سن PS3 داران

به نام خدا
Mr.slim هستم
31 ساله از استان تهران
زن دارم ولی بچه ندارم خدا رو شکر ولی خودم دارم بچه میشم(اطرافیان در اثر خرید پلی میگن)
طی یه حادثه غمناک با پلی استیشن آشنا شدم
از همین زمان بود که گرفتاری های بنده آغاز شد و معتاد شدم. تخت هم برام خریدن بستنم بهش ولی همچنان ترک نکردم
تصمیم به اعتیاد به مواد جدید (PS VIta) رو نیز در سر دارم.
السلام علیکم و رحمت اله و برکاته..
ختم جلشه

رضا هستم 19ساله از استان گلستان شهرستان گنبد کاووس6ماه پیش خریدم همه بازی های هک شده ps3 رو رفتم بعد دیگه اورجینال باز شدم و برای بازی های سونی پول میدم چون بازی های سونی ارزش بازی کردن اورجینال داره هک اش فاز زیاد نمی داد بهم زنده باد سونی

---------- نوشته در 02:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

به نام خدا
Mr.slim هستم
31 ساله از استان تهران
زن دارم ولی بچه ندارم خدا رو شکر ولی خودم دارم بچه میشم(اطرافیان در اثر خرید پلی میگن)
طی یه حادثه غمناک با پلی استیشن آشنا شدم
از همین زمان بود که گرفتاری های بنده آغاز شد و معتاد شدم. تخت هم برام خریدن بستنم بهش ولی همچنان ترک نکردم
تصمیم به اعتیاد به مواد جدید (PS VIta) رو نیز در سر دارم.
السلام علیکم و رحمت اله و برکاته..
ختم جلشه
داداش اطرافیان من هم همین رو میگن میگن پجه شده این ولی میگم من چیز در سونی دیدم که شما هیچ وقت نخواهین دید و در گمراهی هستید فکر کنید من پجه هستم ولی ادم بد یا معتاد ....... که نیستم پدرم هم میگه بازی هرچه می خواهی خرید کن ولی ...نباش

من آرمینم 16سالمه حدود3ماه زندگیم روخریدم تاقبل ازاینکه زندگیم روبخرم در خیابان هازندگی میکردم ودرگمراهی بسرمیبردم اما خداروشکر به راه راست هدایت شدم والان هم درکنارهم به خوبی وخوشی زندگی می کنیم.

منم 20 سالمه از 17 سالگی pS3دارم.. شاید تو این 3 سال کلا 10-15 ساعت بازی کرده باشم:دی سرباز فراری هم هستم:دی...بقیشم بماند شاخ نشی:دی
شاخ میشم ببینم چه میکنی؟

---------- نوشته در 05:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:32 PM ارسال شده بود ----------

کوچیک دوستان بنده حدود 46 سالمه برا دوستانی که روحیه میخوان
کنسول:Atari . sega . gameboy . game cube . nintendo . wii . ps3 . xbox . xbox360 . ps1 . ps2 .3ds .ipad 2 64GB

شاخ میشم ببینم چه میکنی؟

---------- نوشته در 05:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:32 PM ارسال شده بود ----------

کوچیک دوستان بنده حدود 46 سالمه برا دوستانی که روحیه میخوان
کنسول:Atari . sega . gameboy . game cube . nintendo . wii . ps3 . xbox . xbox360 . ps1 . ps2 .3ds .ipad 2 64GB

دمت گرم :D نگفتی بچه کجایی اگه میشه یکم بیشتر در مورد خودت توضیح بده از کجا شروع کردی یا این که اطرافیان چی میگن من 27 سالمه یه پدر بزرگی دارم که 84 سالشه همیشه وقتی من رو پای گیم میبینه میگه از این بازیها چی گیرت میاد منم تا به حال نتونستم توجیهش کنم

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

من هم 30 سالمه
متاهل هستم. به قول خانومم 4 تا زن دارم (همسرم و xbox360 و ps3 و بازي سنتر)
و يه دختر 2 ماهه دارم . و منتظرم بزرگ بشه باهم گيم بزنيم

كنسولهايي كه داشتم
1- اتاري
2- ميكرو
3- سگا
4 - سوني دو
5- كامپيوتر هم كه جاي خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or