gamer20 کاربر سایت Sep 10, 2013 #526 صفحه ۲۷ سنم ۲۵ سال بود الان ۲۷ ساله شدم انشالله تا چند ماه دیگه پدر میشم بعد میشینم با بچه ام دوتایی گیم میزنیم
صفحه ۲۷ سنم ۲۵ سال بود الان ۲۷ ساله شدم انشالله تا چند ماه دیگه پدر میشم بعد میشینم با بچه ام دوتایی گیم میزنیم
gamer20 کاربر سایت Sep 12, 2013 #529 نوشته شده توسط titan13: من 30 سال دارم. بچه هم دارم. بیشتر... چندتا بچه داری؟! خدا نگرشون داره هر چندتا که هستن، شعار ما گیمرها( من یک گیمر به دنیا امدم و یک گیمر از دنیا میروم) آخرین ویرایش: Sep 12, 2013
نوشته شده توسط titan13: من 30 سال دارم. بچه هم دارم. بیشتر... چندتا بچه داری؟! خدا نگرشون داره هر چندتا که هستن، شعار ما گیمرها( من یک گیمر به دنیا امدم و یک گیمر از دنیا میروم)
titan13 کاربر سایت Sep 12, 2013 #533 نوشته شده توسط gamer20: چندتا بچه داری؟! خدا نگرشون داره هر چندتا که هستن، شعار ما گیمرها( من یک گیمر به دنیا امدم و یک گیمر از دنیا میروم) بیشتر... یه بچه ی دختر 14 ماهه اینم یه شعار دیگه (یک گیمر واقعی تا وقتی زندست بازی میکنه) اینم عکس دخترم
نوشته شده توسط gamer20: چندتا بچه داری؟! خدا نگرشون داره هر چندتا که هستن، شعار ما گیمرها( من یک گیمر به دنیا امدم و یک گیمر از دنیا میروم) بیشتر... یه بچه ی دختر 14 ماهه اینم یه شعار دیگه (یک گیمر واقعی تا وقتی زندست بازی میکنه) اینم عکس دخترم
sawman کاربر سایت Sep 12, 2013 #534 نوشته شده توسط titan13: یه بچه ی دختر 14 ماهه اینم یه شعار دیگه (یک گیمر واقعی تا وقتی زندست بازی میکنه) اینم عکس دخترم View attachment 48484 بیشتر... اینم عکس خود اقا امین :d Spoiler Spoiler Spoiler [/URL][/IMG] چقدر شبیه همین موهاتون یه رنگه
نوشته شده توسط titan13: یه بچه ی دختر 14 ماهه اینم یه شعار دیگه (یک گیمر واقعی تا وقتی زندست بازی میکنه) اینم عکس دخترم View attachment 48484 بیشتر... اینم عکس خود اقا امین :d Spoiler Spoiler Spoiler [/URL][/IMG] چقدر شبیه همین موهاتون یه رنگه