سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

من تازه میخوام از فصل 1 شروع کنم بیام تا این فصل جدید؛ الان دارم پرسن اف اینترست رو برای اولین بار میبینم فصل 2 هستم (چه سریال خوش ساختی هم هست اکت ها عالی مخصوصا مایکل امرسون و البته جیم کویزل؛ یک مقدار فقط اون حالت ابکی و سرهم بندی شده اکثر سریال ها اینجا هم هست ولی در مجموع سریال خوش ساختی هست و خیلی خوشم اومد، حس فیلم سینمایی میده و سینماتوگرافی خوبی داره)

بعدش میام سراغ استرنجر تینگز، هیچی از ایشون ندیدم و با توجه به تعریف های ملت، احتمالا خیلی خوشم بیاد...

فصل آخر در ۸ اپیزود تقریباً ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای به نمایش درمیاد.
بودجه ی هر قسمت اعلام شده ۶۰ میلیون دلار بوده!
با یه حساب سرانگشتی میشه حساب کرد که این فصل ۴۸۰ میلیون دلار هزینه برداشته!

چهار قسمت اول در تاریخ
۲۶ نوامبر ۲۰۲۵ (۶ آذر ۱۴۰۴)
سه قسمت بعدی
۲۵ دسامبر ۲۰۲۵ (۵ دی ۱۴۰۴)
و اپیزود پایانی در شب سال نوی میلادی
۳۱ دسامبر ۲۰۲۵ (۱۱ دی ۱۴۰۴)
منتشر میشه...

"فرانک داربونت ۲ قسمت رو کارگردانی کرده!"

فصل آخر در ۸ اپیزود تقریباً ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای به نمایش درمیاد.
بودجه ی هر قسمت اعلام شده ۶۰ میلیون دلار بوده!
با یه حساب سرانگشتی میشه حساب کرد که این فصل ۴۸۰ میلیون دلار هزینه برداشته!

چهار قسمت اول در تاریخ
۲۶ نوامبر ۲۰۲۵ (۶ آذر ۱۴۰۴)
سه قسمت بعدی
۲۵ دسامبر ۲۰۲۵ (۵ دی ۱۴۰۴)
و اپیزود پایانی در شب سال نوی میلادی
۳۱ دسامبر ۲۰۲۵ (۱۱ دی ۱۴۰۴)
منتشر میشه...

"فرانک داربونت ۲ قسمت رو کارگردانی کرده!"

Screenshot_2025-10-14-00-29-52-609-edit_com.android.chrome.jpg

والا با این وضع ریلیز من تو این زندگی دیگه حوصله نمیکنم. ایشالا مردم دوباره متولد شدم از اول میبینمش.
رسما هیچی از سریال یادم نیست اصلا میخوام بدونم جز فنای سفت و سخت کسی چیزی ازین سری یادش مونده که بخواد فصل جدیدو ببینه؟

• Like
Reactions: TheGodfather
والا با این وضع ریلیز من تو این زندگی دیگه حوصله نمیکنم. ایشالا مردم دوباره متولد شدم از اول میبینمش.
رسما هیچی از سریال یادم نیست اصلا میخوام بدونم جز فنای سفت و سخت کسی چیزی ازین سری یادش مونده که بخواد فصل جدیدو ببینه؟
من این سریال رو از اول تا آخر تازه تموم کردم. من سریال تموم نشده نمیبینم ولی از اون سایتی که برداشتم نظراتش نوشته بودن که تموم شده و دانلود کردم و بعد تموم کردم فهمیدم نظر سازنده ها عوض شده و یه فصل هم قراره بیاد.
اگر به طور خلاصه در چند سطر بگم که سریال چیه تا دوستانی که یادشون رفته بدونن چیه اینو میتونم بگم که:

چند تا نوجوان که بعدا هم چند نفر دیگه به تعدادشون اضافه میشه در زندگیشون اتفاقات عجیب میفته که میفهمن دلیل این اتفاقات عجیب برهمکنش بالای زمین و یک دنیای موازی در زیر زمین هست که موجودات شرور در زیر زمین سعی به نفوذ به بالای زمین و رنج دادن به انسانها و حتی در جایی به قتل اونها اقدام میکنن.

از میان بچه ها یه دختربچه هست به نام 11 که تله پاتی و قدرت ذهنی جابه جایی اشیا داره و با تقویت کردن این مهارتش به جنگ نیروهای شر میره و بچه های دیگه با کمک کلانتر محله شون گروه تشکیل میدن و هر کدوم با کمک های جانبی کردن به 11 به نبرد با موجودات شرور میرن.

درآخر یکی از بچه های گروه آسیب شدیدی از موجود شر میبینه و بقیه بچه ها میگن باید بهش کمک کنن و اینجوری بقیه ش دیگه میره برای فصل پنج.

دیگه خیلی خیلی خلاصه گفتم که حوصله خوندن داشته باشید.

• Like
Reactions: AM!R and BehzaDG
منم همه چیز رو تقریباً فراموش کرده بودم.
تنها راهی که می‌تونستم پیدا کنم، تماشای مجدد تمام فصول بود.:D
تابستون نشستم به دیدن مجدد.
تماشای سه فصل ابتدایی آسون بود اما فصل چهارم پدرم در درآورد!
فصل اول ۶ ساعت و ۴۵ دقیقه‌ست
فصل دوم ۹ ساعت
فصل سوم ۸ ساعت و نیم
فصل چهارم ۱۳ ساعت و ۵۰ دقیقه!

فصل دوم ۹ ساعت
فصل سوم ۸ ساعت و نیم
من مغزم نمیکشه بخوایم اینارو ببینیم دوباره منتظر بشیم ، میذارم همه ش بیاد تموم شه بعد از اول میبینم ، خصوصا اینکه عاشق اون دهه و جوّ اون زمانم.
تنها بدی ای که این تصمیم داره اسپویل شدنش توی سوشال مدیا حتی در حد یه تامنیل هستش!

• Like
فصل دوم ۹ ساعت
فصل سوم ۸ ساعت و نیم
به نظر من اینطور مواقع توی یوتیوب بزنید Recap فصل هارو ببینید، ظرف 10 15 دقیقه همه چیز یادتون میاد!!

• Like
مدت زیادی است که دیگر در جست‌وجوی داستان خاصی در سریال‌ها نیستم. حقیقتش دیگر داستان دندان‌گیری هم برای گفتن نمانده. بیشتر از خود مسیر، تنها هیجانم این است که ببینم پایان داستان به کجا ختم می‌شود،که آن هم معمولاً چیزی نیست جز منجلاب تاریخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or