سریال The Last of Us

چه اپیزود خوبی بود جدا. و چقدر بازیگر ابی خوب بازی کرد.
نظر نامحبوب : نقش الی بزرگترین مشکلش از متنش و کاراکتری که از الی تو سریال ساختن هست. بلا رمزی بازیگر خوبیه ولی مشخصه فیلمنامه و کارگردان الی رو خوب نشناختن. دوگانگی شخصیتی بین سریال و بازی موج میزنه‌ .
مشکل اینجاست که یکی از شورانر های سریال نویسنده بازیه خیلی از دیالوگ ها هم دیالوگ های بازیه :D
______
1000013424.jpg
امتیاز فعلی اپیزود 2 در imdb

مشکل اینجاست که یکی از شورانر های سریال نویسنده بازیه خیلی از دیالوگ ها هم دیالوگ های بازیه :D
______
View attachment 375906
امتیاز فعلی اپیزود 2 در imdb
مشکل من هم همین دوگانگی شخصیت‌ الی که پیش اومده. این شورانرها هم خر رو میخوان و هم خرما. از یه طرف میخوان صحنه های مهم بازی رو عینا بیارن از اون طرف هم میخوان داستان و کاراکتر الی رو به خواسته خودشون شکل بدن.

015121_25cczxc.jpg

:دی
photo_2025-04-21 17.21.16.jpeg

باز به نکته انتخاب بازیگر میرسیم که در شبکه hbo بازیگر برای نقش الی بهتر از بلارمزی پیدا نکردن ! ولی برای ابی کاملا برعکس عمل شده !
colleen fotsch که ابی در بازی از روش مدل سازی شده کجا این ابی گوگولی کجا !
1745271088389.png
احسنت.
استرویید داره ازش چیکه میکنه.

• Smile
Reactions: majidred2011
قسمت دوم رو دیدم و با اینکه میدونستم تهش چی میشه ولی بازم مثل بازی ناراحت شدم
دقت کردید بازیگر شخصیت ابی میتونست جایگزین خوبی برای کارکتر الی باشه؟
در واقعا قیافه ابی خیلی بیشتر به الی اصلی میخوره
در هر صورت اپیزود خیلی خوبی بود ببینیم در ادامه چه میشه

بنظرم هر دو فصل این سریال از نظر اکشن و طراحی محیط واقعا عالی بودن و هیچ جوری نمیشد بیشتر از این وفادار به بازی درست کرد اما...
دو تا مشکل بزرگ و اساسی داره سریال که اولیش خود بلا رمزی هست و من به خاطر همین فصل اولو نصفه ولش کردم. مخصوصا تو فصل دوم کاملا نچسب و تو عالم بچگی خودش هست :-& هر سکانسی که وارد بشه سریالو خراب میکنه و بازیش هم در حد بقیه بازیگرا نیست بنظرم (هنوزم امید دارم یه جوون مردی پیدا بشه که با AI چهره و صداشو کلا تو سریال تغییر بده)

و دومی اقتباس مستقیم از روی بازی هست که بنظرم پتانسیل بالای سریالو از بین برده. این نوع اقتباس یه چیزی مثل Reimagination هست که شدیدا باهاش مخالفم و یه علت اصلی فیلمهایی که از روی بازی ساخته میشن و ضعیف از آب درمیان همین هست. بیشتر انتظار داشتم داستانش چیزی مثل فالوت و یا واکینگ دد باشه و خط داستانی موازی با بازی و خاص خودش دنبال کنه. شاید ساختن خط داستانی جدا سخت باشه اما ارزشش رو داره و میتونستن خیلی داستان های ناگفته از شخصیت های دنیای TLoU رو توی سریال نشون بدن... از طرفی هم الان گیم به عنوان یه مدیا از نظر بصری و داستانی کاملا در حد فیلم و سریال هست و هیچ نیازی به اقتباس نداره! در نتیجه تمام سکانس های مشابه بازی تو سریال کاملا ضعیفتر از خود بازی در اومده. اون صحنه معروفش هم بنظرم مصنوعی و بی روح به تصویر کشیده شده و ابی اینقدر حرف میزنه که حس و هیجان اون لحظه رو از بین میبره

