد از ps2 این کنسول تنها کنسولی بود که به شدت باهاش حال کردم و مثل دوران نسل ۶ با بازیاش واقعا حال کردم و هنوزم از فروشش پشیمونم
اگه کنسول اولتون ps5 هست میخواید کنسول دوم بگیرید ۱۰۰٪ سویچ بگیرید من الان سری اس دارم اگه نمیگرفتمش هم هیچ چیز خاصی از دست نمیدادم حتی با یدونه از انحصاریاش هم حال نکردم (اینم فقط برای گیم پس نگه داشتم) ولی انحصاریای سویچ تک تکشون فوق العاده بودن

• Like
Reactions: arshia the bes
دوستان تفاوت اولد با ورژن عادی خیلی زیاده ارزش هزینه داره؟ بعد این کپی خور کردنش میصرفه؟ مثل ps5 بازی ظرفیتی نداره مثلا با ۸۰۰ ۹۰۰ تومن بشه بازی دانلود کرد؟ در کل به عنوان کنسول دوم بنظرتون ارزش ۱۳ ۱۴ تومن هزینه داره؟ چون خیلی تعریف سوییچ شنیدم موندم بگیرم نگیرم
تفاوت داره و قطعا ارزش پول بیشتری که میدید داره ، اما اگه بیشتر با تلویزیون بازی میکنید میتونید نسخه عادی هم بخرید .
اکانت های ظرفیتی تا جایی که من دیدم با حالت 4 ظرفیت داره ، اکانت هکی هم هست میتونید بخرید ولی از نظر هزینه چون برای منم سوییچ کنسول دومم هستش یکم خرید بازی سخت بود چون تقریبا هم ماه ی چیز خوبی برای پلی استیشن میاد که مجبوره ادم بخره در نتیجه پولی برای سوییچ نمیمونه .
اگه قصد ندارید با سوییچ انلاین بازی کنید بهترین کار کپی خور کردن کنسوله ، ادم یکبار هزینه میکنه دیگه خیالش راحته.

• Like
Reactions: arshia the bes
سوییچ اولد سه تا تفاوت مهم داره که واقعا به چشم میاد یکی همین صفحه اولد که اگر رو حالت دستی هم بازی میکنی به کارت میاد.
تفاوت بعدیش پایه نگهدارنده پشت کنسوله که خیلی کیفیتش خوب شده ولی اونم برای حالت دستی کاربرد داره.
مهمترین تفاوت اولد عمر باتری هست که خیلی بهتر از نسخه های قبلی هست.
من یادمه موقع لانچ سوییچ وقتی کنسول رو خریدم همراه زلدا بیشتر از ۲-۳ ساعت نمیشد رو باتری بازی کرد و همیشه تو ذهنم بود خب این چه کنسول دستیه تا دم در خونه بری باتریش تمومه:D
در نهایت اگر رو حالت دستی بازی میکنی اره قطعا هزینه برای اولد ارزش داره

• Like
Reactions: omidjaberi
سوییچ اولد سه تا تفاوت مهم داره که واقعا به چشم میاد یکی همین صفحه اولد که اگر رو حالت دستی هم بازی میکنی به کارت میاد.
تفاوت بعدیش پایه نگهدارنده پشت کنسوله که خیلی کیفیتش خوب شده ولی اونم برای حالت دستی کاربرد داره.
مهمترین تفاوت اولد عمر باتری هست که خیلی بهتر از نسخه های قبلی هست.
من یادمه موقع لانچ سوییچ وقتی کنسول رو خریدم همراه زلدا بیشتر از ۲-۳ ساعت نمیشد رو باتری بازی کرد و همیشه تو ذهنم بود خب این چه کنسول دستیه تا دم در خونه بری باتریش تمومه:D
در نهایت اگر رو حالت دستی بازی میکنی اره قطعا هزینه برای اولد ارزش داره
مشکل اولد کپی خور نشدنشه😀بازی های سوییچم هر کدوم ۲ میلیون تومنن.مثل ps5 هم نمیشه اکانت ظرفیتی راحت خرید.این قضیه قیمت بالای بازی هاش ادمو بیچاره می کنه وگرنه ارزششو داره خود کنسول نسبت به سوییچ عادی

مشکل اولد کپی خور نشدنشه😀بازی های سوییچم هر کدوم ۲ میلیون تومنن.مثل ps5 هم نمیشه اکانت ظرفیتی راحت خرید.این قضیه قیمت بالای بازی هاش ادمو بیچاره می کنه وگرنه ارزششو داره خود کنسول نسبت به سوییچ عادی
اولد کپی خور میشه درحال حاضر کانال mytendo داره کپی خور میکنه

