سر انجامی تلخ برای Xbox 360 در ژاپن رقم خورد . "مرگ "

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2630_xbjapan.jpg

طبق خبری که سایت Edge ان را منتشر کرده است کنسول شرکت Microsoft یعنی Xbox 360 دیگر در ژاپن فروش نمیکند و این کنسول هر سال نسبت به سال پیشش افت فروش بسیاری را تجربه میکند . در اصل از همان سال 2005 که مسئولان MS برای معرفی و فروش 360 قدم به سرزمین ژاپن گزاشتن دچار مشکل بودند و شناساندن این کنسول به مردان چشم بادامی به این آسانی ها هم نبود . از رنگ تا حرف اول دستگاه X برای مردان ژاپن خوشایند نبود و همین امر باعث خوب فروخته نشدن این کنسول در انجا بود .

بالاترین فروشن این دستگاه به گفته MS در ژوئن سال 2005 بود است که توانست 1.5 میلیون فروش داشته باشد که بعد از ان فروش 360 روبه نزول رفت و چیزی که شد طبق امار ارائه شده فروش این دستگاه نسبت به سال گذشته 46.7 درصد افت داشته و فقط توانسته 72,721 فروش داشته باشد ؛ و همین رکود خرید فروش در ژاپن باعث شده است تا فروشندگان این دستگاه از فروش 360 دست بردارند ، یکی از بزرگترین فروشندگان 360 در ژاپن یعنی Geo در طی خبری اذعان کرد دیگر به فروش این دستگاه در ژاپن دست نمیزند و در تایید گفتار این خرده فروش نیز Yamada Denki که فروشنده لوازم الکترونیکی در ژاپن میباشد نیز همین تصمیم را در مورد فروش 360 در ژاپن گرفته است .

اوضاع در ژاپن به هیچ وجه به وقف مراد 360 نیست و فروشندگان کوچک نیز از این امر ناراضی هستند و به فروش کنسول و بازیهای 360 به صورت معامله ای پرداخته اند تا بتوانند اجناس خود را به فروش برسانند ؛ که در مثال میتوان به این اشاره کرد که خیلی از بازیهای بزرگ X 360 در ژاپن فقط با قیمت 100 ین یعنی 1.30 دلار فروخته میشود و حتی گفته میشود باندل این دستگاه که برای بازی Halo: Reach بود با قیمتی 130 دلار به فروش رفته است .

هیچ وقت بازار ژاپن برای MS خوب و درامد زا نبود و در این اواخر میتوان گفت MS نتوانست بازار ژاپن را بدست اورد و در این کشور با شکست مواجه شد .
شایان ذکر است کنسول PS3 نیز نسبت به سال گذشته افت داشته است که افت این کنسول نسبت به سال پیش 17.1 درصد بوده است .

Edge

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
یکی از دلایل هم میتونه این باشه که PS3 از نسل قبلی هم پشتیبانی میکنه و کسی که تو خوده ژاپن هم شاید زیاد نتونسته بوده نسل قبل رو خوب تجربه کنه ترجیح داده که به سمت پلی 3 بره. یادمون نره زمان عرضه PS3 این دستگاه ارزون ترین دستگاه پخش بلوری بود. تو اون گزارش هم اشاره شده که بیشترین فروش 360 مربوط به همون سال های اول رونمایی و لانچش مربوط میشه و اینکه 360 در ابتدا مشکلات فنی داشت { پلی 3 هم داشت نه به اندازه 360 } و این هم عوامل و سایر عوامل باعث میشه که نتونه فروشی که مد نظرش بود رو داشته باشه. از دوستان بازی سنتری یه سوال دارم. تو همین ایران خودمون و نسل قبلی اگر میومدن جلوی شما ایکس باکس و سایر کنسول ها رو میزاشتن کدوم رو انتخاب میکردین؟ خاطرات و تجربه های کنسولی شما قبل از وارد شدن مایکروسافت به این عرصه روی چه کنسول های بوده؟ مایکروسافت واقعا راه سختی رو پیش رو داشت نه تنها در ژاپن بلکه در کل دنیا. در هر صورت هیچ گاه تک بعدی نگاه نکنیم. حتی اگر یه مساله رو از چند دید بهش نگاه میکنیم سعی کنیم که زوایای بیشتری رو تحت پوشش قرار بدیم.

بدرود.

