سریال The Last of Us

درست نیست اینطوری مسخره کردنش
دیگه هیت دادن به این بدبخت حس میکنم شخصی شده
کریگ مازین رو باید تا این سطح مسخره کرد گوه خورد بازیگر بچگی الی رو اورد بزرگسالیشم بازی کنه درسته بلا رمزی بازیگر درجه 1 ای نیست ولی فصل 1 خدایی اینقد بد نبود, الان الی بزرگ سال رو نمیتونه بازی کنه
چرا نویسندگی سریال اینقد مسخره نمیشه که فاجعست 10 برابر فاجعه تر بازیگری بلارمزی در نقش الی بزرگسال

اگر‌ اگر اگر ...
اگر سریال لست آو اس آلوده به حواشی و خزعبلاتی که هممون میدونیم چی هستن و حالم بهم میخوره بخوام راجع بهشون صحبت کنم ، نبود ، چقدر میتونست محبوب بشه و صحنه های ماندگار ازش بمونه که تا سالها خوراک پیج ها و رسانه های مرتبط بشه و ادیت های خفن روش زده بشه ، در عوض شده مضحکه خاص و عام ، حتی برند Last of Us هم برده زیر سوال.
اون دسته از طرفداران فیلم و سریال که با گیم غریبه بودن رو به سمت بازی لست آو آس بیاره یا کلا به سمت گیم بیاره که ببینن توی مدیای گیم استودیوهایی مثل ناتی داگ چقدر سطح بالا میتونن داستان رو روایت کنن و احساسات رو انتقال بدن و خیلی جاها از فیلم‌ و سریال هم جلو بزنن.
.
در کل این‌ مجموعه یه "هدر رفت" کامل از همه پتانسیل هایی که میشد ازش استفاده کرد بود.

بعد از تموم کردن پارت دوم بازی سراغ فصل دوم رفتم
در یه کلمه افتضاححححححححح تمام عیار
بازی صد هیچ از سریال بهتره
بلا رمزی بدترین انتخابیه که میشد کرد. کوچکترین حسی منتقل نمیکنه
نه بازیش خوبه و نه اصلا شباهتی به الی گیم داره

امتیاز این فصل دور ور همون 4 5 با ارفاق

امیدوارم فصل سوم با ابی بهتر جلو برن و برای فصل 4 این دختره نچسب پرت کنن بیرون

View attachment 385533
دراکمن از کار روی فصل بعدی سریال کنار کشید
خودشو از این مضحکه ای که از یه گوله برف داشت میرفت که یه بهمن بشه و خودشم دفن کنه کشید کنار آفرین

فک کن از اکانت رسمی ناتی بیانیه صادر کرده! یه توییت رندوم تو صفحه شخصی هم بسه واسه این داستانا آروم باش

من فصل اول که دیدم واقعا از اکثر قسمتهاش لذت بردم و اتفاقا دارم برای چهارمین بار میبینمش ولی فصل دوم تقریبا از قسمت دوم به بعد به نظرم به شدت افت کرده بود و واقعا دیدنش تا آخر خیلی زجر آور بود اول فک میکردم شاید این نظر من باشه ولی وقتی این تاپیک و نقدها دیگرم خوندم دیدم اکثرا با من هم نظر هستند! بزرگترین نکته سریال هم بازی افتضاح بلا رمزی بود

• Like
Reactions: IMANOKA
«کشیدن کنار» در مدیوم تلویزیون امر عادی‌ای است؛ دارابانت از «واکینگ دد» کشید کنار به دلیل اصطلاحاً Creative Differences (البته زوایای شکایت و شکایت‌کشی‌اش با AMC بعدها بیرون درز کرد)؛ «گیلیگان» از Battle Creek کشید کنار به دلیل کار روی BCS؛ باید پشت‌پرده رو ببینیم که آیا «مازین» و «دراکمن» به همون دلیل فوق‌الذکر، با هم به مشکل خوردند یا واقعاً همین توییت، واقعیت رو اعلام می‌کنه.

همون بهتر بکشه کنار کار رو بده دست Mazin تا جای ممکن تغییرات لازم رو اعمال کنه :دی
امیدوارم مزین راه دیگه‌ای رو نسبت به بازی پیش بگیره و اون باگ‌های داستانی پارت 2 رو درست کنه. فصل 3 اتفاقات خیلی بیشتری نسبت به فصل 2 میفته طبیعتا هیجانش باید بیشتر باشه

:))

1000005926.jpg
قشنگ از اون متلک های رایج جاری به جاری و خواهرشوهر و زن برادری هست:دی

حتی این موضوع برای شوخی گفته باشه، بسیار زشت هست،حتی اگه اون شنونده چیزی نگه قطعا تو اعماق وجودش بهش بر می خوره:دی
معمولا خیلی حرفا تو همین شوخی زده می شه در واقعیت...
.
.
.
اره داداش اصلا بحث یا اختلافاتی وجود نداشته،برا تمرکز روی استدیو کنار کشیدم:دی

پدرو پاسکال که خودش معلوم الحال هست و یکی از اورریتد ترین بازیگرای حال حاضر،گرایشاشم که نشون می ده جزو بیماران و مفلوکان فکری هست:دی حداقل کاش همچین آدمی با این چنین ذهنیتی به دراکمن همچین چیزی نمی گفت:دی

هر چقدر دید از بالا به پایین داشته باشی،باز به نوعی مدیونش هستی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or