سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
یدونه کانال تلگرامم دارن هم اموزش های کپی خور میزارن هم بعضی وقتا کنسول کپی خور شده موجود میکنن یا تخفیف ویژه برای مدچیپ میزارن دوست داشتید عضو بشید
تلگرام ماتندو
از نظر اعتماد هم خب چون مغازه دار نبودن من به سختی اعتماد کردم اما کنسول تحویل گرفتم گفتن برو کار کن چک کن اوکی بود پول بزن و منم بعد ۲ روز پول کپی خوری کارت به کارت کردم براشون

دوستان منم نینتندو اولد دادم به mytendo که دوستمون امید برده بود برام کپی خور کرد فعلا یک روزه دارم استفاده میکنم و راضیم ادم درستیه و کاملا راهنماییم کرد چه قبل و چه بعد از هک . 5 میلیون هم هزینش شد با توجه به اینکه قیمت بازیای اوریجنال سر به فلک کشیده دیگه دلو زدم به دریا و ریسک کردم و خدا رو شکر اوکیه فعلا

خب ظاهرا دوست کپیخور کننده ما قیمت کپیخوری خودشو برده بالا و الان دیدم تو دیوار زده 6 میلیون کسی که تا دوهفته پیش کپی خوریشو رسونده بود به 500تومان (فروش باندل پوکمون کپی خور شده توسط ایشان که چند صفحه قبل راجع بهش صحبت شد) حالا وقتی دیده چند تا مشتری پیدا کرده قیمتشو برده بالا!!!
به نظرم بهتره یه سری اطلاعات دیگه درباره این روش بدم تا بقیه دوستان با دید بازتری برن سراغ این روش و دوست کپی خور کنندمون.
ببینین دوستان طبق تحقیقاتی که کردم و چندین ویدیوئی که دیدم اول باید بدونین برای اتصال این قطعاتی که مشهور به HWFLY هستش و از بازار چین تهیه میشه کنسولتون باز میشه و با یکسری لحیم کاری ها روی برد اصلی کنسولتون قرار میگیره. این روش اوایل خوب جواب میده ولی طبق صحبت بعضی از افراد تو سایت GBAtemp.net - The Independent Video Game Community یکی دو سال بعد با فشاری که روی سخت افزار کنسول میاره ظاهرا باتری هم شامل حالش میشه دچاریکسری گلیچ هائی میشه. حالا بعضی ها میگفتن نرم افزاری هست و بعضی ها نظرشون روی سخت افزاری بودن اون تاکید می کردن. پیشنهاد میکنم خودتونم یه سر به این سایت بزنین.
نکته بعدی اینه که متناسب با کنسولتون باید ورژن مخصوص HWFLY روی برد نصب بشه. مثلا ورژن 3 میتونه مدل ماریکو رو ساپورت کنه ولی برای اولد حتما ورژن 4 و 4.1 بالاتر حتی 5 که الان اومده جوابگو هست. پائین تر از اون جواب میده ولی گلیچ های عجیبی بعدا گریبانگیرتون خواهد بود. پس حتما روی این موضوع حساسیت به خرج بدین. به هر حال قطعا هر چقدر ورژن مود چیپتون پائین تر باشه قیمتشم پائین تره. حدود قیمت یه ورژن 4 الان توی سایت aliexpress تقریبا 70 دلار هستش.
و حالا بریم سر این موضوع که اصلا این دوست کپی خور کننده ما کی هست که الان داره یکه تازی میکنه و با بازار گرمی قیمت نجومی از بچه ها میگیره.
چند وقت پیش که داشتم مطالب سایت GBAtemp.net - The Independent Video Game Community رو میخوندم خوردم به یه دوستی که ظاهرا ایرانی بود و تو بحث های مربوط به کپی خور کردن سوئیچ شرکت می کرد. یه پیام دادم بهش و خواستم اطلاعات بیشتری ازش بگیرم که بعد چند روز پیام اومد بعله ایشون همون دوست کپی خور کننده ما هست که گفت بیا دستگاتو برات کپی خور کنم

