سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
اسوس پتانسیلش رو راحت داره
تازه سرزمین های فرای اسوس هم هست
واقعا اسوس و آشایی پتانسیل یه سریال دارک و خفن رو دارن. امیدوارم توی برنامه شون باشه براس ساخت.

از سریال آریا استارک هم استقبال میشه :D

اصلا جالب پیش نمیره تو GOT هر شخصیت وقتی داستانش روایت میشد هر لحظه یک چیز جالب و هیجان انگیز از خودش بروز میداد و وقتی سوئیچ میرفت روی هر شخصیتی آدم لذت میبرد اما اینجا 90 درصد شخصیت های آب دوغی هستند و هیچ چیز جالبی برای ارائه ندارند مثلا یارو اژدها سواره کل داستانی که دورش هست اینکه بره میخونه به دوست های احمقش سر بزنه یا اونیکی مثلا رفته زنش ببینه! داستان حول محور رینیرا و الیسنت هم شده مثل این فیلم های ترکیه شبکه جم!

اصلا جالب پیش نمیره تو GOT هر شخصیت وقتی داستانش روایت میشد هر لحظه یک چیز جالب و هیجان انگیز از خودش بروز میداد و وقتی سوئیچ میرفت روی هر شخصیتی آدم لذت میبرد اما اینجا 90 درصد شخصیت های آب دوغی هستند و هیچ چیز جالبی برای ارائه ندارند مثلا یارو اژدها سواره کل داستانی که دورش هست اینکه بره میخونه به دوست های احمقش سر بزنه یا اونیکی مثلا رفته زنش ببینه! داستان حول محور رینیرا و الیسنت هم شده مثل این فیلم های ترکیه شبکه جم!
اصلا این آلیسنت لامصب بعد از سقوط کینگز لندنیگ میره قاطی باقالی ها تا اخر داستان هم آنچنان نقشی نداره.
اینجا به واسطه قراردادش و علاقه مسخره نویسنده ها به چپوندن فمنیسم تو داستان شده شخصیت اصلی .
در حالیکه الان باید داستان روی دو قطب رنیرا و ایگان باشه و ایگان باید بیشتر تو دید باشه.

قسمت بهتری از قبلیا بود. ولی بعضی چیزا منطقی نیس
مثلا آلیس زرتی رسید پیش ایموند ولی گرگهای زمستان هنوز نتونستن به مقصد خودشون برسن

یکی دوتا سورپرایز داشت

این باز شیپ استیلر رو زنده گذاشت؟ لامصب خیلی وحشی بود داشت تنهایی از پس هر دو اژدها برمی اومد که اژدهای پرنس با اون گردن دراز حسابشو رسید

بنظر میاد قسمت آخر جنگ خونینی داشته باشیم یا حداقل اُمیدوارم وگرنه بخوام درکل بگم فصل متوسطی بود

گات صحنه های خشونت و جنسیش بیشتر بود یا من اینطور یادم میاد؟ طرفو میکشی یکم با خشونت بکش لامصب کیف کنیم :D

فاز HBO رو نمیفهمم که بعد گندی که سر فصل آخر گات زد و آفتابه گرفت به هیکل شاه شب و اون نبرد هنوز داره به لانگ نایت هینت میده و اشاره میکنه بهش! اسکلن واقعا؟! که چی الان خب مثلا قراره هایپ بشیم ما؟!!!
حماقتهای رینیرا هم تمومی نداره. ورژن لوس و احمق و ننری شده که توی کتاب بود. خیر سرش ملکه اس ولی شده هر.زه اون زنیکه زیردستش!
بهترین سکانسم یک اون نبرد اژدهایان بود که ابهت از سر و روی کراکسس میباره! چقدر این اژدها و سوارش دوست داشتنی و خفن و باابهتن. چقدر دلم برای شیپ استیلر سوخت که بدبخت یه گوشه داشت گوسفندشو میخورد و حماقت اون دختر این اژدهارو به چه فلاکتی کشوند.
سکانس دومم کامبک اگان و سانفایر بود. چقدر کیف داد برگشتن اژدهاش و دراکاریسی که گفت.
قلعه هارنهال نمیدونم چرا هرکی میره باید حتما یه فازی با مادرش برداره! خسته کننده شده روالی که هر شخصیت توی این قلعه طی میکنه.

چه شیر تو شیری شد این قسمت
رینیرا داره با هر کلمه صحبت یه کلنگ به قبر خودش میزنه
لرد اورموند هم که نمونه قدیمی تر لرد بیلیش هست ولی فکر نکنم عاقبت خوبی در انتظارش باشه باید ببینم در ادامه چه خواهد شد
نبرد تامبلتون نبرد خوبی میشه
این وسط ویگار افسانه ای هم غیبش زده حس میکنم با یه کامبک وحشیانه برگرده به میادین

• Like
Reactions: Evil and Ecthelion
قسمت خوبی بود. کنار ۱ و ۲ و ۵ قسمتای خوب این فصل بودن. گویا توی داستان ulf هم داریم یه تغییر بزرگ میبینیم نسبت به کتاب که اگه اینطور باشه من شخصا میپسندم. اتفاقی که توی کتاب برای اولف و hugh میوفته اصلا جالب نیست و ناامید شدم از مارتین. اینجا ولی میتونن یه چیز خوب دربیارن ازش. این الیسنت و ایموند تاریخ مصرفشون گذشته و امیدوارم قسمت بعد کلکشون کنده شه. لاریس و ایگان و رینیرا باید فصل بعد مرکز داستان باشن. حتی دیمن هم باید اروم اروم بره کنار.

حماقت های رینیرا هم تمومی نداره. اون کارکتر فصل یک رو چرا یهو اینطوری کردنش؟

دریمفایر هم مظلوم ترین اژدهای کل تاریخ تارگرین هاس. با اون ابهت و تاریخچه. از همه اژدهایان هم خوشگلتره. تو این مورد هم تغییر سرنوشت هلینا نسبت به کتاب میتونه جالب باشه.

این قسمت خیلی بهتر بود
بازیگر رینیرا عالی داره بازی میکنه بهش گفتن تا میتونی این رینیرا خراب کن و یک احمقی که بدرد پادشاهی نمیخوره بازی کن که داره به بهترین شکل ممکن بازی میکنه!
من یک لحظه فکر کردم ویگار اومد و میخواد اگان بکشه که سوپرایز شدم

گزارش مالی وارنر اومده و تایید شده از بعد ۲۰۲۷ باید منتظر فیلم اگان فاتح باشیم. امیدوارم بازیگرای خوبی برای فیلم انتخاب کنن.
خوشبحال خارجیا که قراره عظمت بالریون رو روی پرده سینما ببینن! تصورشم آدمو به وجد میاره. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or