سیاست های مایکروسافت هم در این فروش موثره . مثلا هر وقت که یه بازی JRPG انحصاری برای ایکس باکس منتشر میکرد فروش ایکس باکس بالا میرفت . ولی مایکروسافت روند انتشار اینجور بازی ها رو خیلی ادامه نداد .

راستی بچه ها کسی از استاد ساکاگوچی و استودیوی Mistwakerخبری ناره ؟؟؟

Wii از 2007 تا 2010 چرا انقدر فروخت پس ؟ 4 برابر PS3 تو ژاپن !؟ طراحی بدنش فضایی بود ؟ یا چی ؟ تکنولوژی و بلو ری و بازیهای HD ؟

DS چرا بیشتر از PSP میفروخت و الان هم فروش خوبی داره ؟ تکنولوژی ؟
خوبه توی پستم جوابت رو داده بودم.به دلایلی که wii همه جا داشت خوب میفروخت و این یه استثنا بود(بازی های انحصاری و کنترلر جدید و...)همچنین بازار wii از بازار 360 و PS3 جدا بود.
ولی 360 و PS3 از لحاظ بازی تقریبا مساوی بودند.رقابت رو زمانی PS3 برنده شد که چشم بادومی ها رفتند سراغ تکنولوژی بهتر.احتمالا کره هم شبیه به همین اتفاق خواهد افتاد.
به دلایل همیشگی میدونم دنبال یه نقض میگردی که با مثال جواب بدی.امیدوارم بدونی که تمثیل در بحث هیچ ارزشی نداره.

داداش رضا ژاپني چشم تنگ تا وقتي سوني جلو چشمشه معلومه طرف اين نميره !!
فن هايي هم كه ما توي اين سايت داريم و تو سر و كله هم ميزنن 70% ـشون به خاطر هك شدن ايكس باكس و ارزوني بازي هاش سراغش رفتن و كم كم فن شدن
نمونش خود من كه عين سگ پشيمون شدم چرا نرفتم سراغ پي اس ...
اگر هيچوقت هكي در كار نبود و همه اوريج خور بودن بهتتون ميگفتم چند درصد از اعضاي اين سايت كه خودشون رو به خاطر ايكس باكس تيكه پاره ميكنن ميرفتن سراغ پي اس !!!

آمارات 100 درصد اشتباه هست ..!

اگر حرف تو درست بود الان PS3 باید از لحاظ فروش جلو میزد ولی باز هم با وجودی که 30 درصد خریداران PS3 اون رو به عنوان بلوری پلیر تهیه میکنن باز هم 5 میلیون فروشش از 360 کمتره..

مطمئن باش برتری 360 تو این نسل ثابت شده هست فقط چون بعضی ها خاطرات شیرینی با PS1 و PS2 داشتن عواطفشون اجازه تغییر ساختاری به ذهنشون نمیده..:d

نمونش خود من كه عين سگ پشيمون شدم چرا نرفتم سراغ پي اس ...

خدا رو شکر نرفتی طرفش وگرنه مثل الان من گیم زده میشدی..
الان دو هفته هست Crysis 2 توی دستگاه هست ولی روزی بیشتر از 10 دقیقه هم نمیتونم بازیش کنم اصلا این دستگاه دافعه داره..

• Like
Reactions: Polaris
1-پخش بلوری در سال 2006
2-دسته های بی سیم بلوتوث با شارژ داخلی در برابر دسته بی سیم رادیویی بدون شارژر داخلی
3-وایرلس
4-ظرفیت هارد بیشتر
5-قابلیت پخش فیلم های سه بعدی و قدرت پخش مالتی مدیا
6-سرعت شبکه یک گیگابیت در برار سرعت 100مگابیت(توجه کنید که ژاپن ارزونترین و پرسرعت ترین میانگین اینترنت جهان رو در اختیار داره.مثلا آمریکا رتبه هفتم هشتم رو داره)
5-و حتی طرحی بدنه فضایی تر و ژاپنی پسند
این دلیل آخر حس نمیکنی خنده داره؟ مثلا یارو فکر میکنه چون طراحی ps3 خوبه برم یدونه بخرم؟مثلا اگه PS2 زیبا تر میشد بیشتر میفروخت؟
دیگه هر چیزی رو به عنوان برتری حساب نکنیم بهتره.:)

خوبه توی پستم جوابت رو داده بودم.به دلایلی که wii همه جا داشت خوب میفروخت و این یه استثنا بود(بازی های انحصاری و کنترلر جدید و...)همچنین بازار wii از بازار 360 و PS3 جدا بود.
ولی 360 و PS3 از لحاظ بازی تقریبا مساوی بودند.رقابت رو زمانی PS3 برنده شد که چشم بادومی ها رفتند سراغ تکنولوژی بهتر.احتمالا کره هم شبیه به همین اتفاق خواهد افتاد.
به دلایل همیشگی میدونم دنبال یه نقض میگردی که با مثال جواب بدی.امیدوارم بدونی که تمثیل در بحث هیچ ارزشی نداره.