Attachments

• 1.png
    1.png
    63.5 KB · مشاهده: 29
بعد رفتم سراغ کامنت ها و تاپیک هائی که زده بود و دیدم بعله ایشون همون وارد کننده قطعه HWFLY هستش که با دیدن ویدیوهای مختلف از سایت ها داره این روشو یاد میگیره و با آزمون خطا کارشو پیش برده و وقتی هم که به مشکل میخوره ظاهرا از اینو اون سوال میکنه مثلا اینجا زده یه سوئیچ اولد رو خراب کرده و از بقیه برای رفع این مشکل راهنمائی میخواد

Attachments

• 4.png
    4.png
    168.7 KB · مشاهده: 31
این بحث ها رو نمی خواستم اینجا مطرح کنم تا اینکه دیدم ایشون یه شبه یک میلیون روی قیمت مود چیپ هاش برده بالا و داره از کارش حالا هر اسمی که می خوائین روش بزارین مبلغ بالاتر از حد معمول میگیره. این درست نیست تو این وضعیت بد اقتصادی و فشاری که روی خانواده ها هست و تنها سرگرمی گیمرها این جور سر کیسه کردن اصلا صحیح نیست. دیگه گفتنی ها رو گفتم حالا باز تصمیم با خود افراد هست.

این بحث ها رو نمی خواستم اینجا مطرح کنم تا اینکه دیدم ایشون یه شبه یک میلیون روی قیمت مود چیپ هاش برده بالا و داره از کارش حالا هر اسمی که می خوائین روش بزارین مبلغ بالاتر از حد معمول میگیره. این درست نیست تو این وضعیت بد اقتصادی و فشاری که روی خانواده ها هست و تنها سرگرمی گیمرها این جور سر کیسه کردن اصلا صحیح نیست. دیگه گفتنی ها رو گفتم حالا باز تصمیم با خود افراد هست.
اتفاقا کار خوبی کردی که اینجا مطرح کردی چون برای همه سوال بود که این ادم کیه و چیکار میکنه و احتمالا چون این چند وقت مراجعه بهش زیاد بوده دندون گردی داره میکنه اگرنه قبلش داشت اتیس میزد به مالش و احتمالا صود خیلی زیادی هم داره نسبت به هزینه اولیه ای که انجام میده.

خیلی ممنون از اطلاعات کامل و خوبی که دادید من کاملا با حرف های شما موافقم و بنظرم دوستان وقتی قیمت مناسب میداد کنسول بدن بهش من خودم با 3 میلیون کپی خور کردم و به نظرم قیمت خوبی بود با توجه به اینکه هیچکسی تو ایران همچین کاری نمیکنه.
درباره اون اولدی که نوشته به مشکل خورده برای تاریخ 15 دی هستش فکر میکنم همون دستگاهی هستش که خودش خریده بود کپی خور کنه بعدش فروخت و فکر میکنم تقریبا یاد گرفته چیکار کنه.
درکل بنظر با قیمت فضایی همچین کاری انجام ندید ولی درکل ادم بدی نیست و بعدش من میخواستم دسته ps4 وصل بکنم یا بازی بریزم زنگ زدم بهش کاملا راهنمایی کرد.

• Like
Reactions: dante2 and beshush
جالبه سری های جدید انقدر جیلبریکشون پر دردسر شده من سری اول داشتم کپی خور کرده بودم راحت با گیره. مفت دادم رفت
بنظرم اگه میتونید بگردید سری اول پیدا کنید (اگه اولد بودن صفحش براتون مهم نیست) من پرشین تولز گاهی هک شده هاشو میبینم میذارن برای فروش باز قیمتای سویچو خیلی وقته ندارم ولی خیلی ارزونتر درمیاد که برید اک بگیرید بدید این اقا کپی خور کنه براتون (اینم در نظر بگیرید یکی دو سال دیگه احتمالا کنسول بعدی نینتندو میاد اگه سویچ رو به عنوان کنسول دوم میخواید بگیرید بنظرم زیاد هزینه نکنید واسه اک خریدنش و سیو کنید برای نسل بعدیش بهتر باشه البته نظر شخصیمه)

