atzoriha
کاربر سایت
سلام
داشتم دوباره (آنچه خواهیم دید) رو با دقت نگاه میکردم یه جاش (دو تا) اژدها داشتند پرواز میکردند
داشتم دوباره (آنچه خواهیم دید) رو با دقت نگاه میکردم یه جاش (دو تا) اژدها داشتند پرواز میکردند
بازم کاربردش اونجا هیچ حسی به آدم نمیده سازندگان گفتن بزار بریم ببینیم فصل اول چه نقل قول هایی کردن بیاریم همین جوری بی مورد ول بدیم وسط سریال ؟ الان دقیقا اون جمله اونم تو اون موقع اونم به سانسای 20 و چندساله که کلی هم غرور داره دقیقا میخواد چه حسی رو تو من بیننده بیدار کنه ؟ اینا همش بر میگرده به نویسندگی ناشیانه و کارگردانی بد این قسمت ....این جریان داشت دادش! همین حرف رو جان اسنو تو قسمت 2 فصل اول وقتی به آریا نیدل رو داد زده بود!
زندهن دیگهالان تنها دلخوشیم زنده مونده جفت اژدهای دنریس !
وایت واکرا وقتی میمیرن کلا خورد میشن آریا چجوری چهرشون رو بدزده؟ولی کشته شدن نایت کینگ بنظرم منطقی بود.بخصوص با حرکت ملیساندرا و آریا که انگار چهره یکی از وایت واکرهارو گرفته بود و چند ثانیه قبل مردن نایت کینگ نشونش دادن.
بازم کاربردش اونجا هیچ حسی به آدم نمیده سازندگان گفتن بزار بریم ببینیم فصل اول چه نقل قول هایی کردن بیاریم همین جوری بی مورد ول بدیم وسط سریال ؟ الان دقیقا اون جمله اونم تو اون موقع اونم به سانسای 20 و چندساله که کلی هم غرور داره دقیقا میخواد چه حسی رو تو من بیننده بیدار کنه ؟ اینا همش بر میگرده به نویسنگدی ناشیانه و کارگردانی بد این قسمت ....
اگه بخوام خلاصه وار حسمو نسبت به این سریال بگم باید به ۲ بخش قبل یک دقیقه اخر و بعدش تقسیم کنم
از اون بخشی که دنریس و اژدهاش به جز ی خنده تخمم طوری هیچ بلایی نتونستن سر نایت کینگ بیارن و شواف بعدش جلوی جان ، این حس بهم دست داد که سورپرایز سریال همینه که نایت کینگ میزنه همرو نیست و نابود میکنه و میره برای به فنا دادن سرسی . تا دقیقه 90 هم همین حس باعث شده بود که چشمم رو کل ضعفای این قسمت که بهش اشاره کردین ببندم ، اما اخرش به قدری خورد تو ذوقم که به مازوخیسم افتادم الان !
اخه یعنی چی ؟!!!اینهمه مانور الکی رو براچی روی شخصیتی که حتی نزاشتن هدفش عین ادم مشخص بشه دادن ؟
.
.
الان تنها دلخوشیم زنده مونده جفت اژدهای دنریس !
اره خیلی حیف بود و البته سر جورا هم رفتیک سری دوستان جوری شاکین از اینکه آریا نایت کینگ رو کشت ، کسی ندونه خیال میکنه آریا یه دختر بچه 6-5 ساله هست که تا قبلش فقط عروسک بازی میکرده .
طرف تو طول سریال این همه دهنش سرویس شد ، سختی کشید ، آموزش دید و تهش جزو Faceless Men بشه ، بعد میگید چرا آریا کشته ؟
حضور برن تو این قسمت بی مورد نبود ولی تو نشون دادن و نوع روایتش صعیف عمل کردن دیگه برن که اون دیالوگ چیپ رو دقیقه نود به تئون گفت میشه تا ته خط رو رفت برن خودش رو در قالب اون کلاغ ها کرد و رفت تا نایت کینگ رو بکشونه اونجا ولی بعدش چی ؟ تا دقیقه نود استند بای بود که چی بشه ؟ در کل کارگردانی سریال خیلی ضعیف بود همین نقشه کشتن نایت رو خیلی تمیز تر میشد در اورد اخه ینی چی بین اون همه ژنرال نایت کینگ بین اون همه جمعیت آریا مثل فشنگ خودش رو به نایت کینگ رسوند چطور وایت واکرا اینقدر عقلشون میکشه که به صدای خون واکنش نشون میدن ولی نمیتونن یـ نفر زنده رو بین خودشون تشخیص بدن ؟ باز حالا اگه یـ محیط بسته بود یـ چیز محیط باز 10 نفر ژنرال و یـ عالمه وایت واکر اینا همش تر زدن کارگردان رو میرسونه همه از ایشون یـ صحنه نبرد بی نقص رو داشتن نه این فیلم هندی بازیا رو ...زندهن دیگهتو تریلر قسمت بعدی جفتشون رو نشون میده. گوست هم زندست.
