سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقایون سلام
من منتظرم ورژن 4k بیاد
سیزن 1 اومده ولی باقی سیزنها خبری نیست
کسی از دوستان اطلاع داره احتمال اومدن 4کی برا باقی سیزنها هست یا نه و من بشینم نگاش کنم ؟
ممنونم

• Like
Reactions: TheGodfather
سلام
اسپویلرهاتون بدونه عنوانه و بعد از یکی دو نقل قول کاملاً نافهوم شدن .
لطفاً برای اسپولرها عنوان بنویسید که مشخص باشه تئوریه ، چیزیه که از تو نت دیدید یا از کتاب چیزی گفتید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اون دایه در مرحله ی اوّل برای چی اومد اصلا؟ چون کال دروگو زخمی شده بود و اون گفت میتونه درمانش کنه. ولی به جاش زد بدترش کرد. دنریس هم برای نجاتش حاضر شد جادوی خونی انجام بده که در نتیجه بچش تبدیل به اون موجود شد و دیگه توانایی بارداری نداره. در کل بله همش زیر سر جادوگره بوده.

داییه هم اگه ببینی یه قست به برن استارک توضیح میده چطور بچه های جنگل جونش رو نجات دادن و شانس اورده وایت نشده./
[/QUOTE
آقایون سلام
من منتظرم ورژن 4k بیاد
سیزن 1 اومده ولی باقی سیزنها خبری نیست
کسی از دوستان اطلاع داره احتمال اومدن 4کی برا باقی سیزنها هست یا نه و من بشینم نگاش کنم ؟
ممنونم
بتون پیشنهاد میکنم فقط فصل ۶ و ۷ رو اگه خواستی 4k hdr بگیری. چون کلا سریالش دیالوگ‌محوره و بیشتر تصاویر کلوزاپ از صورته . فقط دو فصلی ک گفتم کمی جلوهای ویژه داره

البته، همون طور که خودتون هم می دونید، :D سریال فردا پخش میشه و پس فردا دستمون می رسه:D
زمان پخشش رو اون ور آبی حساب میکنی رسیدنش زیر دست ما مستضعف ها رو این ور آبی ؟ :-< :دی نه خیر سریال پس فردا میره رو آنتن :D

زمان پخشش رو اون ور آبی حساب میکنی رسیدنش زیر دست ما مستضعف ها رو این ور آبی ؟ :-<:D نه خیر سریال پس فردا میره رو آنتن :D

خیالت راحت احمد:D دوشنبه به دستمون میرسه:D(فقط PSA فراموش نشه:D)

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
دوستان من فصل هفتم قسمت هفتم رو دیدم. الان منتظر قسمت هشتم باشم یا منتظر فصل ۸؟؟
ادامش کی میاد ؟
در ضمن فصل ۶ و ۷ چقدر پر هزینه بود! خیلی جلوهای ویژه و دراگونها و جنگ داشت من بشدت کیف کردم .

من یک باگ مسخره تو داستانش پیدا کردم طبق قوانین من میتونم تا قسمت ۷ راجب داستان اسپویل بکنم ولی اگه کسی ندیده لطفا بیشتر از این پست منو نخونه .
بنظرم داستان فیلم کنی کش دار و قطعات پازل کمی نامرتب شده .
الان داستان جان استون که از اول فیلم بسترد بوده و الان مشخص شده که پدرش تارگرین بوده و مادرش از استارک ها بوده .
با توجه به اینکه دینریس تارگرین یا مادر دراگونها نمیتونه از نژاد دیگه باردار بشه که از همون رییس قبیله باردار شد و بچش مرده بدنیا اومد .حالا چجوری جان استون پادشاه شمال از یک نژاد تارگرین و استارک بدنیا اومده! این خیلی مسخرس.
اومدم اخر این قسمت برای طولانی تر ماجرا یک بچه تو دل سرسی و یکی هم تو دل دینریس گذاشتن.
موضوع چیپ دیگه . اونجا دایی جان استون با اسب میاد از دست وایت واکرها نجاتش میده چرا خودش مثل دیوونها سوار اسب نشد با جان فرار کنه؟ چرا مثلا وایساد .طبق تصاویر فیلم دلیلی برای جنگیدن نبود . جز اینکه تهیه کننده خواسته هزینه بازیگرها رو کاهش بده؟
بنظرم این سریالی بوده که قرار بوده تو ۵ فصل تموم بشه ولی چون پر طرفدار شده کشش دادن .
تمام این نواقص ک من دو موردشو گفتم مربوط به فصول آخر هستند در صورتی که تو ۵فصل اول من هیچ باگ و نقصی ندیدم
چرا به جان اسنو میگی جان استون؟ :-?

با قصد اینکه اون ۲۱ قسمت گفته شده رو جهت یاداوری ببینم صبح نشستم پا سریال ، وسطش دیدم فایده نداره نشستم همشو واسه بار سوم چهارم از ابتدا ببینم! :-":))
اصلا قصدم این نبود ها (!) ولی ند استارک رو که دیدم کلهم معادلاتم بهم ریخت:(
یاد یه خاطره ایی افتادم ، اسفند ۸۹ بود و بلاخره adsl زدم واسه خونه یادمه اون موقع ها هر سایت دانلود فیلمی میرفتم هی عکس شن بین رو میدیدم رو تخت معروفمون و منم که عشق ارباب حلقه ها ...
یه سری گفتم بزار به عشقش (فکر کنم فصل یک کامل بود اونموقع) قسمت اولو بزنم ببینم چیه(۴۸۰p اونم باطرح سرعت ۱۲۸ کیلو و به زور!:|)
قشنگ یادمه کَفم برید وقتی ند گردن یارو رو قطع کرد!:D
و بدترین خاطره امم از سریال هم دیگه مشخصه:-<
پ.ن:الانم که از sekiro افتادم به خاطرش:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
  • Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or