فقط خواستم بگم اینکه بگی ژاپنی ها عاشق تکنولوژی هستن پس PS3 رو انتخاب کردن رو نمیشه به عنوان دلیل قبول کرد ! اگر اینجور بود چرا نسل پیش PS2 رو به Xbox ترجیح دادن ؟ مگه Xbox تکنولوژیش از PS2 بالاتر نبود ؟ مشکل این هست که یه دلیلی 100% وجود داره که 360 و مایکرو در ژاپن موفق نبودن ولی این دلیلی اونی نیست که شما آوردین ! بحث منطقی داریم میکنیم دیگه !

مثلاً میگفتین برند سونی بیشتر در ژاپن طرفدار داره ! یا اینکه با بازیهای انحصاری سونی بیشتر سازگاری دارن ( هر چند نمیدونم خود کیلزون و GoW و آنچارتد و ... چقدر فروش دارن تو ژاپن ) ولی مثلاً GT یه بازی کاملاً پر طرفدار هست تو ژاپن ! این میتونه یه دلیل باشه ! یا مثلاً اینکه FFVXIII در انحصار سونی هست ! یا اینکه خیلی از عناوین ژاپنی پسند بیشتر روی PS3 میان تا 360 و امثال اینها باعث میشن این کنسول تو ژاپن فروش بهتری داشته باشه ! و یا اینکه ژاپنی ها فرهنگ خاصی دارن که مایکرو نتونسته درک کنه ( تو یه مصاحبه از قول یه ژاپنی معروف در زمینه گیم خونده بودم که الان اسمش یادم نیست ) گفته بود ژاپنی ها به این که صرفاً گفته بشه این جنس بهتر هست واکنش نشون نمیدن ! باید حتماً گفته بشه به این دلیل به این دلیل و ... و با این مزایا این جنس بهتر هست و بیشتر بکارتون میاد !

ولی الان جمله Just It Do Everything !!! شده ملکه ذهن خیلی از کاربرهای غربی ( و حتی ایرانی ) و فقط با خود این جمله کلی حال میکنن ! فرهنگ یه چیز تأثر گذار هست در زمینه بازار یابی و فروش ! حالا برین تو آمریکا میبینین با اینکه سونی شعبه آمریکا هم داره و سرش تو کاره باز نمیتونه به مایکروسافت برسه در زمینه مارکتینگ و فروش و ... چرا ؟ شناختی که مایکرو از فرهنگ آمریکا داشته و داره !

مشکل این هست که هر کس میخواد تعبیر خودش رو بکنه از این اتفاق و تعابیر بقیه رو میگه غلطن ( ممکنه در مورد من هم صدق کنه اگر بخوام از بیرون به خودم نگاه کنم ) برای همین الان که نظرم رو گفتم دیگه دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم !

عجب!
واقعا سونی بازی های ژاپنی پسند رو حمایت کرده عجیب هم نیست که باید فروش بالایی داشته باشه نسبت به x360 تو ژاپن.
اینم موافقم اگه x360 هک نمی شد اینقدر طرفدار تو اینجا نداشت

اگر حرف تو درست بود الان PS3 باید از لحاظ فروش جلو میزد ولی باز هم با وجودی که 30 درصد خریداران PS3 اون رو به عنوان بلوری پلیر تهیه میکنن باز هم 5 میلیون فروشش از 360 کمتره..
الان این 30 درصد رو از کجا اوردی؟!
اون 5 میلیون هم امارهای سونی و مایکروسافت با اختلاف 1.5 ماه اعلام شده یعنی اختلافشون از این کمتره در ضمن این میزان اختلاف باقی مانده رو هم مدیون 6-5 میلیون کنسولی هست که در یک سال اول عرضه فروخته وگرنه در بازه زمانی مساوی (از زمانی که PS3 عرضه شده) تا به الان PS3 موفق تر هم بوده.