------------------------------------------
دوستان اگه بخوایم کتاب رو در نظر نگیریم ( چون اسم کتاب The song of Ice and fire ) . اسم سریال بازی تاج و تخته. هیچ حرفی هم از آزور آهای تو سریال نزدن. قرار به نشون دادن و پرداختن به شخصیت باشه خب استنیس هم بیشتر از نایت کینگ نشون دادن ولی کسی نیومد انتقاد کنه که چرا انقدر استنیس رو گنده کردین ولی آخرش اونطوری شد. به نظرم همین تئوری ها باعث شد بخوره تو ذوق همه.
من خودم نفر اول گفتم هندی بود این قسمت. ولی بعضی انتقادها مسخرست. الان یکی گفت " برن فقط کلاغ سه چشم شد که طعمه بشه". اگه برن نبود اینا چجوری میخواستن اینجوری آماده شن برای این نبرد؟یا کی میخواست هویت جان رو بفهمه؟!
من خودم دوست داشتم چندتا شخصیت اصلی بمیرن این قسمت. یادمه قبل از سیزن 5 یه مصاحبه از D&D خونده بودم که گفتن ما دوست نداریم زیاد از صحنه آهسته تو سریال استفاده کنیم چون لوث میشه. اگه هم دقت کنین جز مرگ ند استارک و مرگ ایگریت تو بغل جان اسنو هیچ جا تو سریال صحنه آهسته نداشت تا سیزن 5 اینطورا. ولی جدیدا به قول یکی از دوستان الان چند سیزنه که هیچ کدوم از شخصیت های اصلی نمردنصحنه آهسته هم که ماشالا قربونش برم مثل فیلمای هندی شده.
وایت واکرا وقتی میمیرن کلا خورد میشن آریا چجوری چهرشون رو بدزده؟![]()
یک سری دوستان جوری شاکین از اینکه آریا نایت کینگ رو کشت ، کسی ندونه خیال میکنه آریا یه دختر بچه 6-5 ساله هست که تا قبلش فقط عروسک بازی میکرده .
طرف تو طول سریال این همه دهنش سرویس شد ، سختی کشید ، آموزش دید و تهش جزو Faceless Men بشه ، بعد میگید چرا آریا کشته ؟
قبول ولی بازم نیاز به کارگردانی درست حسابی داره آریا به احمقانه ترین شکل ممکن اول باعث مرگ اون دوست یـ چشممون شد با تریب خفن بازیی که برداشت و خودش رو به اف داد بعد که یهو از یـ جا غیبش کردن تا بیاد بدونه مقدمه نایت کینگ رو بکشه ! خیلی بهتر میتونستن صحنه ی اخر رو مدیریت کنن !یک سری دوستان جوری شاکین از اینکه آریا نایت کینگ رو کشت ، کسی ندونه خیال میکنه آریا یه دختر بچه 6-5 ساله هست که تا قبلش فقط عروسک بازی میکرده .
طرف تو طول سریال این همه دهنش سرویس شد ، سختی کشید ، آموزش دید و تهش جزو Faceless Men بشه ، بعد میگید چرا آریا کشته ؟![]()
کم مونده همین رو به این قسمت سریال لقب داد صحنه های جنگ ارباب حلقه ها کجا این شله شلم شوروا کجا که اولش اینقدر تاریک بود و اینقدر دوربین به کارکترا نزدیک بود که اصلا نتونستن عظمت جنگ رو درست در بیارن فقط میدید همینجوری دور خودشون شمشیر تاب میدن !صحنه های جنگ از بی نظیرترین های تاریخ سینما و تلوزیون بود.به زیبایی میبرد ادمو تو دلهره و استرس مواجه با مرگ و زندگی