• Like
Reactions: dante2 and RoCoCo
جالبه سری های جدید انقدر جیلبریکشون پر دردسر شده من سری اول داشتم کپی خور کرده بودم راحت با گیره. مفت دادم رفت
بنظرم اگه میتونید بگردید سری اول پیدا کنید (اگه اولد بودن صفحش براتون مهم نیست) من پرشین تولز گاهی هک شده هاشو میبینم میذارن برای فروش باز قیمتای سویچو خیلی وقته ندارم ولی خیلی ارزونتر درمیاد که برید اک بگیرید بدید این اقا کپی خور کنه براتون (اینم در نظر بگیرید یکی دو سال دیگه احتمالا کنسول بعدی نینتندو میاد اگه سویچ رو به عنوان کنسول دوم میخواید بگیرید بنظرم زیاد هزینه نکنید واسه اک خریدنش و سیو کنید برای نسل بعدیش بهتر باشه البته نظر شخصیمه)
منم وقتی میخواستم سوییچ بخرم نظر شمارو داشتم اما یکی اینکه سری اول باتریش ضعیف بود و دوم من هرچی سوییچ کپی خور سری یک دیدم مشخص بود تا جای ممکن با کنسول بازی کردن و دست دوم بودن دستگاه تو ذوق ادم میزد

• Like
Reactions: RoCoCo
منم وقتی میخواستم سوییچ بخرم نظر شمارو داشتم اما یکی اینکه سری اول باتریش ضعیف بود و دوم من هرچی سوییچ کپی خور سری یک دیدم مشخص بود تا جای ممکن با کنسول بازی کردن و دست دوم بودن دستگاه تو ذوق ادم میزد
من مشکلی با باتریش نداشتم اصلا البته به نحوه استفاده هم بستگی داره چقدر باتری بخواید ازش
سلیقه ای هست دیگه کلا گغتم اگر نمیخواید انقدر هزینه کنید دست دوم سری اولیا هم کار راه میندازن درمورد دست دوم تو همه کنسولا همینه باید انقدر بگردید تا مشابه اک به تورتون بخوره ولی جالبه این دوستمون انقدر تو پاچه میکنه صرفا چون یکم کپی خور کردنش حساستر شده دارن ایرانی بازی درمیارن
کاش مثل همون سری اولیا میموند من اون زمان که فقط sx os بود با یه سایت که فقط قالب و چرتو پرت روش بود بهشون پیام دادم کد مجانی واسه رویو بهم دادن کپی خورش کردم چقدر حال کردم :D :D اینجا دوستان در به در دنبال این بودن پول بدن بخرنش :D
تازه یادمه گفته بودن اگه ترجمش کنم فک کنم ده تا کد رایگان میدن من حوصلم نکشید :D

حالا جدای این که سری‌های اول خیلی خسته هستن سری های جدید در مورد quality of life خیلی تغییر کردن و بهتر هستن برای من این نکته مهمی بود و در کنار اون سوییچ راحت ۲ سال دیگه عمر مفید داره و برای کسی که بخواد بیفته رو سوییچ و باهاش بازی کنه گزینه خوبیه من خودم pc دارم الان و در کنارش الان سوییچ رو دارم بیشتر بازی میکنم به شخصه

من سویچ اولد نداشتم ببینم متریال ساختش بهتره یا نه (روزی کاغذ و طبق تجربه دوستان و ویدیوهای یوتیوب و غیره که بهتره) ولی چندتا سوییچ داشتم و یکیش که اصلا باندل ماریو اودیسه نو گرفتم از اول دست خودم بود خیلی هم مراقبت کردم و سه تا بازی هم به زور روش تموم کردم چون سوییچ دیگم داشتم و حتی برای تمیز کردنش از دستمال نم دار عینک یا دستمال کاغذی نم دار استفاده میکردم و هنوزم ببینی نسبت به بقیه بگی خیلی نو هست و بیشتر مواقع هم خاموش تو کیفیش هست بازی نمیکنم باهاش ولی رنگ روی اولیه خصوصا جوی کان رفته و جوی کان سمت چپ که دریفت گرفت و بعد دور صحفه نمایش همون مشکل زردی تو رنگ سفید بهم زد که معمولا تکنولوژی lcd یا led یه مدت از عمرش بگذره خصوصا اونایی که گرما بیشتر بهشون میخوره چسب دورش وا میده اینجوری میشه و البته کیفیت ساخت پایین این دستگاه هم هست وگرنه ps vita از قبلتر دارم همینجوری نگهداری کردم عین روز اولشه غیر از باتریش که افت کرده و هر چی هست مال همون تولید گرمای سوییچ هست اثر میذاره چون یه تی وی 4k سونی هم دارم همونم سال 2016 خریدم خیلی داغ میشه خصوصا تابستون دست بزنی زیرش دست ادم میسوزه و همونم دورش زرد شده ولی خوب اون دائم استفاده شده و یه روز نبوده روشن نبوده باشه و عمر خودش کرده ولی این مگه من چقدر استفاده کردم اینجوری خودش شده.

