bear14
کاربر سایت
دوست عزیز از بازی هایی مذهبی بشدت حمایت میشه.ا همش برمیگرده به حمایت نکردن
......
دوست عزیز از بازی هایی مذهبی بشدت حمایت میشه.ا همش برمیگرده به حمایت نکردن
چه بخوایم چه نخوایم قبلا کردیم! این تیپ هزینه ها که برای کار های فرهنگی میدن به عده ای خاص، پول من و شماست.حمایت کنید
بازی درایور 1 هم حداقل 4 نفر تردد میکردنمردم عادی تو شهر نیستند؟
تو دقیقه 1.57 چرا هیشکی نیست
حس میکنم اپن وردش شبیه مافیا 2 ست کار خاصی نمیشه کرد
مشکل همینجاس دیگه، چون فقط از این عناوین حمایت میشه بقیه که یکم فکر شده روش و خلاقیت توشون وجود داره هیچی میشن.دوست عزیز از بازی هایی مذهبی بشدت حمایت میشه.
......
من همیشه به قضیه فکر میکردم که چه زوریه بازیسازای ایرانی دنبال بازی های پر خرج یا حتی 3 بعدی برن(در شرایطی که شرکت بزرگ و درست حسابی نیست) و خیلی موافقم با این حرف شما. وقتی بازی هایی مثل undertale هست و موفقه دیگه چرا دنبال ساختن بازی اپن وردنمشکل همینجاس دیگه، چون فقط از این عناوین حمایت میشه بقیه که یکم فکر شده روش و خلاقیت توشون وجود داره هیچی میشن.
ساخت بازی سوم شخص اونم اپن ورد کار یک استدیو بزرگه نه کار 12 نفر، غیر از اینکه وقت تلف میکنن تا فقط یک عنوان مذهبی بسازن و بودجه فرهنگی از بالا بگیرنو بزارن جیبشون تهش چیزی نمیشه.
اگه اینا به فکر صنعت بازیسازی کشور میبودن با عنوانای کوچک تر شروع میکردن یا حداقل مانع جلوی استدیو هایی مثل Dead Mage نمیزاشتن.
میگه Childern of morta رو استیم در کمتر از 24 ساعت هزینه 5 سال استدیو رو درآورده حالا اینا میان بازی مذهبی درست میکنن فقط رو یک پلتفورم (که اونم معلوم نیست بتونن رو استیم بزارنش) بعد میان به پا مردم میوفتن که حمایت کنید از سازنده ایرانی در صورتی که دلیل اصلی خودشونن.
ساخت چنین بازیهایی اصلا احتیاج به حمایت ما نداره.ی کلام بدم اومده ازین جریان و کلافه شدم،ازش هم حمایت نمیکنم