سر انجامی تلخ برای Xbox 360 در ژاپن رقم خورد . "مرگ "

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2630_xbjapan.jpg

طبق خبری که سایت Edge ان را منتشر کرده است کنسول شرکت Microsoft یعنی Xbox 360 دیگر در ژاپن فروش نمیکند و این کنسول هر سال نسبت به سال پیشش افت فروش بسیاری را تجربه میکند . در اصل از همان سال 2005 که مسئولان MS برای معرفی و فروش 360 قدم به سرزمین ژاپن گزاشتن دچار مشکل بودند و شناساندن این کنسول به مردان چشم بادامی به این آسانی ها هم نبود . از رنگ تا حرف اول دستگاه X برای مردان ژاپن خوشایند نبود و همین امر باعث خوب فروخته نشدن این کنسول در انجا بود .

بالاترین فروشن این دستگاه به گفته MS در ژوئن سال 2005 بود است که توانست 1.5 میلیون فروش داشته باشد که بعد از ان فروش 360 روبه نزول رفت و چیزی که شد طبق امار ارائه شده فروش این دستگاه نسبت به سال گذشته 46.7 درصد افت داشته و فقط توانسته 72,721 فروش داشته باشد ؛ و همین رکود خرید فروش در ژاپن باعث شده است تا فروشندگان این دستگاه از فروش 360 دست بردارند ، یکی از بزرگترین فروشندگان 360 در ژاپن یعنی Geo در طی خبری اذعان کرد دیگر به فروش این دستگاه در ژاپن دست نمیزند و در تایید گفتار این خرده فروش نیز Yamada Denki که فروشنده لوازم الکترونیکی در ژاپن میباشد نیز همین تصمیم را در مورد فروش 360 در ژاپن گرفته است .

اوضاع در ژاپن به هیچ وجه به وقف مراد 360 نیست و فروشندگان کوچک نیز از این امر ناراضی هستند و به فروش کنسول و بازیهای 360 به صورت معامله ای پرداخته اند تا بتوانند اجناس خود را به فروش برسانند ؛ که در مثال میتوان به این اشاره کرد که خیلی از بازیهای بزرگ X 360 در ژاپن فقط با قیمت 100 ین یعنی 1.30 دلار فروخته میشود و حتی گفته میشود باندل این دستگاه که برای بازی Halo: Reach بود با قیمتی 130 دلار به فروش رفته است .

هیچ وقت بازار ژاپن برای MS خوب و درامد زا نبود و در این اواخر میتوان گفت MS نتوانست بازار ژاپن را بدست اورد و در این کشور با شکست مواجه شد .
شایان ذکر است کنسول PS3 نیز نسبت به سال گذشته افت داشته است که افت این کنسول نسبت به سال پیش 17.1 درصد بوده است .

Edge

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
حالا گفتیم TGS امسال استاد ساکاگوچی میاد 2 تا IP ـه هلو در حد Blue Dragon انحصاری 360 تایید می کنه و همچین می دمه به روح 360 ولی زهی خیال باطل ...:((
پ.ن : اصلی ترین دلیل فروش افتضاحه 360 آمریکایی بودنشه و لا غیر !
دلایل زیادی داره امرکایی بودن فقط یکیشه x تو ژاپن سبل مرگه ژاپونی ها هم کم خرافاتی نیستن نداشتن بازی ای که با سلقه ی اونا جور دربیاد هم هست

چه اهمیتی داره؟:دی 360 تو ماه نوامبر پارسال در آمریکا (یعنی فقط تو یک ماه) به اندازه کل فروشش تو ژاپن فروخت. حالا نخرن، یه عده هم خوشحال شن:دی اهمیتی نداره.