فقط اگه استفاده‌تون در حالتِ دستی بیشتره می‌تونه ارزشِ خرید داشته باشه و اگر به تلویزیون وصل می‌کنید تفاوتی نداره. صفحه نمایشِ oled رنگ‌ها رو نورها رو نسبت به صفحه نمایشِ عادی به شدت جذاب و باکیفیت می‌کنه. اگر به عنوانِ کنسولِ دوم می‌خواید، دستِ دوم سریِ اول به نظرم مناسب‌تره مگه این که محدودیتِ مالی نداشته باشین. اگه pc مناسب دارین از شبیه‌سازش استفاده کنید.
سوییچ کنسولِ دومِ منم هست و بیش‌تر از اون استفاده می‌کنم تا سریِ اس. ترکیبِ سوییچ با یه کنسولِ دیگه به شدتِ عالیه.
اگه با بازی‌هایِ ژاپنی اصلاً آشنا نیستین اول ویدیوشون رو ببینید و بعد اقدام کنید اما اگه آشنا هستین و علاقه دارین، سوییچ کلاً یه مزه و طراوتِ دیگه داره و حتماً راضی‌تون می‌کنه. اگه کپی‌خور باشه، هر بازی‌ای که بخواین می‌تونین راحت دانلود و نصب کنید این هم یه مزیتِ دیگه است. اگه به jrpg علاقه دارین راضی‌تون می‌کنه. اگه می‌خواین کم‌تر هزینه کنید 3/2ds ها بیش‌تر از هر کنسولِ دیگه‌ای (چه نسلِ جدید چه قدیم) ارزشِ خرید دارند و من هنوز مشغولِ shin megami هایِ اون هستم.
درباره‌یِ کیفیتِ ساختشم، زیادی ظریفه و یه جوریه که فکر می‌کنم الانه که کلاً خراب بشه. شاید توهمِ من باشه فقط.​

کلاً داشتنِ یه کنسول از نینتندو، پیشنهاد می‌شه.
دنیا همون‌قدر که به صلح نیاز داره به نینتندو هم نیاز داره.

دوستان خیلی متشکرم بابت توضیحاتتون واقعا لطف کردید.
دوستان از این کانال mytendo کسی خرید کرده؟ چطوریه کارش؟ چون میگه تو اون رنج بودجه سوییچ تهیه می کنه و کپی خور هم می کنه خودش.
من نینتندو ورژن 2 و کاربر El sigloBlanco نسخه اولد بردیم پیش کانال mytendo برام کپی خور کرد تا الان مشکلی نداشتیم و از نظر من ادم درستیه.
تو صفحات قبلی کامل راجبشون صحبت کردیم خواستی میتونی بخونی

• Like
Reactions: El sigloBlanco
سلام بچه ها خوب هستید من یه نینتندو سوییچ اولد خریدم که یه مموری کینگ استار128 انداختم روش برای دانلود بازی الان کمبود حافظه دارم میخوام یه مموری 256سیلکون پاور بندازم روش چیکار کنم که بازی هایی که روی اون مموری 128 هست بریزم روی این مموری 256 که نخواد دوباره دانلود کنم بازی هارو

• Like
Reactions: Zeldadeka
سلام بچه ها خوب هستید من یه نینتندو سوییچ اولد خریدم که یه مموری کینگ استار128 انداختم روش برای دانلود بازی الان کمبود حافظه دارم میخوام یه مموری 256سیلکون پاور بندازم روش چیکار کنم که بازی هایی که روی اون مموری 128 هست بریزم روی این مموری 256 که نخواد دوباره دانلود کنم بازی هارو

سلام
دستگاه اول خاموش کن و مموری در بیار و همه فایلهای مموری قبلی کپی کن مموری جدید و بعدم که جا بزن مموری و روشن کن دستگاه و کاره خاصی هم نمیخواد فقط مموری قبلی هر فرمتی هست مثل exfat اینم قبل ریختن فایلها همون فرمت انجام بده.

سلام من دستگاه کپی خور دارم 1 دفعه اشتباهی بجای اینکه فایل رو کپی کنم با فولدر کپی کردم حالا دیگه هرکاری میکنم اون بازی کپی نمیشه روی دستگاه
1 بازی دیگه هم بود اونم کلا کپی نمیشد کرد گزینه کپی رو که میزنم 1 صدایی تو ویندوز مثل ارور میده و هیچ اتفاقی نمی افته
چارش چیه؟

سلام من دستگاه کپی خور دارم 1 دفعه اشتباهی بجای اینکه فایل رو کپی کنم با فولدر کپی کردم حالا دیگه هرکاری میکنم اون بازی کپی نمیشه روی دستگاه
1 بازی دیگه هم بود اونم کلا کپی نمیشد کرد گزینه کپی رو که میزنم 1 صدایی تو ویندوز مثل ارور میده و هیچ اتفاقی نمی افته
چارش چیه؟
سلام
بنظر میاد فایلها روی مموری خراب شده و تو سوییچ هکی بهتره فرمت مموری fat 32 باشه چون فرمت exfat بخاطر کامل نبودن درایورش برای سوییچ با اجرای برنامه و امولاتورها در طولانی مدت فایلها خراب میشن و همینجوری میشه یا بازیها ارور میدن اجرا نمیشن یا وسط بازی کرش میکنه یا مثل شما هنگام کپی گرفتن اینجوری میشه و اگرم fat 32 هست اینجوری شده شاید با اشتباه خودتون اینجوری شده یا مموری مشکلی داره در هر صورت برای درست شدن بدون مشکل بهتره فایلها تا اونجا که کپی میشه انجام بدی و مموری هم یه فرمت کنی و مجدادا بریزی داخلش و بازیهایی هم که ارور میدن پاک کن از نو نصب کن.

• Like
Reactions: Jebaited
چارش چیه؟
حقیقتا من متوجه نشدم منظورت رو، می تونی توی تلگرام ویس بدی هم شاید فرجی شد

دوستان بهترین دی ان اس برای دانلود بازی از ایشاپ چیه

من با
1.1.1.1
1.0.0.1
کارم راه می افته

ولی خب اخیرا با هر کی در مورد وضع انلاین نینتندو حرف میزنم حس می کنم مال من نت ام فرق می کنه :|
واسه همین نمیدونم
شاید کار نکنه

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or