سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
اپیزود آخر بالاخره نبرد رو دیدیم، در کل خوب بود. قاعدتا باید توی این فصل نبردها و تنش های بیشتری میدیم که خلاصه ش کردن توی این اپیزود.

حدس میزدم اولف آخر سر گندش در بیاد، قشنگ همه رو با هم به چوخ داد با این گندکاریش، واقعا لیاقت اژدها رو نداشت مرتیکه :D

انتظار مرگ هلینا رو نداشتم، من کتاب رو نخوندم، سرنوشت هلیانا توی داستان اصلی همینطور هست ؟ فکر میکردم نقش خیلی مهمتری داشته باشه با توجه به رویاهایی که میدید.

این فصل نسبت به فصل قبلی بهتر بود ولی باز هم معتقدم کُندال شورانر مناسبی برای این سریال نیست و خیلی بهتر میتونست باشه و حیف پتانسیل این سریال هدر رفت.
تو کتاب هم همینجوری میمیره. خودش رو پرت میکنه رو اون خار های آهنی که زمان مِیگور پادشاه سوم ساخته شده بود. فقط اتاقی که زندانیش میکنن تو بالاترین قسمت قلعه هستش.
تقریبا تمام تارگارین ها Dreamer هستن. یعنی آینده رو میبینن تو خواب هاشون. اون دستمال هایی رو هم که گلدوزی میکرد داشتن آینده رو اخطار میدادن.

همه چی به نفع این رینیرا نچسب تموم شد که همش در حال گریه کردنه!
اصلا انگار با team green مشکل دارن نویسنده ها! حیف اون اورموند با ابهت و با اون بازیگر خفنش که زدن کشتنش الکی! اونم چجوری کشتنش واقعا مسخرس. از اون پسره اسکار هم متنفرم خیلی الکی دارن شاخش میکنن.
واقعا حماقت اون daeron و دایی گی ش gwayne اعصاب ادمو خورد میکنه. فاز i don't want it جان اسنو تو فصل ها آخر GOT رو دارن. حیف اورمند که گیر اینا افتاد
امیدوارم فصل بعد ایموند و اگان حسابی این رینیرا و اون دیمن رو بچزونن. هر چند فکر میکنم در نهایت نسل بعدی تارگرین ها از همین رنیراس و پیروز نهاییه.
به امید پیروزی King Aegon . و شکست queen of bastards

همه چی به نفع این رینیرا نچسب تموم شد که همش در حال گریه کردنه!
اصلا انگار با team green مشکل دارن نویسنده ها! حیف اون اورموند با ابهت و با اون بازیگر خفنش که زدن کشتنش الکی! اونم چجوری کشتنش واقعا مسخرس. از اون پسره اسکار هم متنفرم خیلی الکی دارن شاخش میکنن.
واقعا حماقت اون daeron و دایی گی ش gwayne اعصاب ادمو خورد میکنه. فاز i don't want it جان اسنو تو فصل ها آخر GOT رو دارن. حیف اورمند که گیر اینا افتاد
امیدوارم فصل بعد ایموند و اگان حسابی این رینیرا و اون دیمن رو بچزونن. هر چند فکر میکنم در نهایت نسل بعدی تارگرین ها از همین رنیراس و پیروز نهاییه.
به امید پیروزی King Aegon . و شکست queen of bastards
کجا به نفه رنیرا شد؟
یه اژدهاسوارش قشنگ خیانت کرد زد نصف سربازهاشو کشت
توی شهر کلی آدم کشته شد و وجهه اش خراب میشه درحالی که دیدیم دیمون بخاطر همین وجهه اصلا با اژدها حمله نکرد
از اون طرف دو برابر هم بالاخره باهم آشتی کردن و الان طرف سبز 3 اژدها داره
اون کرم سفید هم که فرار کرد و فکر نمیکنم الکی بوده و حتما میره ی کاری دست رنیرا میده
اون یکی اژدها سوار اسمش یادم رفت زنش کشته شد و فکر کنم اونم دیگه سمت رنیرا نباشه و احتمالا یه اژدهای دیگه هم اینطوری ازدست میده