غرور و تعصب ژاپنی ها بر روی محصولات خودشون همیشه زبان زد بوده... البته یه مساله دیگه ای هم هست و اونم اینه که ژاپنی ها کلا سر لج و دشمنی با مایکروسافت و خود کشور امریکا دارن!...مایکروسافت تعداد بی شماری JRPG برای کنسول خودش در ژاپن ساخت و خیلی از عناوین دیگر رو هم از انحصار سونی درآورد. ولی نتونست باعث شکسته شدن تعصب چشم بادومی ها بشه!

غرور و تعصب ژاپنی ها بر روی محصولات خودشون همیشه زبان زد بوده... البته یه مساله دیگه ای هم هست و اونم اینه که ژاپنی ها کلا سر لج و دشمنی با مایکروسافت و خود کشور امریکا دارن!...مایکروسافت تعداد بی شماری JRPG برای کنسول خودش در ژاپن ساخت و خیلی از عناوین دیگر رو هم از انحصار سونی درآورد. ولی نتونست باعث شکسته شدن تعصب چشم بادومی ها بشه!
تعصب و اینا روی تولیدات خودشون هست ولی اون قسمتی که بولد کردم دقیقاً بر عکسه اتفاقاً خیلی به آمریکایی ها علاقه دارن (نه به بازی و اینا ها کلاً ملت اونجا :دی ) :دی

اوه میشه 10 تا از عناوین بی شمار JRPG مایکروسافت رو نام ببری؟
شما اگه فلان کشور در زمان جنگ جهانی توی کشورت بمب اتم انداخته بود، بازم ازش حمایت میکردی؟
جدا یه حرفایی میزنید شک میکنم آیا واقعا تو این دنیا زندگی میکنید یا نه!

این دلیل آخر حس نمیکنی خنده داره؟ مثلا یارو فکر میکنه چون طراحی ps3 خوبه برم یدونه بخرم؟مثلا اگه PS2 زیبا تر میشد بیشتر میفروخت؟
دیگه هر چیزی رو به عنوان برتری حساب نکنیم بهتره.:)
مطمئنا بهتر از دلایلی مثل مبارزه با امپریالیست و حمایت از مصرف داخلی و تعصب و عرق ملی بود...
احیانا میدونی که کنسول رو بزرگ ها نمیخرن...ممکنه با یه بچه 7 8 ساله طرف باشی.
فقط خواستم بگم اینکه بگی ژاپنی ها عاشق تکنولوژی هستن پس PS3 رو انتخاب کردن رو نمیشه به عنوان دلیل قبول کرد ! اگر اینجور بود چرا نسل پیش PS2 رو به Xbox ترجیح دادن ؟ مگه Xbox تکنولوژیش از PS2 بالاتر نبود ؟ مشکل این هست که یه دلیلی 100% وجود داره که 360 و مایکرو در ژاپن موفق نبودن ولی این دلیلی اونی نیست که شما آوردین ! بحث منطقی داریم میکنیم دیگه !

مثلاً میگفتین برند سونی بیشتر در ژاپن طرفدار داره ! یا اینکه با بازیهای انحصاری سونی بیشتر سازگاری دارن ( هر چند نمیدونم خود کیلزون و GoW و آنچارتد و ... چقدر فروش دارن تو ژاپن ) ولی مثلاً GT یه بازی کاملاً پر طرفدار هست تو ژاپن ! این میتونه یه دلیل باشه ! یا مثلاً اینکه FFVXIII در انحصار سونی هست ! یا اینکه خیلی از عناوین ژاپنی پسند بیشتر روی PS3 میان تا 360 و امثال اینها باعث میشن این کنسول تو ژاپن فروش بهتری داشته باشه ! و یا اینکه ژاپنی ها فرهنگ خاصی دارن که مایکرو نتونسته درک کنه ( تو یه مصاحبه از قول یه ژاپنی معروف در زمینه گیم خونده بودم که الان اسمش یادم نیست ) گفته بود ژاپنی ها به این که صرفاً گفته بشه این جنس بهتر هست واکنش نشون نمیدن ! باید حتماً گفته بشه به این دلیل به این دلیل و ... و با این مزایا این جنس بهتر هست و بیشتر بکارتون میاد !

