سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

محشر کبری بود! از قرار معلوم ویلیام کارکترش به چیزی که وکنا (هنری) درونش دید داره تبدیل می شه، جریان رو متوجه شدم از ابتدای فصل ولی دوس داشتم از زبون خودش بشنوم و میطلبه با همین فرمون دارک بشه نه اینکه با 4تا دیالوگ ویل رو برگردونن
و چقدر خوب شد به مدل موش یه سروسامونی دادن، البته خودشون هم در متن سریال کنایه زدن!

آخرین ویرایش:
دو قسمت اول فصل پنجم با اینکه بد نبودن، ولی خیلی خوب هم نبودن و انتظارم بیشتر بود. بخش زیادی از این دو قسمت به نظرم اضافی بود و خیلی مقدمه‌چینی طولانی‌ای داشت برای حوادث بعدی. ولی قسمت سوم بهتر شد و قسمت چهارم هم الله اکبر! :دی
تازه توی قسمت چهارم رسید به چیزی که انتظارش رو داشتم و نه فقط بخش‌های مهیج پایانی، بلکه بقیه بخش‌هاش هم خیلی خوب بود. یعنی در حدی که حتی جاهای پندآموز و شعاری هم به نظرم کیفیت مناسبی داشت و من رو اصلاً اذیت نکرد، چه برسه به بخش‌هایی که دیگه اوضاع جدی شد و حضرت وکنا از راه رسید و یه بار دیگه قدرتش رو نشون داد و از اون طرف هم بالاخره ویل از اون حالت لج‌درآر خارج شد و صحنه خفنی رو ازش دیدیم. از طرف دیگه هم اون دخترکی که صد سال پیش توی یکی از اپیزودها اومده بود و بعدش مفقودالاثر شده بود، دوباره برگشت تا جبهه حق به قدرت بیشتری برای مقابله با جبهه باطل برسه. :دی
لیندا همیلتون هم عجب انتخاب خوبی بود برای حضور توی سریال! به عنوان یکی از بانوان شایسته سینمای بلاک‌باستر دهه ۸۰ و ۹۰ با Terminator، خیلی با فضای این سریال جور هست و امیدوارم به این زودی کارش تموم نشده باشه و بیشتر ببینیمش.

لیندا همیلتون هم عجب انتخاب خوبی بود برای حضور توی سریال! به عنوان یکی از بانوان شایسته سینمای بلاک‌باستر دهه ۸۰ و ۹۰ با Terminator
من اول که دیدمش گفتم چقد شبیه، ولی الان فهمیدم خودشه.

من اول که دیدمش گفتم چقد شبیه، ولی الان فهمیدم خودشه.
از اون انتخاب‌های خوب و حساب‌شده بود. :دی
مثل وینونا رایدر که کراش نوجوون‌های اون دوران بود و جزو بهترین انتخاب‌ها برای بازی توی Stranger Things به حساب میاد.
یا شان آستین که ما بیشتر به خاطر ارباب حلقه‌ها می‌شناسیمش، ولی خیلی از بچه آمریکایی‌های اون دوران با فیلم The Goonies (سال ۱۹۸۵) باهاش آشنا شدن.
یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها هم رابرت انگلند بود. با اینکه حضور کوتاهی داشت، ولی اتفاق باحالی بود که بازیگر نقش فردی کروگر (A Nightmare on Elm Street به عنوان یکی از معروف‌ترین سری فیلم‌های ترسناک دهه ۱۹۸۰) رو توی این سریال دیدیم. :دی

یک بحثی که چند وقت هست خیلی بولد شده Netflix second-screen strategy که من تو این فصل قشنگ میتونم تایید کنم :دی
حالا اصلا چی هست؟ به صورت کلی یکی از سیاست‌های جدید نتفلیکس (ممکنه) که محتوا رو خیلی ساده‌تر شده به مخاطب بده. اگه دقت کنین این فصل خیلی دیالوگ‌ها تکرار میشن یا exposition خیلی تو چشم هست و بیش از حد روش تاکید میشه و اینکه وویس اور داریم برای یک سری صحنه‌ها (مثلا قسمت آخری که اومده)
همه اینا برای مخاطب تیک تاکی امروزه هست که نمیتونه حواسش رو کامل جمع کنه سریال رو ببینه و ممکنه درحال اسکرول کردن باشه :دی
باور کنین من چندتا دوست 18 - 19 ساله دارم اینا جوریکه از اینستاگرام استفاده میکنن اصلا تو یک بعد دیگه هست، طرف به ثانیه یا صدم ثانیه پست‌ها رو میبینه یا رد میکنه! بعد بعضی از پست‌ها رو رندوم میره تو کامنت، یادمه ازش پرسیدم چرا رفتی تو کامنت اینقدر سریع؟ گفت بعضی از پست‌ها برای کامنت‌ها ساخته شدن، یعنی باحال بودن پست بخاطر کامنت‌هاش هست :دی اینقدر تو این سیستم هستند که راحت میتونن تشخیص بدن.
خلاصه که این فصل من واقعا این مورد رو خیلی بیشتر دارم احساس میکنم

منم ۴ قسمت رو دیدم. دوتای اولی اوکی بود ولی سوم و چهارم خیلی خوب شد. جلوه‌های ویژه واقعا با کیفیته. اینکه هر فصل اومدیم جلو اون حس و حال دهه هشتادی رو غلیظ‌تر و بیشتر کردن خیلی خووبه. کشت و کشتار خوبی شاهد بودیم تا اینجا و امیدوارم بیشترم بشه در ادامه :D این Maya Hawke چقدر خوب بازی میکنه. خیلی خوبه شخصیتش. Brett Gelman رو هم کلا دوس دارم. شخصیت روسی/عمریکایی بامزیه‌ایه :D داستین هم که همچنان احمق و دوس داشتنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or