رنیرا احمقه و قدرت فاسدش کرده ولی خب اگان هم همچنان شاه خوبی نبود
با این همه لوس بازی و اسکل بودن من که طرف رنیرا هستم :)

کجا به نفه رنیرا شد؟
یه اژدهاسوارش قشنگ خیانت کرد زد نصف سربازهاشو کشت
توی شهر کلی آدم کشته شد و وجهه اش خراب میشه درحالی که دیدیم دیمون بخاطر همین وجهه اصلا با اژدها حمله نکرد
از اون طرف دو برابر هم بالاخره باهم آشتی کردن و الان طرف سبز 3 اژدها داره
اون کرم سفید هم که فرار کرد و فکر نمیکنم الکی بوده و حتما میره ی کاری دست رنیرا میده
اون یکی اژدها سوار اسمش یادم رفت زنش کشته شد و فکر کنم اونم دیگه سمت رنیرا نباشه و احتمالا یه اژدهای دیگه هم اینطوری ازدست میده

رنیرا احمقه و قدرت فاسدش کرده ولی خب اگان هم همچنان شاه خوبی نبود
با این همه لوس بازی و اسکل بودن من که طرف رنیرا هستم :)
کلا دو طرف ماجرا بی عرضه و بدردنخور هستند اصولا جنگ قدرت داخلی هم همیشه به دلیل همین داستان پیش میاد
از این نفرات به نظرم دیمن فقط روحیه و اقتدار پادشاهی داره لرد کورلیس هم پتانسیلش رو داره ولی تارگرین نیست

کرم سفید یک فصل دیگه هم زنده موند، زنیکه لاشی‌.
رفتار رنیرا با هلینا واقعا ابلهانه بود، یکم نرمش نشون می‌داد قشنگ تو چنگش بود همچنین مهره مهمی؛ جدای از اون طرف خواهرش بود! حیف شد.
کراکسس اتوپایلت هم کار می‌کرد؛ واقعا خدا بود.:دی
امیدوارم اولف فرار نکنه.
استفاده سبزا از بچه مچه‌ها واقعا کار کثیفی بود؛ حتی از لنیسترا هم همچنین کاری بر نمیاد.
و اینکه دیمن اینا اژدهاسوارن چرا اینطوری میان تو میدون نبرد خر تو خر؟ واقعا عجیبه.:دی
حیف این شمالیا که سر هیچ مردن! مخصوصا اگر دیرون هم متواری بشه.

از مرگ زن هیو هم بسی خوشحال شدم.:دی

یعنی چی که هلینا مرد؟ :| حضورش واسه من یکی از ستون های مهم سریال بود. واقعا دلم شکست.
از این ایده که آدم های پست و حقیر مثل اولف میتونن فجایع بزرگی خلق کنن خیلی خوشم میاد همیشه. :D

خفن ترین اژدهای سریال هم با اختلاف کراکسیسه چقدر ابهت داره جدا. اصلا دیمن و کراکسس انگار واقعا چنین چیزایی وجود داشتن یه جوری واقعی هستن :D

در آخر هم پادشاهی حق اگانه، رینیرا با این تصمیمات نصفه نیمه و منفعلانش به هیچ جا نمیرسه.

کرم سفید یک فصل دیگه هم زنده موند، زنیکه لاشی‌.
رفتار رنیرا با هلینا واقعا ابلهانه بود، یکم نرمش نشون می‌داد قشنگ تو چنگش بود همچنین مهره مهمی؛ جدای از اون طرف خواهرش بود! حیف شد.
کراکسس اتوپایلت هم کار می‌کرد؛ واقعا خدا بود.:دی
امیدوارم اولف فرار نکنه.
استفاده سبزا از بچه مچه‌ها واقعا کار کثیفی بود؛ حتی از لنیسترا هم همچنین کاری بر نمیاد.
و اینکه دیمن اینا اژدهاسوارن چرا اینطوری میان تو میدون نبرد خر تو خر؟ واقعا عجیبه.:دی
حیف این شمالیا که سر هیچ مردن! مخصوصا اگر دیرون هم متواری بشه.

