سریال Mortal Kombat در راه است !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
حتمآ یادتون هست که چند ماه پیش فیلم کوتاهی از Mortal Kombat پخش شد در حالی که کسی چیزی در موردش نمیدونست و حتی حدس زده میشد به جدیدترین بازی از این سری مربوط باشه.
Kevin Tancharoen که Mortal Kombat: Rebirth رو با بودجه شخصی خودش و بدون پشتیبانی Warner Bros ساخته بود , مورد تشویق قرار گرفت و اکثر طرفداران قدیمی MK هم به شدت از این فیلم تعریف و تمجید کردند.

Mortal_Kombat_Rebirth_Scorpion_by_Kirwin85.jpg

بعد از گذشت چند ماه و با نزدیک شدن به تاریخ عرضه جدیدترین نسخه از این سری بازی های محبوب و خشن , خبرهای جدیدی از این فیلم منتشر شده. این بار خود Warner Bros دست به کار شده و ساخت یک سریال (یا بهتره بگیم مینی سریال) 10 قسمتی رو به Tancharoen و تیمش سپرده. این سریال اینترنتی هست و از طریق شبکه های تلویزیونی پخش نمیشه ولی این موضوع دلیل بر بی کیفیت بودن اون نیست و حتی میتونه زمینه ساز ساخت نسخه های بزرگتر و پر هزینه تر هم باشه.
برادران Helbing (نویسندگان سریال Spartacus: Blood & Sand) در نوشتن فیلمنامه با Tancharoen همکاری میکنن. فیلمبرداری از ماه دیگه در ونکوور شروع میشه و بازیگر نقش Jax یعنی Michael Jai White و Antoni Dale بازیگر Scorpion هم قطعآ در این سریال حضور خواهند داشت.
بازیگر نقش Sonya Blade یعنی خانم Jeri Ryan احتمالآ به خاطر کار پر مشغله ای که در سریال Body of Proof داره در فیلم بازی نخواهد کرد.
سایت Bloody-Disgusting از وجود شخصیت هایی چون Shang Tsung, Liu Kang, Sub Zero, Durak, Kabal, Kitana, Mileena و Scorpion هم خبر داده.
باید منتظر موند و دید ساخت سریالی اینترنتی بر اساس سری قدیمی MK تا چه حد نظر طرفداران این سری رو به خودش جلب میکنه تا Warner Bros با سرمایه گذاری بیشتر به سراغ ساخت فیلم ها و سریال های عظیم تر بره.

دیدم سریال اینترنتیه نا امید شدم!

امیدوارم لطمه ای به عنوان محبوب MK نزنه!

قرار بود یه فیلم هم از روش بسازن کسی خبری نداره ازون فیلم؟
خیلی پتانسیل بالایی داره ولی بدلیل اینکه همیشه کار رو به یه مشت ابله میسپرن خراب میشه
ممنون بابت خبر

قرار بود یه فیلم هم از روش بسازن کسی خبری نداره ازون فیلم؟
فیلم که زیاد ساختن از روش ! یکی از یکی هم شاخ تر (!لول) بوده ...
اینم یه گند دیگست !
باز شروع شد ؟
یعنی من ارزو به دل موندم همه خبر کامل بخونند. این دنباله همون فیلمی که توی اگوست 2010 ساخته شد که عموم ملت کف برش شدند و خود اد بون گفته بود این بهترین اقتباس سینمایی MK بوده. توی Youtube میلونی این فیلم کوتاه دیدند.
:|
پست بالایی رو بخون ...
یادم رفت نقل قولش کنم ...
ویرایش شد ... !
پ.ن : گیری کردیما ! شما راحت باش کسری جان :دی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
دیدم سریال اینترنتیه نا امید شدم!

امیدوارم لطمه ای به عنوان محبوب MK نزنه!
اتفاقا همین live action ـی که اومد از لحاظ کیفیت از تموم فیلمایه MK تا الان بهتر بوده!:دی
امیدوارم زمینه ای بشه واسه سرمایه گذاری وارنر رو فیلمش!

اینم یه گند دیگست !
باز شروع شد ؟
یعنی من ارزو به دل موندم همه خبر کامل بخونند. این دنباله همون فیلمی که توی اگوست 2010 ساخته شد که عموم ملت کف برش شدند و خود اد بون گفته بود این بهترین اقتباس سینمایی MK بوده. توی Youtube میلونی این فیلم کوتاه دیدند.

اینم یه گند دیگست !

اون رو که میدونم دو تا افتضاح به تمام معنا
ولی اینی که صحبتشو کردم قرار بود 2012-13 عرضه بشه
مثل اینکه کلا کنسل شد !

اون چیزی که من حدود دو ماه پیش دیدم که چیز جالب و باحالی بود.

واقعا فیلم کوتاه که ساخته بودن شاخ بود.اگر 120 دقیقه فیلم سینمایی Takken , Street Fighter روی هم بذاری جذابیت اون 10 دقیقه فیلم کوتاه مورتال کمبت ندارن:d
بازیگرهای خوبی انتخاب کردن من امید زیادی به این سریال دارم .

wow پسر اون فیلمش فوقوالعاده بود. واقعا تصمیم به جایی گرفتن.واقعا جز فیلمای ناب رزمی پارسال بود.

فیلم که نیست درواقع یک تریلر طولانی از سریالی که داره ساخته میشه هست . . .

برای من که جالب بود او 7-8 دقیقه . امید وارم یه چیز درست حسابی بسازن .

ممنون برای خبر .

//

آریا وقتی دست به کار میشه میگه میشه خبر بدی باشه .:d

به نظرم اون تیزر خوب بود یعنی در بی وجودی بسی وجود بود فقط حال من رو گرفت اون جانی کیج رو یکم دوست میداشتیم اون جوری کشته شد.:d

اون نیمه فیلمه که واقعا عالی بود ! همه چیزش توی حال و هوای کمبت بود !
ایشالا که اینم یه چیزی توپی در بیاد ! بعض این فیلم های فبلش !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or