سریال The Last of Us

هنوز که سریالی ساخته نشده و ما چیزی ندیدیم که بخوایم از کیفیت بازی بازیگرا حرف بزنیم؛ بنابراین اگر هم ایرادی به انتخاب این بازیگرا گرفته میشه (که به نظرم به حقه)، مربوط به ظاهر (قیافه، میمیک، زبان بدن، صدا و ...) است.

در مورد پدرو پاسکال نظری نمیدم، چون از توانمندی و هنرش مطمئنم و ظاهرش رو با ارفاق زیاد می تونم به ظاهر جول تشبیه کنم؛ ولی بلا رمزی رو الان کجای دلم بذارم؟! گفتنش درست نیست ولی قیافه این دختر به شدت نچسبه و اصلا معصومیت الی رو نمی تونی تو چهره رمزی ببینی! شما یه لحظه الی تو پارت 1 رو به ذهنتون بیارید: یه دختر تنها و معصوم و نگران که وقتی به جول زل میزنه و چشمای درشتش از نگرانی خیس میشه، احساسات هر مخاطبی رو جریحه دار می کنه. دختری که هر از گاهی شیطنت هم میکنه ولی شیطنتش هم معصومانه است. حالا بلا رمزی رو تصور کنید: کدوم یکی از مواردی که گفتم رو داره؟! کلا قیافه اش به جای همدردی، یه دافعه ای داره:D

پ.ن: ولی در مجموع به کیفیت کلی سریال خیلی امیدوارم، خیلی زیاد؛ به خصوص فیلمنامه و انتظار دیدن پلات توئیست های هیجان انگیز که شاید همه رو به مرز سکته بکشونه. در مورد بازیگرا هم امیدوارم یه بازی‌ای ازشون ببینیم که همه این انتقادا رو بشوره و ببره.

آخرین ویرایش:

آخه این جوجه رو کجای دلم بزارم من! هرچی به مغزم فشار میارم این فقط تو دو صحنه GOT دیده بودم یه بار جان اسنو رفت جزیره خرس یه بار هم توی نورث گفت جان اسنو بر حقه و خلاص ... یادم نیست دیگه کجاها بوده! ولی واقعا این دختره پایینی چقدر به الی میاد بالایی چقدر!

توجه داشته باشید سونی روی این سریال زوم کرده و اگر TLOU با موفقیت پیش بره سریال بقیه بازی ها رو هم میسازه اگه نه که کلا همه چی کنسل ... امیدوارم در حد و اندازه اسم TLOU باشه سریالش نه کمتر

پ.ن: از شانس بدم پدرو پاسکال رو فقط توی گات و فیلم WW دیدم که دومی کلا جوکی بیش نبود و هیچ تصوری از بازیگریش ندارم

فكر میكردم اینطوری بشه برای همین همیشه به این پروژه ها بدبینم.. شدیدا نا امید شدم. كلا وقتی به كركتر عادت میكنم پذیرش این تغییرات برام بسیار بسیار سخت میشه.. همیشه خود بازی با اختلاف برام دلنشین تره..

• Like
Reactions: ShahryR and mdtnt
دیگه این سیاستی که هر شبکه ای اول گزینه هایی که قبلا باهاشون کار کرده رو مدنظر قرار میده چیز عجیبی نیست
دوما درباره پاسکال به نظرم به نقش جوئل و تیپ شخصیتیش میخوره درباره فیس قیافه اینا اوایلش حساسیت دارید
بعد گذر زمان عادت میکنید و کم کم شایدم خوشتون بیاد دوما اگه قرار باشه کپی پیس باشه میشستن انیمیشن میساختن :D
انتخاب پاسکال یه ربطی هم به خود نقش که تو مندو داشت داره جوئل با مندو شباهت های زیادی دارن
دو تا شخصیت stubborn تنگ نظر که به صراطی مستقیم نیستند با یه سری اخلاق های مشابه
و اون پروسه change observation که مندو و جوئل داشتن باید گزینه ای تو کست باشه که تجربه و آزمون پس داده باشه
همونطور که مندو از بچگی پرورش دادن خود جوئل هم بعد اون واقعه دخترش حدودا 20 سال تربیت شده و خو گرفته تو اون دنیا

تعلیم و تعلم عبادت است :دی

درباره الی هم نظری ندارم و نخواهم داشت

• Like
Reactions: HIGH DEVS
کست سریال ری*ده.
یعنی اگر انتخاب بازیگر رو می دادن دست فیل اسپنسر که به قصد تخریب بازیگر انتخاب کنه باز هم بازیگرای بهتری انتخاب می کرد.

Tom Holland با Uncharted و Spider-man 3 مشغوله وگرنه اونم یک جا جاش می دادن :D

آخرین ویرایش:
اگه الن پیج مرد نشده بود احتمالا همونو میاوردن
اصلا طراحی الی فک کنم اولش با تاثیر از الن پیج بوده
حیفش مرد شد.

پ.ن: حالا این بلا رمزی با لهجه آمریکایی میتونه حرف بزنه اصلا؟

آخرین ویرایش:
اگه الن پیج مرد نشده بود احتمالا همونو میاوردن
اصلا طراحی الی فک کنم اولش با تاثیر از الن پیج بوده
حیفش مرد شد.

پ.ن: حالا این بلا رمزی با لهجه آمریکایی میتونه حرف بزنه اصلا؟
ال چه مردش چه زنش خوشگله در هر صورت بهتر میتونست نقش الی رو بازی کنه
واسه جوئل هم hugh jackman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or