ولی الان جمله Just It Do Everything !!! شده ملکه ذهن خیلی از کاربرهای غربی ( و حتی ایرانی ) و فقط با خود این جمله کلی حال میکنن ! فرهنگ یه چیز تأثر گذار هست در زمینه بازار یابی و فروش ! حالا برین تو آمریکا میبینین با اینکه سونی شعبه آمریکا هم داره و سرش تو کاره باز نمیتونه به مایکروسافت برسه در زمینه مارکتینگ و فروش و ... چرا ؟ شناختی که مایکرو از فرهنگ آمریکا داشته و داره !

مشکل این هست که هر کس میخواد تعبیر خودش رو بکنه از این اتفاق و تعابیر بقیه رو میگه غلطن ( ممکنه در مورد من هم صدق کنه اگر بخوام از بیرون به خودم نگاه کنم ) برای همین الان که نظرم رو گفتم دیگه دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم !
علت قبلی رو وقتی جواب دادم دقیقا رفتی سراغ PS2 و XBOX.
به نظرت XBOX جای دیگه ای موفق بود که بخواد توی ژاپن موفق باشه؟نمیشه سراغ این علت رفت.ولی در حال حاضر هر دو کنسول توی همه جا فروش خوبی دارند به جز ژاپن،که یکی از این دو،بشدت ضعیف میفروشه.
اما در مورد مقایشه 360 و PS2،مسلما خریدار این دو از دو قشر متفاوت هستند و هیچ ربطی ما بین این دو نیست.فروش ضعیف 360 اونو به جایگاه PS2 اورده و گرنه در هیچ حالتی این دو قابل قیاس نیستند.(قیاس مع‌الفارق یا مغالطه تمثیل)
درکل مغالطه ای که شد "مغالطه عدم دقت برای گمراه سازی" بود.
MS واقعا توی ژاپن تلاش میکرد.از کاهش قیمت تا باندل های جذاب و بازی های انحصاری.....پس نمیشه مطلقا علت رو در بازی های ارائه شده جستجو کرد.اونهم این همه تفاوت در فروش...از طرف دیگه 360 از همون اول با ورود PS3 مشکل فروش داشت.اونم تو زمانی که هنوز کسی چیزی از PS3 ندیده بود.
الان هم که دیگه به نظرم سونی هم زیاد توی بازار ژاپن زور نمیزنه.شاید یه جورایی بازی ساز ها با دیدن IB کم 360 تمایل کمتری نشون میدن یا بعبارتی دیگه سونی الان واسه انحصاری کردن نیاز به تلاش کمتری داره.MS هم دیگه تلاش زیادی نمیکنه.چون قبلا نتیجه ای نگرفت.
ولی "خاطره خوب از PS2 و پلی استیشن" میتونه یه دلیل خوب و محکم باشه.شاید مهمترین دلیل در ژاپن(اما جاهای دیگه زیاد تاثیر نداشت)....همونطور که استفاده از "تکنولوژی جدیدتر و امکانات سخت افزاری بیشتر" میتونه توی ژاپن جذاب تر از هر جای جهان باشه.به قول خودت:
باید حتماً گفته بشه به این دلیل به این دلیل و ... و با این مزایا این جنس بهتر هست و بیشتر بکارتون میاد !
اما فوکوس کردن روی جرف من و سعی در نقض کردنش با اوردن تمثیل بیشتر و دور از واقعیت یا کم اثرتر،گفتگو رو از مباحثه خارج و وارد مناظره دو نفره میکنه.
واقعا واسم عجیبه اگر بخوای این خصلت کره ای ژاپنی ها رو زیر سوال ببری.چرا فروش BD اینقدر توی ژاپن بالا بود؟چرا همون اوایل LCD توی ژاپن اینقدر مورد استقبال قرار گرفت؟چرا بیشتر آمریکایی ها تا مدت ها از امکانات بیشمار 3g فقط از ُSMS استفاده میکردند و در حالیکه تو ژاپن و کره علاوه بر اینترنت از تماس تصویری اونقدر استقبال شد.(هنوز واسم جای سواله که اصلا چرا اینقدر به تماس تصویری علاقه مند هستند در حالی که خودم اعتقادی بهش ندارم)با این حال همه اینها بعنوان استدلال میتونه غیر قابل قبول باشه.فراموش نکن انسان میتونه تا بی نهایت مثال نقض ییاره و به هر استدلالی درست یا غلطی حمله کنه.توی بازیسنتر هم بستگی به سن طرف داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or