سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
من متولد 1370/06/23 هستم.

می گم کسی به شما گیر نمیده با این سن بازی می کنین.من 17سالمه کلی حرف می شنوم هی می گن تو هنوز داری بازی می کنی!!!(بابام می گه تو اخر کور می شی من می دونم:biggrin1:)
ما پنج شنبه ها تا صبح مشغول بازی هستیم
اونایی که متاهل هست نا صبح تلفنی فوش می خورن
اما چه حالی میده
بعضی وقتا هم وسط هفته تا نزدیک صبح بازی می کنیم که روزش من تو شرکت پاچه همزو میگیرم
ضمنا گاهی پدرم میاد میشینه نگاه میکنه
شایان ذکر اسن که ما بیشتر فیفا09 بازی می کنیم

با سلام
من 31 سالمه و ایکس باکس بازی می کنم متاهل هم هستم
معتقدم در کشوری که تفریحات سالم به زور گیر می یاد و یا گرونه بهتره با ایکس باکس اوقات فراغتمونو پر کنیم هرچند عیالمون مخالفه

من تو بچگی بابام اجازه نمی داد در هفته 1 ساعت آتاری بازی کنم.حالا که مستقل شدم.زنم نگرفتم.تنها تو خونه یک حالی میده بشینی XBOX بترکونی

پدر بزرگ خسته بازی با 25 سال سن
خدا وکیلی رفقا میان خونه تیکه میندازن
میگن بچه شدی
ابرو حیثیتمون رفت از وقتی این ایکس باکس و خریدیم
باز کامپیوتر بهتر بود pc که بازی میکردیم ...از یه طرف ننه میگه بیا بریم واست زن بگیرم اینا چیه مال بچهاست
:(
چه زود پیر شدیم
اما خدائیش الن که فکر میکنم میبینم کنسول سگا یه حالی به ما میداد که اینا نمیده با اینهمه دک و پوز و لوازم جانبی و گرافیکهای 3 بعدی انچنانی
اره یه جوارائی مقتضی سنه همین الانش که سگا رو کامپیوتر بازی میکنم با خاطراتش بیشتر حال میکنم
یادمه اونموقع که سگا نداشتیم پولمونو جمع میکردیم 3،4 نفری یه شب تا صبح از کلوپ سگا کرایه میکردیم هییییییییییییییییییییییییی
واقعا یادش به خیر چه روزائی بود

پدر بزرگ خسته بازی با 25 سال سن
خدا وکیلی رفقا میان خونه تیکه میندازن
میگن بچه شدی
ابرو حیثیتمون رفت از وقتی این ایکس باکس و خریدیم
باز کامپیوتر بهتر بود pc که بازی میکردیم ...از یه طرف ننه میگه بیا بریم واست زن بگیرم اینا چیه مال بچهاست
:(
چه زود پیر شدیم
اما خدائیش الن که فکر میکنم میبینم کنسول سگا یه حالی به ما میداد که اینا نمیده با اینهمه دک و پوز و لوازم جانبی و گرافیکهای 3 بعدی انچنانی
اره یه جوارائی مقتضی سنه همین الانش که سگا رو کامپیوتر بازی میکنم با خاطراتش بیشتر حال میکنم
یادمه اونموقع که سگا نداشتیم پولمونو جمع میکردیم 3،4 نفری یه شب تا صبح از کلوپ سگا کرایه میکردیم هییییییییییییییییییییییییی
واقعا یادش به خیر چه روزائی بود

بازی های سگا یک چیز دیگه بودن مخصوصا جوجه ایه(flicky) و فوتبال گزارشگریه یادش بخیر.
کاش مامان ما هم می گفت پاشو بریم برات زن بگیریم:biggrin1:

بازی های سگا یک چیز دیگه بودن مخصوصا جوجه ایه(flicky) و فوتبال گزارشگریه یادش بخیر.
کاش مامان ما هم می گفت پاشو بریم برات زن بگیریم:biggrin1:
من یکی ترجیح میدم مثه شخصیت dade spase بین یه مشت بیگانه گیر بیفتم ولی زن نگیرم
:biggrin1:
عجب جیگری داری تو:eek:

من یکی ترجیح میدم مثه شخصیت dade spase بین یه مشت بیگانه گیر بیفتم ولی زن نگیرم
:biggrin1:
عجب جیگری داری تو:eek:

اونجا می تونی بیگانه ها را ازبین ببری ولی اینجا باید مواظب باشی زن تو را نابود نکنه.:cheesygri
ولی میگن زن بلای خونه هست خدا نکنه خونه ای بی بلا بمونه:biggrin1:(کف کردم عجب چیزی گفتم:laughing:)

سلام
پدر بزرگه همتون خودمم.در سن 35 سالگی هنوز بازی میکنم.;):blushing:
1942 لایو نفسکش:biggrin1:

برادر شماره تا بده تا بگم بابام بهت زنگ بزنه هی نگه تو دیگه بزرگ شدی بازی کردن مال بچه هاست.

سلام دوستان
من 20 سالمه و از ترس بابام که حی بهم تیکه مینداره , دانشگام رو میپیچونم و صبح تا ظهر میشینم پای xbox ام ...... نمی دونی چه حالی میده
از دوستان کسی هست شرایط من رو داشته باشه ؟؟؟؟
با باباهه چی کار کنم ؟
(من اگه یه روز بابا شدم میشینم با بچم 2880 xbox بازی میکنم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or