شایعه فیلم تبلیغاتی Mortal Kombat جدید؟

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_mkmovie.jpg

با سلام به همه ی دوستان بازی سنتر.

این ویدیو دقایقی پیش در تعدادی از سایت های بازی منتشر شد که بیشتر شبیه فیلم کوتاه یا تریلر سینمایی بی ربط به نظر می رسه اما بازیگران آن همه حرفه ای و سینمایی / تلویزیونی هستند و نام کارکتر ها و ظاهرشون هم عینا از سری MK ریشه گرفته.
آیا این همون "خشن ترین و سیاه ترین" مورتال کامبتی یه که Ed Boon، سازندگان سری و Warner Bros وعده شو داده بودن؟
من آدم خیلی پر ادعایی نیستم ولی در مورد کامبت ادعا می کردم که همه چیز رو راجع بش می دونم اما در مورد این ویدیو فقط می تونم بگم: WTF!
I've no idea...

http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up
http://www.vg247.com/2010/06/08/foo...al-kombat-film/comment-page-1/#comment-182425

آخرین ویرایش:
ببین چه قدر عمق فاجعه زیاده که یاشار اینجا اومده تاپیک زده!
مشکل اینه که موندم این تریلر فاجعه س یا محشره. از یه طرف خیلی پر هزینه ست و بازیگرای درست و حسابی داره ولی از طرف دیگه... این چه بلایی ه سر Baraka و Reptile آوردن!
خدا رو شکر حداقل چشم های Scorpion سفیدن.

اوه اوه .. یک فیلم مزخرف دیگه از یک بازی فایتینگ ! :دی
یا بهتر بگم یک فیلم مزخرف دیگه از یک بازی :دی

مثل این فیلم نیست و VG تایید کرده که مخصوص بازیشه.
(شبیه تریلر فیلمه Halo 3 یا Future Soldier، یه تریلر فیلمی برای MK Reboot ه. به قول کوتاکو، Resident Evil 4 of MK!!!)

حالا ببین من کی گفتم، این برای فیلمشه ! البته ممکنه به عنوان یه Live Action هم برای بازی استفاده بشه، کاری که وارنر جدیدا خوشش اومده:دی

این فیلم نیست. فیلم هالیوودی انقدر بی سر و صدا نمی سازند که. WB برای FEAR هم این کار کرده بود حالا هم برای MK کرده. یعنی WTF !!
خیلی بد جور Reboot کردند. معرکه می زنه !!

به جان خودم اگه این فیلمش هم بود خدا بود . یکم بعضی جا های همین تریلر ... میزنه اما واقعا عالی بود مخصوصا وقتی اسکورپیون داشت با جک صحبت میکرد .

فقط کافیه فیلمش هم بسازن دیگه من هیچی ازشون نمیخوام .

MK همیشه به خشونت و گرافیک خاص خودش با گیم پلیش مشهور بوده نمیدونم چی شده این نسل TK و MK جفتی زدن جاده خاکی .

به نظر من بهترین نسخه فیلمش هم MK 1 بود MK 2,3 به نظر من بیشتر داشتن کشش میدادن با یک سری چیز ها مضخرف .

یاشار جان خوشحالم با همچین خبری بعد از مدتها می بینیمت :دی
جل الخالق ! من که به اون صورت طرفدار جدی سری MK نیستم (هرچند عاشق نسخه های Genesisـش بودم) ولی رسمآ کاراکترها رو ترکوندن توی این فیلم ! نمیدونم باید خوشم بیاد یا نه ولی به نظرم حال و هواش خیلی با MK متفاوت هست و اگه زیاده روی کنن خطرناک میشه :دی
Baraka چه خوشگل شده ! :دی

الان همه جا بحث هست که این برای فیلم هست و یا تبلیغ بازی. برای فیلم بعید هست چون با ترش هلد سازنده های دو فیلم اول WB دعوا داره و تازه فیلنامه نویس قسمت جدید فیلم 2-3 ماه انتخاب شده اما میگند ممکنه این ویدئو تبلیغاتی برای فیلم اینده باشه. اما اما .... در مورد بازی احتمالش بیشتره یک اینکه WB سره FEAR این کار کرده بود و دوم اینکه اولین ارت ورک سه بعدی بازی را جف گرستمن فاش کرد که مدل سه بعدی Sub-Zero هست که توی تریلر بالا هم می تونیم ببینیم. :
1396305-ac00_super.jpg

Baraka چه خوشگل شده ! :دی
اون باراکا بووووووووووووووووود؟؟؟ چهار ساعته دارم فکر میکنم خدا این دیگه کیه من تاحالا ندیدمش. نگو خود نامردشه :دی بعضی هارو هم اصلا نشناختم :دی
اون یارو که کله آدم میخورد رو واقعا نفهمیدم :دی بعد که اومدم پست ها رو خوندم تازه 2 ذاریم افتاد. چرا اینطوری کردن این 3 نفر رو.

دوم اینکه اولین ارت ورک سه بعدی بازی را جف گرستمن فاش کرد که مدل سه بعدی Sub-Zero هست که توی تریلر بالا هم می تونیم ببینیم.
کسری این آرت ورک با اونی که تو فیلم بود زمین تا زیرمین فرق دارن باهم :دی

اما در کل اسکورپین عزیز من باشه بقیش حله. هنوزم حاظرم شرطی توی Mortal Kombat 3 Ultimate با اسکورپین بازی کنم :دی

کسری این آرت ورک با اونی که تو فیلم بود زمین تا زیرمین فرق دارن باهم :دی
دقیقا یکی هستند فردین. تصویر Subzero کلا یک ثانیه میاد. این هم مقایسه اش
برای تبلیغ بالا
1396297-screen_shot_2010_06_08_at_11.08.59_am_middle.png

برای بازی :
1396305-ac00_super.jpg

این چی بود حالم بهم خورد :d ما به این حرکات توی بازی عادت داریم ولی این اولش کلا چرت بود این Reptile بود که اول نشون داد؟ حالم ازش بهم خورد :d

این سابزیرو چرا انقدر زشت شده؟ :d
اون یارو هم اسکورپیون بود ؟ چطور تونستن بگیرنش؟ :d ( فقط تبلیغ بود ولی گیر میدیم :-" ) ریش هم اصلا به اسکورپیون نمیاد ، گرچه ماسک میزنه ولی خوب در کل ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or