خوب اين مشخصه که بيشتريا که 360 دارن سنشون بالای 18 هست....
چون بيشتريا که سنشون کمه گرافيکو ، فيريمو اينا چيزی نميدوننن..فقط ميخوان بازی کنن
ولی سن بالاها بيشتر با گرافيک و فيريم بالا حال میکنن........360 بچه بازی که نيست هر کسی داشته باشه !!!..:cheesygri .....jk..من کسی رو ديدم که سن 43 و موقعه آی که xbox360
1.200 بود خريده بود و اون موقع 70 80 تومان پول بازی میداد !!!!
من 21 دانشجويه رشته نرم افزار...تاپيک خوبی به نظر میرسه...
به دل نگیر بابا . پسر دائیم 11 سالشه PS3 داره . بنده خدا یه چیزی گفت . به دل نگیر .با طرز تفکر شما اینکه من 360 خریدم هم پس بچه بازیه ، چون من از سن 12 سالگی اخبار 360 رو دنبال می کرد و در سن 13.5 سالگی خریدمش ، من از سن 8 سالگی بطور تقریبا حرفه ای ساختار قطعات کامپیوتر که مهمترینشون GPU های کارت های گرافیک بود آشنا شدم و آمار تقریبا همه کارتهای گرافیک از اون موقع تا حالا رو دارم! گرافیک هم از همون موقع برام مهم بوده و به محض اینکه می دیدم فریم ریت تصویر میاد پایین سعی می کردم مشکل رو حل کنم و اگر حل نمی شد یا اینکه کلا بازی تو زمان خودش گرافیک پایینی دارش می ذاشتمش کنار ! در ضمن من از کلاس چهارم دبستان تو یک خدمات کامپیوتری کار می کردم! پس می بینید که هیچ ربطی به سن نداره! یا حد اقل ربطش خیلی کمه! و لزوما یکی دلایل انتخابم مشخصات فنی دستگاه بود که با آگاهی از اون فهمیدم چه قدرتی داره و می تونه چه تصاویری رو به ارمغان بیاره! اون موقع هنوز اسکیرین شات های بازی هاش هم پخش نشده بود!
برید از شیاوش جون { بابابزرگ سیاوش :biggrin1: } و NgN { دوست عزیز بده } یاد بگیرید .منم نزدیکهای 23 هستم
سیاوش جون . خودت رو انداختی وسط ها . مگه 360 مال داداشت نیست . لطف کن سن اون رو هم بگومنم 24 سالمه...
{ شوخی کردم }من سنم 16 ولي قد وقوارم درشته از سال 1998 PSone داشتم وبه گرافيك داستان وغيره هم خيلي احميت ميدم