سه چراغ قرمز و بزرگ ترین ضرر تاریخ لوازم الکتریکی!

Reza Razor

کاربر سایت
اگر یک چیز وجود داشته باشد که Dean Takahashi آن را بشناسد آن سخت افزار کنسول بازی مایکروسافت است.درسال 2002 کتابش Opening the Xbox چگونگی ورود غول نرم افزاری دنیا به صنعت کنسولهای بازی بود. بعد از گذشت زمان کمی از عرضه ی کنسول تاکاهاشی کتاب دیگری با نام Xbox 360 Uncloaked عرضه کرد.
او حالا آخرین کتاب خود را(درمورد xbox) به مشکلات و معایب کنسول مایکروسافت اختصاص داده است!
در جولای 2007 مایکروسافت با تایید مشکل سخت افزاری کنسولش که به Red Ring of Death معروف شده(سه چراغ قرمز-مرگ) هزینه ی زیادی بیش از یک میلیارد دلار صرف برطرف کردن این مشکل کرد. بعد از این خبر تاکاهاشی خبر از بازگشت 1.2میلیون از کل 11.6 میلیون کنسول شیپ شده داد.
در اوایل ورود کنسول از هر 100 عدد ایکس باکس 68 عدد که توسط خط تولید چینی مایکروسافت تولید میشدند بخاطر عمل نکردن کنسول از خط خارج میشدند.
با بدتر شدن اوضاع و ورود اولین سری از کنسول به بازارها فقط 16 درصد آنها درست کار میکردند.
سپس مایکروسافت گزارش داد که طراحی سیستم درمراحل آینده ی تولید درحال بهبود است.
بعد به سیستم هارد درایو و کنترلر وایرلس اضافه شد و سیستم تهویه ی کنسول بهبود داده شد.
در بهار 2006 مایکروسافت حدود نیم میلیون کنسول معیوب یا برگشتی در انبارها داشت.
مشکل کنترل کیفیت کنسول همچنان ادامه داشت تا جایی که بین ژانویه و جون 2007 تصمیم به توقف تولید گرفته شد تا پی دلیل و حل این اشکال بروند.
درنتیجه ی این بررسی ها مقصر و دلیل هایی از سوی تاکاهاشی اعلام شد که به گفته ی او شامل چند بخش میشد:
اول از همه گرمای بیش از حد چیپ گرافیکی ATI - سطوح لحیم شده ی شیب دار و مایل به ریزش مادربورد - اشکال در مونتاژ و مشکل در حافظه.
به گفته ی تاکاهاشی:
"صعنت بازیهای رایانه ای هرگز مشکلی به هادی سه چراغ قرمز ایکس باکس360 نداشته که این مساله با صرف هزینه ی 1.15 میلیارد دلاری بالاترین مبلغ پرداختی بعنوان قرامت به مصرف کننده ها درطول تاریخ لوازم الکترونیکی بوده است"
"اینکه مایکروسافت چگونه با این دردسر کنار بیاید میتواند درس بزرگی برای دیگر کمپانی های الکترونیکی باشد که قبل از قصد کردن به تولید همچین محصولاتی باید بخش خدمات به مشتری قوی بعلاوه مهندسینی برای رفع این سری عیوب داشته باشند"
360rrod021_screen.jpg%27%29;

360rrod021_embed.jpg

منبع:

Xbox 360 failure fiasco explained in-depth

آخرین ویرایش:
لعنتي خيلي بد درديه ! من روزي چند بار دارم تحملش ميكنم :(

اين رنگ قرمز كه ميبينه آدم احساس ميكنه زامبي هاي RE4 دارند ميخورنش. واقعا آدم رو ناراضي ميكنه اين مايكرو

ولي بخش پشتيبانيش واقعا خوب بود و خيلي خرج كرده وگرنه رسانه ها ، منتقدين و كاربران زنده زنده مايكروسافت رو تا الان ميخوردن.