از مرگ زن هیو هم بسی خوشحال شدم.:دی
مرتیکه بچه کش توی قسمتای قبل از مهمان نوازی اینا حرف میزد بعد بچه ها رو گوشت قربونی میکرد

واقعا هلینا حیف شد آخرشم اژدهاشم ندیدیم

یعنی چی که هلینا مرد؟ :| حضورش واسه من یکی از ستون های مهم سریال بود. واقعا دلم شکست.
از این ایده که آدم های پست و حقیر مثل اولف میتونن فجایع بزرگی خلق کنن خیلی خوشم میاد همیشه. :D

خفن ترین اژدهای سریال هم با اختلاف کراکسیسه چقدر ابهت داره جدا. اصلا دیمن و کراکسس انگار واقعا چنین چیزایی وجود داشتن یه جوری واقعی هستن :D

در آخر هم پادشاهی حق اگانه، رینیرا با این تصمیمات نصفه نیمه و منفعلانش به هیچ جا نمیرسه.
این کراکسیس یکی از بهترین نمونه های اژدهایان هستش. یه نظریه هست که تقریبا 70 درصد همه قبولش دارن:
خود تارگارین ها توسط والرین ها بوجود اومدن وخود والرین ها هم توسط امپراطوری سحر (Empire of Dawn)تو قاره اسوس بوجود اومدن. حالا این وسط تلاش های اولیه جادوگرها و پایرومنسر های والرین شده اژدهایان و تلاشهای بعدی و موفق ترشون شده نژاد تارگارین ها
والرین ها تو معادنشون میرسن به یسری کرمهای قرمز رنگ و بزرگ و بدون چشم (Wyrm) و اون کرمها کارگرها و برده هارو میخورن یا خونشون باعث میشه کور بشن. بعد جادوگرها و پایرومنسرها از اون کرم ها استفاده میکنن و تو آزمایشهاشون میرسن به این اژدهایان. حالا این کرکسیس بیشتر از همه شبیه اون کرم ها هست. هم قرمزه و هم گردن و بدن کشیده ای داره. بخاطر همین بهش میگن Blood Wyrm

واقعا همینجوری تمومش کردن رفت؟!
الان این همه اتفاقات و تامبلتون دو چیکار میخوان بکنن تو هشت قسمت اصلا چطوری میخوان درش بیارن..
hour of wolf هم اصلا شاید نیارنش تو سریال خیلیی متریال مونده موندم میخوان چیکار کنن نظرم درباره این قسمتو میگم ولی واقعا هشت قسمت کمه...

بجز ویگار تیم سبز عملا اژدها نداره. سانفایر مشخصا نفله شده و عمرا بتونه بجنگه. سیلور وینگ هم احتمالا کلکشو میکنن. مگه اینکه هیو همر بخواد خیانت کنه. البته سیلور وینگ عملا به هر دو طرف خیانت کرد. های تاور ها دیدن صورت اورموند سوخته و دیدن شهرو آتیش زد.

این قسمت جز بهترین نبردهای این مجموعه بود. نزدیک به نبردهای got. این فصل هم به طور کلی بهتر فصل قبل بود ولی انتطارم بیشتر بود.

رادریک داستین هم بهترین شخصیت این فصل بود. خیلی حرفه شمشیر رو بکنی تو باسن اورموند و با یه دست بلند بلند بخندی که قراره اژدها بسوزونتش. دیالوگش بعد اینکه گفت هنوز نمردیم هم خدا بود.

فقط سرنوشت دیرون مشخص نشد.

حقیقتا همیشه انتقاد کردیم از سریال. ولی داستان اولف و سیلوروینگ بهتر از کتابه. تو کتاب اصلا به این خوبی نشده سرنوشتش.