تعصب؟!!!خرید جنس تولید وطن؟؟چی میگین؟
مثلا آیفون توی ژاپن فروشش کمه؟
خوب پستم رو بخونید بعد بحث های جهان سومی تعصب و حمایت از تولید داخلی رو وسط بکشید.
قبل از هر چیزی بگم پست من هیچ ارتباطی با PS3 VS X360 نداره.در زمینه گیم این دو کنسول رقابت سختی دارند.این پست فقط و فقط در ارتباط با فروش کم 360 توی ژاپن هست.
چرا فروش 360 نسبت به PS3 کمتر بود؟بهتره بدونیم ژاپن (همچنین کره)متفاوت با اکثر کشورهای جهان هست.مردم این کشور عاشق تکنولوژی هستند.مهمترین دلیل فروش کم 360،پیشرفته بودن PS3 نسبت به 360 بود.
چیزایی که اکثرمون میدونیم:
1-پخش بلوری در سال 2006
2-دسته های بی سیم بلوتوث با شارژ داخلی در برابر دسته بی سیم رادیویی بدون شارژر داخلی
3-وایرلس
4-ظرفیت هارد بیشتر
5-قابلیت پخش فیلم های سه بعدی و قدرت پخش مالتی مدیا
6-سرعت شبکه یک گیگابیت در برار سرعت 100مگابیت(توجه کنید که ژاپن ارزونترین و پرسرعت ترین میانگین اینترنت جهان رو در اختیار داره.مثلا آمریکا رتبه هفتم هشتم رو داره)
5-و حتی طرحی بدنه فضایی تر و ژاپنی پسند

اگر سخت افزار این دو کنسول رو عوض میکردیم شک نکنید که عنوان تاپیک میشد فروش کم PS3 در ژاپن.چرا که ژاپن کشوریه که تو سال 1990 تلویزیون Full HD میفروشن.عموما پذیزای تکنولوژی جدید هستند.رجوع شود به تفاوت استقبال از 3g تو ژاپن و آمریکا.
بحث نینتندو رو کلا جدا کنیم چون wii همه جا پرفروش بود.
بازم تکرار میکنم،هیچ مقایسه ای در زمینه گیمینگ ما بین PS3 و 360 نکردم.فقط ارتباط تکنولوژی ساخت و سلیقه ژاپن.بحث رو کسی عوض نکنه

بابت خبر خیلی خوشحال شدیم ، از وقتی مایکروسافت کنسول بازی ساخت ، بازی های ژاپنی و خاطره انگیز فراموش شد
امید وارم دوباره با شکست مایکروسافت توی ژاپن بازی های سنتی ژاپنی و بازی های beat em up دوباره به دنیای بازی ها برگرده !
خیلی خوشحالم از این خبر>:d

خوب پستم رو بخونید بعد بحث های جهان سومی تعصب و حمایت از تولید داخلی رو وسط بکشید.
قبل از هر چیزی بگم پست من هیچ ارتباطی با PS3 VS X360 نداره.در زمینه گیم این دو کنسول رقابت سختی دارند.این پست فقط و فقط در ارتباط با فروش کم 360 توی ژاپن هست.
چرا فروش 360 نسبت به PS3 کمتر بود؟بهتره بدونیم ژاپن (همچنین کره)متفاوت با اکثر کشورهای جهان هست.مردم این کشور عاشق تکنولوژی هستند.مهمترین دلیل فروش کم 360،پیشرفته بودن PS3 نسبت به 360 بود.
1-پخش بلوری در سال 2006
2-دسته های بی سیم بلوتوث با شارژ داخلی در برابر دسته بی سیم رادیویی بدون شارژر داخلی
3-وایرلس
4-ظرفیت هارد بیشتر
6-سرعت شبکه یک گیگابیت در برار سرعت 100مگابیت(توجه کنید که ژاپن ارزونترین و پرسرعت ترین میانگین اینترنت جهان رو در اختیار داره.مثلا آمریکا رتبه هفتم هشتم رو داره)

