سن PS4 داران.نظر سنجی

شما در کدام رنج سنی هستید؟

• 12 تا 17

رای‌ها: 143 11.8%
  • 17 تا 22

رای‌ها: 376 31.1%
  • 22 تا 28

رای‌ها: 460 38.1%
  • 28 به بالا

رای‌ها: 229 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,208
55سال هنوز گیم رو ترک نکردم گاهی اوقات بازی میکنم نزدیک1ماه کنسول رو خریدم اکثرا وقت ها با پسرم مشغول فیفا هستم
ماشالله. اونوقت شما دستاتون نمیلرزه؟ توروخدا شوخی نکنین ما قلبمون ضعیفه میفتیم میمیریم هاااااا:shocked:

ماشالله. اونوقت شما دستاتون نمیلرزه؟ توروخدا شوخی نکنین ما قلبمون ضعیفه میفتیم میمیریم هاااااا:shocked:

چرا میلرزه. نه واقعا قصد شوخی ندارم کلا این علاقه به گیم در خانواده ما بوده الان هم هست سن هم اصلا مهم نیست

این تاپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم همیشه فکر میکردم توی این انجمن میام یه سری بچه 10 تا 16 هستن که دارن با هم بحث میکنن الان میبینم میانگین سنی بازیسنتریها خیلی بالاتره این موضوع که سنم بالا رفته و دوروبریام سر کوفت میزنن بازی برای سنو سالو تو نیست آزارم میداد الان کمی آرامش پیدا کردم تا 1 ماه دیگم پی اس 4 رو میگیرم سنم هم 27 ساله

36 سال دارم، منم مثل خیلی دوستان از اتاری و میکرو شروع کردم و همه کنسولها رو هم دارم، ولی باید بگم دیگه مثل گذشته حالش رو ندارم بشینم زیاد بازی کنم، مگر بازیهای خاص که دنبال میکنم، مانند سری فاینال فانتزی، و چند تا دیگه. الان دیگه پسر 5 سالم میشینه جلوم با کنسول های من بازی میکنه.
امیدوارم همه موفق باشن.

اونا که میگن بازی مال بچه هاست ، همونا هستند که اگر هم نوجوان بودند بازم دنبال کنسول این چیزا نبودند
اون بازی که تو ذهن اوناست با چیزی که امروز توی کنسول ها می بینیم زیرزمین تا آسمون فرق داره
بازی رو عشقه بخصوص دسته جمعی

من 19 سالمه تازه بابام
max Payne 1&2&3
prince of persia t2t.
hitman.
All of strongholds
total war Rome 2
fifa
pes
فوتبال ها رو بازی کرده بقیه رو هم تموم کرده. چندین سال پیش یه سگا واسه من خرید از بس باش بازی میکرد سوزوندش

KING OF PERSIA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or