12 تومن کمتر یا بیشتر بدی سری اولد و 6 تومنم بدی برای چیپ و دستمزد و اگه 6 تومن دیگه بذارین روش یه لپتاپ خوب میشه گرفت با امولاتور yuzu و غیره خیلی با کیفیت براتون میاره بالا ولی خوب کنسول و خصوصا مدل دستی اگه دوست دارید عین خودم دیگه انتخاب با خودتونه.

من سویچ اولد نداشتم ببینم متریال ساختش بهتره یا نه (روزی کاغذ و طبق تجربه دوستان و ویدیوهای یوتیوب و غیره که بهتره) ولی چندتا سوییچ داشتم و یکیش که اصلا باندل ماریو اودیسه نو گرفتم از اول دست خودم بود خیلی هم مراقبت کردم و سه تا بازی هم به زور روش تموم کردم چون سوییچ دیگم داشتم و حتی برای تمیز کردنش از دستمال نم دار عینک یا دستمال کاغذی نم دار استفاده میکردم و هنوزم ببینی نسبت به بقیه بگی خیلی نو هست و بیشتر مواقع هم خاموش تو کیفیش هست بازی نمیکنم باهاش ولی رنگ روی اولیه خصوصا جوی کان رفته و جوی کان سمت چپ که دریفت گرفت و بعد دور صحفه نمایش همون مشکل زردی تو رنگ سفید بهم زد که معمولا تکنولوژی lcd یا led یه مدت از عمرش بگذره خصوصا اونایی که گرما بیشتر بهشون میخوره چسب دورش وا میده اینجوری میشه و البته کیفیت ساخت پایین این دستگاه هم هست وگرنه ps vita از قبلتر دارم همینجوری نگهداری کردم عین روز اولشه غیر از باتریش که افت کرده و هر چی هست مال همون تولید گرمای سوییچ هست اثر میذاره چون یه تی وی 4k سونی هم دارم همونم سال 2016 خریدم خیلی داغ میشه خصوصا تابستون دست بزنی زیرش دست ادم میسوزه و همونم دورش زرد شده ولی خوب اون دائم استفاده شده و یه روز نبوده روشن نبوده باشه و عمر خودش کرده ولی این مگه من چقدر استفاده کردم اینجوری خودش شده.

12 تومن کمتر یا بیشتر بدی سری اولد و 6 تومنم بدی برای چیپ و دستمزد و اگه 6 تومن دیگه بذارین روش یه لپتاپ خوب میشه گرفت با امولاتور yuzu و غیره خیلی با کیفیت براتون میاره بالا ولی خوب کنسول و خصوصا مدل دستی اگه دوست دارید عین خودم دیگه انتخاب با خودتونه.
اگه ادم بخواد 12 تومن + 6 بده سوییچ بخره بنظر منم غیر منطقی میاد.
ولی راهکار بهترش خرید ورژن 2 یا اولد درحد نو هستش من خودم ورژن 2 کاملا نو (درحد 20 ساعت بازی) با قیمت 7 تومن خریدم 3 تومن دادم این بنده خدا کپی خور کرد برام 10 تومن شد که هم قیمت کپی خورای سری یک دراومد اما هم ورژن دو هستش هم دستگاه نوعه
اگرم اولد بخواد کسی میشه درحد نو با 9،10 پیدا کرد ولی قیمت 6 تومن این دوستمون خیلی غیر منطقیه (الانم تو دیوار زده 5.5) با همون مبلغ 5 یا اگه تخفیف ویژه بزاره 4 ، 4.5 مناسبه

• Like
Reactions: alitriple and Z-fan
دوستان تفاوت اولد با ورژن عادی خیلی زیاده ارزش هزینه داره؟ بعد این کپی خور کردنش میصرفه؟ مثل ps5 بازی ظرفیتی نداره مثلا با ۸۰۰ ۹۰۰ تومن بشه بازی دانلود کرد؟ در کل به عنوان کنسول دوم بنظرتون ارزش ۱۳ ۱۴ تومن هزینه داره؟ چون خیلی تعریف سوییچ شنیدم موندم بگیرم نگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or