واقعا همینجوری تمومش کردن رفت؟!
الان این همه اتفاقات و تامبلتون دو چیکار میخوان بکنن تو هشت قسمت اصلا چطوری میخوان درش بیارن..
hour of wolf هم اصلا شاید نیارنش تو سریال خیلیی متریال مونده موندم میخوان چیکار کنن نظرم درباره این قسمتو میگم ولی واقعا هشت قسمت کمه...
تامبلتون تموم شد. کورلیس که گفت. سقوط کرد شهر. اینا برمیگردن کینگزلندینگ و نهایتا نبرد با سیلور وینگ ببینیم اگه فرار نکنه تازه. باید منتظر رویارویی با ویگار باشیم.

بجز ویگار تیم سبز عملا اژدها نداره. سانفایر مشخصا نفله شده و عمرا بتونه بجنگه. سیلور وینگ هم احتمالا کلکشو میکنن. مگه اینکه هیو همر بخواد خیانت کنه. البته سیلور وینگ عملا به هر دو طرف خیانت کرد. های تاور ها دیدن صورت اورموند سوخته و دیدن شهرو آتیش زد.

این قسمت جز بهترین نبردهای این مجموعه بود. نزدیک به نبردهای got. این فصل هم به طور کلی بهتر فصل قبل بود ولی انتطارم بیشتر بود.

رادریک داستین هم بهترین شخصیت این فصل بود. خیلی حرفه شمشیر رو بکنی تو باسن اورموند و با یه دست بلند بلند بخندی که قراره اژدها بسوزونتش. دیالوگش بعد اینکه گفت هنوز نمردیم هم خدا بود.

فقط سرنوشت دیرون مشخص نشد.
رادریک داستین و گروهش همه اومده بودن برای مردن. اگه دقت کنی میبینی همه ارتشش پیر پاتالن. توی شمال وضع خراب بوده و گرسنگی بیداد میکرده. اومدن که جمعیتشون کم بشه و غذا برای زن بچه جوون ترها بمونه. استارک ها هم مشغول Wall بودن نمیتونستن زیاد کمکشون بکنن.
هر کسی از اهالی شمال اومده جنوب یه بلایی سرش اومده. از همین رادریک بگیر تا ند استارک و راب استارک و بقیه.
میدونستن برای خیلی هاشون برگشتی وجود نداره . حالا تو فصل بعدی Cregan Stark میاد. از این رادریک هم خفن تره.

خیلی جالب بود که اورموند اول قسمت ۸ به خاطر شوالیه کردن دیرون اون جمله محافظت از ضعیف ضعفا رو گفت و جلوتر که جنگ شروع شد همون ضعیف ضعفا رو سپر بلای خودش و ارتشش کرد و آخرشم به بدترین شکل ممکن به سزای عملش رسید.
آدمو یاد خیلی چیزا میندازه. اینکه دم از مردم و محافظت ازشون بزنی ولی تا اتفاقی میفته از همون مردم سو استفاده کنی ولی بازم به خواسته های کثیفت نرسی و به درک واصل شی.

رادریک داستین و گروهش همه اومده بودن برای مردن. اگه دقت کنی میبینی همه ارتشش پیر پاتالن. توی شمال وضع خراب بوده و گرسنگی بیداد میکرده. اومدن که جمعیتشون کم بشه و غذا برای زن بچه جوون ترها بمونه. استارک ها هم مشغول Wall بودن نمیتونستن زیاد کمکشون بکنن.
هر کسی از اهالی شمال اومده جنوب یه بلایی سرش اومده. از همین رادریک بگیر تا ند استارک و راب استارک و بقیه.
میدونستن برای خیلی هاشون برگشتی وجود نداره . حالا تو فصل بعدی Cregan Stark میاد. از این رادریک هم خفن تره.
میتونیم بگیم اینا خیلی موفق بودن. عملا هم دهن هایتاور ها رو سرویس کردن هم کریستون کول. تازه جیسون لنیستر رو هم که کشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or