اگر سخت افزار این دو کنسول رو عوض میکردیم شک نکنید که عنوان تاپیک میشد فروش کم PS3 در ژاپن.چرا که ژاپن کشوریه که تو سال 1990 تلویزیون Full HD میفروشن.عموما پذیزای تکنولوژی جدید هستند.رجوع شود به تفاوت استقبال از 3g تو ژاپن و آمریکا.
بازم تکرار میکنم،هیچ مقایسه ای در زمینه گیمینگ ما بین PS3 و 360 نکردم.فقط ارتباط تکنولوژی ساخت و سلیقه ژاپن.بحث رو کسی عوض نکنه

Wii از 2007 تا 2010 چرا انقدر فروخت پس ؟ 4 برابر PS3 تو ژاپن !؟ طراحی بدنش فضایی بود ؟ یا چی ؟ تکنولوژی و بلو ری و بازیهای HD ؟

DS چرا بیشتر از PSP میفروخت و الان هم فروش خوبی داره ؟ تکنولوژی ؟

Wii از 2007 تا 2010 چرا انقدر فروخت پس ؟ 4 برابر PS3 تو ژاپن !؟ طراحی بدنش فضایی بود ؟ یا چی ؟ تکنولوژی و بلو ری و بازیهای HD ؟

DS چرا بیشتر از PSP میفروخت و الان هم فروش خوبی داره ؟ تکنولوژی ؟

این دو تا کنسول دقیقا همون چیزی که ژاپنی جماعت میپسنده دارن ارائه میکنن....

کار برخی از اعضای بازی سنتر به جایی رسیده که بازار ژاپن و مردم اونجارو احمق و خودمون روفهمیده میدونن با وضع دنیای گیممون و وضع خرید بازیمون :|

فهمیده نمیدونن! خوب هر کشوری و هر مملکتی با فرهنگ خودشون دارن هرکاری رو انجام میدن

مثلا تو کشور ما بیشتر گیم رو تو گرافیک خلاصه میکنیم ولی تو کشورهای آسیای شرقی مخصوصا ژاپن بیشتر گیم پلی و هیجان مدنظر هست تا گرافیک!!! همچنین وجود کنسول Wii و شرکت Nintendo

طبیعی هم هست که بیشتر میلشون به سمت Nintendo باشه...

1-پخش بلوری در سال 2006
3-وایرلس
4-ظرفیت هارد بیشتر

من که با این دلایل، کاملا قانع شدم:d
فقط دوست من میشه بگی پس چرا x360 تو ژاپن بیشتر داره با ps2 نسل قبلی رقابت میکنه تا ps3. همونطور که تو صفحه اول اشاره کردم، تو این هفته فروش x360 از ps2 هم کمتر بود تو ژاپن!!
نکنه ps2 هم بلوری پخش میکنه یا قابلیت پخش سه بعدی داره و ما خبر نداشتیم:-/

ماشالا شور و شعف فراوان به خاطر خبر از بعضی از پستها میباره:دی
من از تمامی مردم ژاپن تشکر میکنم که با این کارشون باعث خوشحالی این عزیزان شدن>:d

فكر كن پيكان رو برداري بري المان بخواي بفروشيش (جلو بهترين كمپاني هاي توليد اون كالاي بخصوص)
كنسولش از هيچ نظر شبيه كنسولي نيست كه در "ژاپن" ديزاين شده !!
چه توقعي داره؟؟

بازیهاش شده 1.30 دلار.جمع کنیم بریم یه سفر ژاپن یه گونی بازیو یه وانت کنسول بخریم بیاریم تهران 40 برابر بفروشیم.ولی خدایی 1.30 دلار آدامس میدن ؟.داره به مایکرو توهین میشه اونجا
بعضی از دوستان هم شورشو در اوردن.یه کنسوله واسه یه کشوره دیگه تو یه کشوره دیگه نفروخته بعد ما اینجا داریم جلز و ولز میزنیم براشون.اصن به ماچه نفروخته یا فروخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or