اللبته قابل توجه كه اون قسمت امار و ارقام مربوط به سال 2005_ 2006 يعني لانچ كنسوله و الان ميانگين اين ارقام خيلي پايين تر اومده! :clover:

این مشکل از خد مایکرو بود اگه نممیومد سال 2005 کنسول رو برای فروش بیشتر و market leader شدن در بازار کنسول های نسل جدید لانچ نمیکرد و یه کم بیشتر روی سیستم داخلی کنسول کرا میکرد و کنسول رو بر فرض مثال بهار یا تابستون 2006 لانچ میکرد هم این مشکلات براش پیش نمیومد هم این که اعتمادش رو از دست نیمداد چون کنسول قبی مایکروسافت اواخر 2001 و اوایل 2002 در بعضی جاها اومد و طرف میترسید که این بار هم کنسول رو مایکرو رو بگیره فقط برای 4 سال ؟;)

تجربه ی خوبی برای ماکروسافت بود که دیگه اینقدر عجله نکنه و تجربه ای بد برای گیمرا
ماکرو اونقدر ضرر داد
و سونی هم کم ضرر نداد -اونها هم الان دارن از جیب خودشون مایع میزارن
کیلا به غیر ازwiiدوتا کنسول فقط مایع ضرر بودن

مي خواستم بدونم ..

من Elite خريدم چند روزه ديگه هم مي برم نكست جن واسم كپي خور كنه .

Elite مشكل 3 چراغه داره يا نه ؟ اين مشكل چطور اتفاق ميوفته ؟
سلام دوست عزیز :
کنسول های elite درصد سه چراغ شدنشون رو به صفره .
چون از پردازنده ی 65 نانومتری بهره مندند .
اگر هم که تاریخ تولیدش ماله 11/2007 به بعد باشه ، مادربوردش فالکونه .
خیالت راحت هیچیش نمیشه .
سه چراغ شدن هم بیشتر ماله داغ کردن قطعات کنسوله مثل : GPU و Ram
ولی دلایل دیگه ای هم داره که یادم نیست .
ولی مراعات کن . (واسه احتیاط)
همه ی این هایی که گفتم از توی خود سایت فهمیدم اگه یه ذره بگردی به همه ی جوابات میرسی . ;)

اینا همش بخاطر سیستم خنک کنندۀ افتضاح 360 بوده. که خوشبختانه در محصولات جدید این گروه این مشکل مرتفع شده.
به به اگه ماکرو زودتر شما رو پیدا میکرد یک میلیارد ضرر نمی داد

حرف کارشناسا اشتباه بوده مطمئنا

اون 360 های که 2005 بودن که واقعا سطح کولینگشو و هم چنین کیفیت ساخت بدی داشتن
بعد مایکرو میاد 2006 ماه 4 ام بود فکر کنم ادیت میکنه دیگه به نطر من اگر مایکرو اینقدر علاقه به اصلاح داره از 4 2006 نباید امار بالا باشه که میبینیم هست !
بعد میاد زفیر رو میزنه باز میبینیم که مشکل داره!!!
بعد میاد فالکون میزنه که باز هم مشکل 3 چراغ داره ولی کم تر(ولی هست) کسیم نمیتونه بگه امار خرابی فالکون 0 هست نمونه تو سایت زیاد داریم
بعد الانم که جسپر! که سال 2008 هستیم یعنی مایکرو از 2005 تا 2008 داره همش تلاش میکنه که یک کاری کنه تا اون خرابی ها از بین بره
واقعا جای تاسف داره که 3 سالو خوردهای مایکرو در حال ادیت و بهبود کیفیت هست
بجای اینکه همش قیمت کم کنه بیاد کیفیت رو تا جای برسونه که دیگه مشکله به این حادی به وجود نیاد
من خودم لانچ دارم اون موقع که کولینگ نمیکردم در عرض 5 دقیق چنان دمایی بدنه داشت که واقعا ادم میفهمید که دستگاه مشکل داره ..... درایو روی رم های که دمای وحشتناک دارن و بدون سینک و درایو روی gpu که دارای مشکل کولینگ و ایجاد دمای بالاس و تونل کوچیک و فنهای 5 ولت! همه و همه + ساعات بالای بازی = 3چراغ

حالا معلوم نیست جسپر هم زیره دسته گیمرها دوام میاره یا نه بازهم سیستم ارور دهی مایکرو سافت در این سری همش فعال میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or