و عجیبتر این که بعضی چیزهایی رو که تو بازی خراب کرده بودن بنظرم تو سریال خوب در اومده و برعکس...
مثلا دینا و ابی تو بازی کاملا نفرت انگیز بودن اما تو سریال کاملا قابل قبول ان. خیلیا شبیه نبودن این دو تا به بازی رو ایراد میدونن ولی من خوشحالم که دقیقا مثل بازی نساختن! مطمئنم اگه ابی توی بازی هم به این شکل بود و اینقدر عضلانی نبود تنفرم نسبت بهش کمتر میشد و بهتر میتونستم درکش کنم. اینم باید بگم من جزو اونایی ام که انتقاد زیادی به داستان پارت ۲ داشتم و بنظرم روایتش پراکنده، ضعیف و یه مقدار غیر منطقی بود... حداقل قبل این که ابی دست به اون کار بزنه باید یه چیزهایی رو برای بازیکن روشن میکردن
اما تا اینجای سریال بنظرم نوع روایت داستان اصلاح شده و میدونم که خیلیا متفاوت بودن روایتش نسبت به بازی رو ایراد میدونن ولی من اینجوری بیشتر میپسندم

در آخر اگه بخوام یه نتیجه گیری کلی کنم ؛ این سریال از بعضی لحاظ مثل لوکیشن ها و اکشن و داستان عالی و تقریبا بی نقص عمل کرده اما تو بعضی بخش ها به شدت لنگ میزنه طوری که نمیشه هیچ جوری ignore کرد (!) و اگه بخوام با سریال های مشابه خودش مثل Fallout مقایسه کنم (که از هر نظر عالی بود بنظرم) قطعا نمیتونه راضیم کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: avannn and AM!R
دوستانی که به بازی و همه چیز بلا رمزی به‌به و چه‌چه می‌کنن، فیلم‌ Civil War محصول ۲۰۲۴ با بازی cailee spaeny که فضایی نزدیک به دنیای TLoU داره رو تماشا کنن تا ببینند چه پتانسیلی سوخت و دود شد رفت هوا بخاطر سیاسی بازی و اقلیت گرایی!
این دیگه کازپلیر نیست ، یه بازیگر خیلی خوبه!
الان یکی نمرات سریال رو میذاره :))

دوستانی که به بازی و همه چیز بلا رمزی به‌به و چه‌چه می‌کنن، فیلم‌ Civil War محصول ۲۰۲۴ با بازی cailee spaeny که فضایی نزدیک به دنیای TLoU داره رو تماشا کنن تا ببینند چه پتانسیلی سوخت و دود شد رفت هوا بخاطر سیاسی بازی و اقلیت گرایی!
این دیگه کازپلیر نیست ، یه بازیگر خیلی خوبه!
الان یکی نمرات سریال رو میذاره :))
اینم نسخه هوش مصنوعی که انصافا خیلی خوب جواب داده. البته فصل اول هست.

View attachment 1000102753.mp4

اینم نسخه هوش مصنوعی که انصافا خیلی خوب جواب داده. البته فصل اول هست.

View attachment 375956
درود بر AI !
منتظر اپیزود ها و فصل کاملشم ، میدونم‌ که میسازن ، چون به نظر دوستان انگار ۱۰ ۱۲ نفر با این مشکل دارن ولی اینطوری نیست ، قضیه فراتره!
اینقدر رو مخمه مورگان فریمن هم بذارن جاش قبولش میکنم:دی

دوری اندک از «سورس متریال» ایرادی ندارد؛ اما اینکه TLOU قرار نیست یک‌ذره از «سورس متریال» جدا شود، دوباره ایرادی نمی‌دانم. در قیاس با TWD، مشکل تصمیم‌های AMC و تغییر کلی تیم نویسندگان پس از خروج «دارابانت» بود. HBO زیاد اهل شیردوشی اغراقی نیست. لحظه گفتن I'm gonna Kill YOU از سمت الی شما رو یاد چیزی نینداخت؟ :D 🦢

• Like
Reactions: Mreza_Dex
خیلیا از پارت دوم سر اینکه چرا جول اسمشو به دارودسته‌ی اَبی گفت ایراد میگرفتن و این قضیه موافقان و مخالفانی داشت. جالبه که تو سریال اینو اصلاح کردن و جول یک کلمه هم در مورد خودش نمیگه.

چیو اصلاح کردن؟! تو بازی تامی اسم خودش و جول رو به ابی میگه و تو سریال دینا اسم جول رو صدا میزنه. جدی جدی انگار بازی رو انجام ندادین صرفا اسیر پورپکانی شدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or