i am dead
کاربر سایت
نه
نه
لوستری که بالاسر ویلیام هست، از 5 تا Pearl تشکیل شده که مشابه 5 تا Pearl هستند که دلورس از پارک با خودش دزدید.نه
نکته تصاویر تیتراژ چیه؟
در حد فرضیه هست اما اگه به فریم اول نگاه کنید میبینید یه چیزی شبیه Pearl هست که تو اون مایع ای که هاست ها ازش ساخته میشن غلتیده شده. اگه دقت کنی 4 قسمت شده و تو یکیش اسم بازیگر شارلوت نوشته شده که یعنی شارلوت یکی از 4 هاستی هست که دلورس ساخته و خودش توشونه!نکته تصاویر تیتراژ چیه؟
در رابطه با عکس آخر, MIB مگه آخرای فصل قبل نفهمیده بود هاست هستش؟ چیزی یادم نیست, شاید کلا دارم اشتباه میگمدر حد فرضیه هست اما اگه به فریم اول نگاه کنید میبینید یه چیزی شبیه Pearl هست که تو اون مایع ای که هاست ها ازش ساخته میشن غلتیده شده. اگه دقت کنی 4 قسمت شده و تو یکیش اسم بازیگر شارلوت نوشته شده که یعنی شارلوت یکی از 4 هاستی هست که دلورس ساخته و خودش توشونه!
اگه با همین فرضیه بریم جلو و در نظر بگیریم که تیتراژ دیتیل زیادی بهمون میده، بقیش هم فرضیه هایی هست که بر این اساس میشه داد.
اونو متوجه شدم فکر کردم داری اون چراغ رو میگیدر حد فرضیه هست اما اگه به فریم اول نگاه کنید میبینید یه چیزی شبیه Pearl هست که تو اون مایع ای که هاست ها ازش ساخته میشن غلتیده شده. اگه دقت کنی 4 قسمت شده و تو یکیش اسم بازیگر شارلوت نوشته شده که یعنی شارلوت یکی از 4 هاستی هست که دلورس ساخته و خودش توشونه!
اگه با همین فرضیه بریم جلو و در نظر بگیریم که تیتراژ دیتیل زیادی بهمون میده، بقیش هم فرضیه هایی هست که بر این اساس میشه داد.
نه معلوم نشد. الانم معلوم نیست.در رابطه با عکس آخر, MIB مگه آخرای فصل قبل نفهمیده بود هاست هستش؟ چیزی یادم نیست, شاید کلا دارم اشتباه میگم![]()
نه کل نکتش همین بود.
داستان خیلی نزدیک به person of interest شده البته از روش دیگهاین اپیزود 5 طوری بود که آدم فکر می کرد دیمون لیندلوف به صورت ناشناس تو نوشتن اش دست داشته
سریال قشنگ داره لایه لایه پیچیده تر و جهان شمول تر و گسترده ترمیشه . شباهت هایی هم با لاست پیدا کرده
بدون شک المان های مشترک از کارهای قبلی سازنده ها تو سریال زیاده . ولی خب سراک گذشته اش قشنگ من رو یاد جیکوب در لاست می اندازهداستان خیلی نزدیک به person of interest شده البته از روش دیگه
کلا دو تا شرکت رو با هم قاطی کردید. یه شرکت delos هست که همون شرکتی هست که westworld رو داره که سهامدار اصلیش هم ویلیام (مرد سیاه پوش) هست. یه شرکت هم هست incite که این شرکت تو این فصل معرفی شد که سراک با برادرش اون دستگاه رو برا این شرکت ساخته.فقط منم که داستان داره برام لوس و ناامید کننده پیش میره؟
کلا یهو فاز داستان خیلی عوض شدش و یه سری سوالهای بزرگ برام ایجاد کرده. مثلا دلورسی که فصل قبل دیدیم با دلورسی که الان داریم میبینیم تفاوتهای زیادی داره. دلورس فصل قبل میخواست انسانها رو از صحنه خارج کنه و نسل خودشون رو قدرت مطلق بکنه. ولی الان داره فقط به جنگ با دلوس میره تا انسانها رو "آزاد" کنه. بعد اصلا دلورس از کجا فهمید که درون دلوس چه خبره و چه دستگاهی اونجا هست که داره سرنوشت آدمها رو پیش بینی میکنه اونم در حالی که بقیه انسانها ازش خبر ندارن؟
در فصل قبل فهمیدیم که وجود وست ورلد در اصل برای تحلیل آدمها و بدست آوردن اطلاعات ساختاریشون بوده( که البته همینم بنظرم با یه سری مسائل در فصل اول تناقض داره). در این فصل هم دیدیم که دلوس دستگاهی داره که همه رفتارهای آدمها رو کنترل میکنه و با دقت بسیار زیادی آینده رو پیش بینی میکنه. خب آیا چنین چیزی به این معنی نیست که دلوس شناخت بسیار کاملی از ساختار انسانها داره که میتونه اینطوری پیش بینی بکنه؟ پس چه معنی داره که سراک دنبال اطلاعات وست ورلد برای شناخت انسانها باشه وقتی خودش پیشرفته ترین دستگاه پیش بینی بشر رو داره؟
و یه چیزی که شاید من درست متوجه نشدم، مگه سراک و برادرش اون دستگاه پیش بینی رو نساختن؟ پس چطوری الان سراک به دنبال به دست آوردن سهام دلوس هستش؟ مگه خودش بناش نکرده؟